-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی از شدت سرمای اون زمستون میلرزیدم، و حتی اتحاد دستکش و جیب کتم جوابگوی دستهای سردم نبود.
دست هاتو دیدم، نگاهم که بالاتر رفت دعا میکردم که تو نباشی، بودی، اون لحظه تمام دنیا برام سیاه شد، و نه سفیدی برف نه جیغ و داد بچه های کوچه هیچکدوم نمیتونست منو از اون خواب ابدی بیدار کنه، خواب یا هجوم ناگفته های ناگفتنی
سکوت، تنها کلمه ای که از اون موقع فرقی نکرده، من و اون سکوتی که با رفتنت حکمفرما شد و باز لبخند! آخه مگه میشد که اون لبخندهات حرف از دل شکوندن بزنه، همونایی رو میگم که قسامه تمام حقایق زندگی من بود، ولی خلوت تو تکذیب، چی شد؟ چرا برگشتی؟! من که خیلی وقته دعا نمیکنم، خیلی وقته نفسم بوی سیگار میده و چشام رنگ شراب، خواب؟ همونیه که توش گریه ات میگیره؟ نه خیلی وقته که گریه هم نمیکنم، فقط نگاه میکنم، نگاه میکنم به اون پنجره، روزها خورشید داره اما شبا ماهی نیست.
آخه میدونی، رفته که ستاره های خودشو بچینه، خورشید هم دیگه کم سو شده، هر از گاهی بغض میکنه، داد میزنه، گریه میکنه، میدونی تازگیا سرد شده با همه، سرد مثل من، تنها فرقش فاصله است، خورشید و ماه با یه آسمون فاصله و من و تو یک قدم، کاش دلامون هم همینقدر نزدیک بود:) -
یه سوال دیگه لطفا
رادیکال ۲ سینوس ۱۵ کتا به اضافه ای تانزانت ۴ تا کتا بر روی کتانژانت ۶ کتا به اضافه ی سینوس ۳ کتا بر روی کسیونس ۷ کتا چند میشه؟ کتا پی بیستم هست
@Infinitie-A @Dr-agonنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am اینو نمیشه عکس بگیری؟
عبارت رو نوشتم ولی حس میکنم غلط نوشتم
بعد اصلا این سوالش یه جوریه
اخه کدوم طراحی میاد پی بیستم میده -
ramses kabir خیلی بد تر از اینها رو هم خوردم اما چیزیم نشده خیلی از این کارا میکنم اما الان برای اولین بار حالم خیلی خراب شده
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0
والله چیزی به ذهنم نمیرسه
فقط میتونم بگم موفق باشید -
Zahra Taghizadeh 0
والله چیزی به ذهنم نمیرسه
فقط میتونم بگم موفق باشیدramses kabir ممنون
منم تنها ترین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که برم بازم بخورم
هنوز سیر نشدم -
ramses kabir ممنون
منم تنها ترین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که برم بازم بخورم
هنوز سیر نشدمنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0
موفق باشید انشالله -
Zahra Taghizadeh 0
موفق باشید انشاللهاخراج شدهنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط Zahra Taghizadeh 0 انجام شدهramses kabir ممنون
من برای شکمم کم نمیذارم به غیر از مواقعی
درسته تا به الان اینطوری نشده بودم اما یکم بگذره خوب میشم -
@dr-agon در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کسینوس ۲۸۵ منهای سینوس ۲۵۵ تقسیم بر سینوس ۵۲۴ منهای سینوس ۱۰۵ چند میشه بچه ها؟!
524 و نمی یابم :|
یه نکته هست اگه زاویه ای از ۳۶۰گذشت ولی به ۷۲۰ نرسی اول از ۳۶۰ کمش میکنیم و بعد بقیه کارا رو روی اختلافش انجام میدیم
و اگه زاویه ای از ۷۲۰گذشت اختلاف زاویه رو از ۷۲۰ به دست میاریم بعد محاسبات رو برای اون اختلافه انجام میدیمنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-agon در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
کسینوس ۲۸۵ منهای سینوس ۲۵۵ تقسیم بر سینوس ۵۲۴ منهای سینوس ۱۰۵ چند میشه بچه ها؟!
524 و نمی یابم :|
یه نکته هست اگه زاویه ای از ۳۶۰گذشت ولی به ۷۲۰ نرسی اول از ۳۶۰ کمش میکنیم و بعد بقیه کارا رو روی اختلافش انجام میدیم
و اگه زاویه ای از ۷۲۰گذشت اختلاف زاویه رو از ۷۲۰ به دست میاریم بعد محاسبات رو برای اون اختلافه انجام میدیم540-15=525
اما ت صورت سوالت 524 بود ک زاویه 16 می شد ن 15 -
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چ جالب زن و شوهری ک تصمیم میگیرن کنکور بدن دوباره
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh موفق باشید انشالله
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh واقعن!!!!دمتون گرم..موفق باشید
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مان
ماک زن وشوهر نیستیم
الان پیج اینستا شون دیدم
اقا ما بچه ایم -
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@maryam-_-sh واقعن!!!!دمتون گرم..موفق باشید
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh واقعن!!!!دمتون گرم..موفق باشید
مرسی عزیزم
ماهم میخوایم پزشک شیم اما ما زن وشوهر نیستم هنوز
️
-
مان
ماک زن وشوهر نیستیم
الان پیج اینستا شون دیدم
اقا ما بچه ایمنوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh خخخخخخخخخخخخخخ منو باش ک خودتونو فک کردم
-
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@maryam-_-sh موفق باشید انشالله
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh موفق باشید انشالله
نخندبابا
خودمون ک نگفتم -
@maryam-_-sh خخخخخخخخخخخخخخ منو باش ک خودتونو فک کردم
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@maryam-_-sh خخخخخخخخخخخخخخ منو باش ک خودتونو فک کردم
ن عزیزم
️
-
بچه ها یه ادم خفن پیدا بشه لینک تاپیک تفاوت بین نظام جدیدو و قدیمو برا من بفرسته من بدمش به دوستم
الان سه روز موفق نشدم پیداش کنم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@همیار
sandiii
@ادمین
M.an اسم قشنگ
و همه و همه در این کار سهیم باشید -
نوشتهشده در ۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تازه پارسالم یکی از کسایی ک باهام میومد کلاس فیزیک اونم با نامزدش رادیولوژی خونده بودن طرح هم گذرونده بودن حالاهردومیومدن کلاس