-
چ جالب زن و شوهری ک تصمیم میگیرن کنکور بدن دوباره
-
-
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Dr.agon در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کسینوس ۲۸۵ منهای سینوس ۲۵۵ تقسیم بر سینوس ۵۲۴ منهای سینوس ۱۰۵ چند میشه بچه ها؟!
524 و نمی یابم :|
یه نکته هست اگه زاویه ای از ۳۶۰گذشت ولی به ۷۲۰ نرسی اول از ۳۶۰ کمش میکنیم و بعد بقیه کارا رو روی اختلافش انجام میدیم
و اگه زاویه ای از ۷۲۰گذشت اختلاف زاویه رو از ۷۲۰ به دست میاریم بعد محاسبات رو برای اون اختلافه انجام میدیم540-15=525
اما ت صورت سوالت 524 بود ک زاویه 16 می شد ن 15 -
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to ramses kabir on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط Zahra Taghizadeh 0 انجام شده
ramses kabir ممنون
من برای شکمم کم نمیذارم به غیر از مواقعی
درسته تا به الان اینطوری نشده بودم اما یکم بگذره خوب میشم -
ramses kabirreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0
موفق باشید انشالله -
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to ramses kabir on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir ممنون
منم تنها ترین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که برم بازم بخورم
هنوز سیر نشدم -
ramses kabirreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0
والله چیزی به ذهنم نمیرسه
فقط میتونم بگم موفق باشید -
Infinitie. Areplied to chichak am on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am اینو نمیشه عکس بگیری؟
عبارت رو نوشتم ولی حس میکنم غلط نوشتم
بعد اصلا این سوالش یه جوریه
اخه کدوم طراحی میاد پی بیستم میده -
وقتی از شدت سرمای اون زمستون میلرزیدم، و حتی اتحاد دستکش و جیب کتم جوابگوی دستهای سردم نبود.
دست هاتو دیدم، نگاهم که بالاتر رفت دعا میکردم که تو نباشی، بودی، اون لحظه تمام دنیا برام سیاه شد، و نه سفیدی برف نه جیغ و داد بچه های کوچه هیچکدوم نمیتونست منو از اون خواب ابدی بیدار کنه، خواب یا هجوم ناگفته های ناگفتنی
سکوت، تنها کلمه ای که از اون موقع فرقی نکرده، من و اون سکوتی که با رفتنت حکمفرما شد و باز لبخند! آخه مگه میشد که اون لبخندهات حرف از دل شکوندن بزنه، همونایی رو میگم که قسامه تمام حقایق زندگی من بود، ولی خلوت تو تکذیب، چی شد؟ چرا برگشتی؟! من که خیلی وقته دعا نمیکنم، خیلی وقته نفسم بوی سیگار میده و چشام رنگ شراب، خواب؟ همونیه که توش گریه ات میگیره؟ نه خیلی وقته که گریه هم نمیکنم، فقط نگاه میکنم، نگاه میکنم به اون پنجره، روزها خورشید داره اما شبا ماهی نیست.
آخه میدونی، رفته که ستاره های خودشو بچینه، خورشید هم دیگه کم سو شده، هر از گاهی بغض میکنه، داد میزنه، گریه میکنه، میدونی تازگیا سرد شده با همه، سرد مثل من، تنها فرقش فاصله است، خورشید و ماه با یه آسمون فاصله و من و تو یک قدم، کاش دلامون هم همینقدر نزدیک بود:) -
Zahra Taghizadeh 0 اخراج شدهreplied to ramses kabir on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir خیلی بد تر از اینها رو هم خوردم اما چیزیم نشده خیلی از این کارا میکنم اما الان برای اولین بار حالم خیلی خراب شده
-
جواباشون ندارم
-
یه سوال دیگه لطفا
رادیکال ۲ سینوس ۱۵ کتا به اضافه ای تانزانت ۴ تا کتا بر روی کتانژانت ۶ کتا به اضافه ی سینوس ۳ کتا بر روی کسیونس ۷ کتا چند میشه؟ کتا پی بیستم هست
Infinitie. A Dr.agon -
ramses kabirreplied to Zahra Taghizadeh 0 on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0
نکنه انتظار دارید حالتون خوب باشه؟!
جلل خالق -
بعضی وقتا دل ما آدما میگیره
بعضی وقتا سردش میشه میره تو یه کنج دور از همه میشینه
از ترس اینکه مبادا یکی بیاد
یه سنگ بزنه به قلبش تا شاید یه تَرَک کوچیک برداره
بعضی وقتا این قد از تَرَک خوردن میترسیم
که نمیذاریم نور به قلبمون رِخنه کنه
و شاید به همین دلیله که خیلیامون
تو پستو های بی انتهای تنهایی خودمون دنبال یه روزنه هستیم تا شاید بتونیم با روزنه ای نور از شر این تاریکی سرد خلاص بشیم... -
Infinitie. Areplied to Infinitie. A on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A کلا میشه سینوس ۱۵ به علاوه کسینوس ۱۵ تقسیم بر سینوس ۱۵ منهای کسینوس ۱۵
-
Infinitie. Areplied to chichak am on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am نه درسته همون شونزده نهم میشه
الان دوباره حسابش کردم:/ -
من حدود بیست تا مربای زرد آلو که با شیره انگور درست شده رو روشون شکر زدم و خوردم و الان حالم اصلا خوب نیست
-
ali khoshnevisanreplied to Dr Aryan 0 on ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 سوالت رو بپرس، من شاید بتونم کمکت کنم
-
سردمه
پست 308110 از 846714