-
این پست پاک شده!
Zahra Taghizadeh 0 کی گفته برداشته میشه ؟ چشم اب نمیخوره !!!
-
مهشید غضنفرآبادی
دیگه نباید سوال درسی رو اینجا پرسید (باید براش تاپیک جدا زد)@m-an نه درسی کِ اینجا نمیپرسیم ک / ی روز یکی چندتا از دوستان داشتن بهم تبریک میگفتن ! یکی بهم گفت در مورد نباید اینجا حرف زد مدیر اخ میزنه
-
Zahra Taghizadeh 0 کی گفته برداشته میشه ؟ چشم اب نمیخوره !!!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Zahra Taghizadeh 0 اخی خدا شفات بده / امید داشته باش ! ناامید شیطانه
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 چهل ساله دارن میگن فلان تحریم رو برمیدارن و...
این هشت سال هم خو دیگه ماشالله.....
به چیزای الکی دل خوش نکنین....محکم روی پایخودمون بایستیم خیلی شرف داره والا -
Zahra Taghizadeh 0 اخی خدا شفات بده / امید داشته باش ! ناامید شیطانه
این پست پاک شده! -
Zahra Taghizadeh 0 چهل ساله دارن میگن فلان تحریم رو برمیدارن و...
این هشت سال هم خو دیگه ماشالله.....
به چیزای الکی دل خوش نکنین....محکم روی پایخودمون بایستیم خیلی شرف داره والاzeinab dehghani والا چهل ساله دارن فِرت و فِرت تحریممون میکنن
-
این پست پاک شده!
Zahra Taghizadeh 0 ی جوری گفتی فک کردم مریضی خاصی داری خب خدا همه مریضا رو شفا بده / بچه های داروساز هرروز داروهای جدیدی بسازن ک نیاز ب هیچکس نداشته باشیم
-
zeinab dehghani والا چهل ساله دارن فِرت و فِرت تحریممون میکنن
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی آره و والا کاری جز تحمل و تلاش هم نداریم
-
Zahra Taghizadeh 0 ی جوری گفتی فک کردم مریضی خاصی داری خب خدا همه مریضا رو شفا بده / بچه های داروساز هرروز داروهای جدیدی بسازن ک نیاز ب هیچکس نداشته باشیم
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین
-
مهشید غضنفرآبادی امیدوارم
-
مهشید غضنفرآبادی آره و والا کاری جز تحمل و تلاش هم نداریم
zeinab dehghani این تحریما از ی بعد بنظرم خوبن اینکه از نیرو و توان خودمون داریم استفاده میکنیم ! داریم هرروز از وابستگیمون کم میکنیم
-
@m-an نه درسی کِ اینجا نمیپرسیم ک / ی روز یکی چندتا از دوستان داشتن بهم تبریک میگفتن ! یکی بهم گفت در مورد نباید اینجا حرف زد مدیر اخ میزنه
مهشید غضنفرآبادی
در مورد روابط عاطفی ( دوستی با جنس مخالف رل و ...) هم نباید حرف زدحالا موضوع تبریک چی بود ؟
-
فک کنم یکی از ویژگی های مدیرا این باشه ک پاسخگو نیستن!
-
zeinab dehghani این تحریما از ی بعد بنظرم خوبن اینکه از نیرو و توان خودمون داریم استفاده میکنیم ! داریم هرروز از وابستگیمون کم میکنیم
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی دقیقن
-
مهشید غضنفرآبادی
در مورد روابط عاطفی ( دوستی با جنس مخالف رل و ...) هم نباید حرف زدحالا موضوع تبریک چی بود ؟
@m-an نامزدیم
ب خاطر اینکه نامزد کردم تبریک گفتن !
-
@m-an نامزدیم
ب خاطر اینکه نامزد کردم تبریک گفتن !
مهشید غضنفرآبادی
یه تبریک مشکلی نداره
شرح روابطه که مشکل داره -
مهشید غضنفرآبادی
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an مگه تبریک مشکلی دارع؟؟؟
-
مهشید غضنفرآبادی
یه تبریک مشکلی نداره
شرح روابطه که مشکل داره@m-an شرح روابط؟!
-
مهشید غضنفرآبادی
یه تبریک مشکلی نداره
شرح روابطه که مشکل دارهنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مهشید غضنفرآبادی
یه تبریک مشکلی نداره
شرح روابطه که مشکل دارهاونی ک میاد شرح میده دیگه خیلی بی جنبه هست:/