-
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Dr.Rashidi نه این یه ذهنیته
اوایل کار کردن همیشه همینطوریهمن عربی رو 2 3 سال پیش با 20 30 درصد شروع کردم، امسال انقدری ازمون زدم و تمرین کردم و قلقش دستم اومد که 90 زدم
البته هیچوقت پیوسته نخوندم تو هیچ سالی
باید قلق گیری کنین تو هر درسی، مخصوصا برای مدیریت آزمون
مثلا من 5 6 بار روش عوض کردم تو عربی تا فهمیدم که اول برم سراغ ترجمه بعد تحلیل الصرفی و شکّل و قواعد بعدم مفهوم و درک مطلب :|
منم خیلی وقته ازمون میدم ولی یه مشکلی که هست انلاین بودنشه و این که گزینه دو چون تو اپش برگزار میکنه نمیتونی بری چاپش کنی و حالا امسال با سالای قبل که ازمون میدادم خیلی فرق داشت اون موقع ها تمرکزم بیشتر بود و حضوری بودن خودش خیلی خوب بود تازه از تکنیک های تست زنیم میشد استفاده کرد ولی الان دست و بالمون بستس ، رو لبتابم نمیشه خط خطی کرد ،،،
من پیوسته تست میزنم ولی نتیجه نمیگریمش دردناکه برام:/ -
mahdi .e 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند من درباره خواهرشون صحبت میکنم شما به دل نگیر
اها اوکی
-
Dr.Rashidi آره معرکه هست.........
با وجود همه ی بدی ها و خوبی ها ی کار خیلییییییییییییییییی خوبی هم ک برای هم میکنیم اینکه توی برگه های چک نویسی ک قراره استفاده بکنیم و هرکدوممون میدونیم اون یکی این برگه هاش رو کجا میزاره، برای همدیگه دست نوشته های کوتاه میزاریم.............
خیلی حس و حالش خوبه...........پیشنهاد میدم شما هم ی بار امتحانش کن
من همه ی دست نوشته هایی رو که برام نوشته رو دارم و یهترینش اونی هست که شب کنکورش برام نوشته بود..........عالی بود -
mahdi .e 0 ممنونم
همچنین شما -
zeinab dehghanireplied to امیرمحمد یوسفوند on ۷ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند وااای ببخشید اگه بد برداشت شده
-
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Dr.Rashidi آره معرکه هست.........
با وجود همه ی بدی ها و خوبی ها ی کار خیلییییییییییییییییی خوبی هم ک برای هم میکنیم اینکه توی برگه های چک نویسی ک قراره استفاده بکنیم و هرکدوممون میدونیم اون یکی این برگه هاش رو کجا میزاره، برای همدیگه دست نوشته های کوتاه میزاریم.............
خیلی حس و حالش خوبه...........پیشنهاد میدم شما هم ی بار امتحانش کن
من همه ی دست نوشته هایی رو که برام نوشته رو دارم و یهترینش اونی هست که شب کنکورش برام نوشته بود..........عالی بوداره خیلی رویاییه ولی من یه چیزایی از رفیقای ۷ سالم دیدم که از اول تابستون گذاشتمشون کنار دیگه حتی اسمشونم نمیارم
-
Dr.Rashidi
من با لپ تاپ میدادم آزمون :|
فقط ریاضی و شیمی و فیزیک و درک مطلب زبان سخته وگرنه بقیه رو میشه زدولی قبول دارم حضوری بودن آزمون 180 درجه فرق داره
-
دوستان خواهر ریما میخاد باهاتون صحبت کنه از طرف من فعلا بای
اگه خراب کاری کرد یا چیزه بدی گفت از طرف من ببخشیدش بای -
Dr.Rashidi پیوستگی مهم ترین چیز برای یه کنکوریه، اینو رعایت بکنین بالاخره درست میشه، البته فاکتورای مهم دیگه هم هست
-
از صبح تو ذهنم یکی داره میگه
دیش دیرین دیرین ماشالا -
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Dr.Rashidi پیوستگی مهم ترین چیز برای یه کنکوریه، اینو رعایت بکنین بالاخره درست میشه، البته فاکتورای مهم دیگه هم هست
بله درسته ، من امسال از هر سالی ساعت مطالعم و تعداد تستم بیشتر شده ولی جوری که سالای قبل نتیجه میگرفتم زمین تا اسمونه
-
Dr.Rashidi من خواهرم هست
-
هم؛)
آدمی رو ک مرده نمیشه دوباره زنده کرد!
دل شکسته هم مصداقِ همینه!
بحث کینه ای بودن نیست...لاکن دردمن حافظه ایست قوی!
وحرفایی حکاکی شده درمغز!
#من..ت.ک.خرم؛)
خوش گلدی! -
Dr.Rashidi
romisa
امیدوارم تگا خراب نشده باشه:/ -
zeinab dehghanireplied to امیرمحمد یوسفوند on ۷ آذر ۱۳۹۹، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند چی ؟؟؟؟؟؟خواهر ریما دیگه کیه؟؟؟
-
Dr.Rashidi من خواهرم هست
خب خیلی خوبه که همدم داری
داداش من فعلا خیلی بچس که بخوام باهاش درد و دل کنم -
امیرمحمد یوسفوند یاااااااااخدااااااافحش نده بس
-
Dr.Rashidi آره خیلیییییییییییی خوبه و بهترین خوبیش هم تفاوت سنی خیلییییی کم مون هست
-
Dr.Rashidi آره خیلیییییییییییی خوبه و بهترین خوبیش هم تفاوت سنی خیلییییی کم مون هست
خدا حفظش کنه
-
Dr.Rashidi سپاسگذارم
546558/846714