-
zeinab dehghani والا چهل ساله دارن فِرت و فِرت تحریممون میکنن
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی آره و والا کاری جز تحمل و تلاش هم نداریم
-
Zahra Taghizadeh 0 ی جوری گفتی فک کردم مریضی خاصی داری خب خدا همه مریضا رو شفا بده / بچه های داروساز هرروز داروهای جدیدی بسازن ک نیاز ب هیچکس نداشته باشیم
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین
-
Zahra Taghizadeh 0 ی جوری گفتی فک کردم مریضی خاصی داری خب خدا همه مریضا رو شفا بده / بچه های داروساز هرروز داروهای جدیدی بسازن ک نیاز ب هیچکس نداشته باشیم
مهشید غضنفرآبادی امیدوارم
-
مهشید غضنفرآبادی آره و والا کاری جز تحمل و تلاش هم نداریم
zeinab dehghani این تحریما از ی بعد بنظرم خوبن اینکه از نیرو و توان خودمون داریم استفاده میکنیم ! داریم هرروز از وابستگیمون کم میکنیم
-
@m-an نه درسی کِ اینجا نمیپرسیم ک / ی روز یکی چندتا از دوستان داشتن بهم تبریک میگفتن ! یکی بهم گفت در مورد نباید اینجا حرف زد مدیر اخ میزنه
مهشید غضنفرآبادی
در مورد روابط عاطفی ( دوستی با جنس مخالف رل و ...) هم نباید حرف زدحالا موضوع تبریک چی بود ؟
-
فک کنم یکی از ویژگی های مدیرا این باشه ک پاسخگو نیستن!
-
zeinab dehghani این تحریما از ی بعد بنظرم خوبن اینکه از نیرو و توان خودمون داریم استفاده میکنیم ! داریم هرروز از وابستگیمون کم میکنیم
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی دقیقن
-
مهشید غضنفرآبادی
در مورد روابط عاطفی ( دوستی با جنس مخالف رل و ...) هم نباید حرف زدحالا موضوع تبریک چی بود ؟
@m-an نامزدیم
ب خاطر اینکه نامزد کردم تبریک گفتن !
-
@m-an نامزدیم
ب خاطر اینکه نامزد کردم تبریک گفتن !
مهشید غضنفرآبادی
یه تبریک مشکلی نداره
شرح روابطه که مشکل داره -
مهشید غضنفرآبادی
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an مگه تبریک مشکلی دارع؟؟؟
-
مهشید غضنفرآبادی
یه تبریک مشکلی نداره
شرح روابطه که مشکل داره@m-an شرح روابط؟!
-
مهشید غضنفرآبادی
یه تبریک مشکلی نداره
شرح روابطه که مشکل دارهنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهشید غضنفرآبادی
یه تبریک مشکلی نداره
شرح روابطه که مشکل دارهاونی ک میاد شرح میده دیگه خیلی بی جنبه هست:/
-
@m-an شرح روابط؟!
مهشید غضنفرآبادی
دیگه باید خودتون متوجه بشید دیگه
منظورم به اینایی هست که میان از رل و فلان حرف میزنن
این شد اون شد -
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیخیال بابا
بحث دیگه ای نیست؟؟؟ -
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی سلامی هم بکنیم ب درس خوندن ک فقط شروعش ک میشینی پای درس سخته، بعدش که خوابت برد راحت میشه:))
-
مهشید غضنفرآبادی
دیگه باید خودتون متوجه بشید دیگه
منظورم به اینایی هست که میان از رل و فلان حرف میزنن
این شد اون شد@m-an
ما اصلا ازهم ی خبرم نداریم ناسلامتی کنکوریم
راست میگ دیگ اونا خیلی بی جنبن !
-
ی سلامی هم بکنیم ب درس خوندن ک فقط شروعش ک میشینی پای درس سخته، بعدش که خوابت برد راحت میشه:))
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
zeinab dehghani
منم
-
zeinab dehghani بم هم دهقانی داره من اولش فک کردم همشهری هستیم