-
Zahra Taghizadeh 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Acola نه ناراحت نیستم
من ازتون معذرت می خوام
زیاد میزون نیستمحله جانم
ان شاالله زود حالت خوب بشهAcola ممنون
️
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دارم بد بخت میشم.بدم بد بخت میشم.یکی داره رو سرم راه میره.اتاقم درش قفله.فقط بزارید من خودمو بکشم
(من باختم.بدم باختم.سقف خونم رو سرم خراب شده.در منزل داماد سپری میکنم.فقط بزارید برم)نقی -
zeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند اشک چیز مهمیه...الکی هدرش ندین....یه مداحی بزارین و گریه کنید ک حداقل ی ثوابی هم ببرین
زینبی کم تیکه بنداز
بخدا تیکه نبود....چرا بد برداشت میکنید!!!!!!!!!!!!
این حرفی هست ک من به هرکی داره گریه میکنه میگمباشه.
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند ناراحت نشینا......
راست گفتم....
دوس ندارم کسی به خاطر حرفم ناراحت بشه.....
واقعا شرمنده ام اگه ناراحت شدین -
@dr-rashidi راه و چارش نی
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@dr-rashidi راه و چارش نی
چرا برا من که جواب میده
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط Hoorieh sh انجام شده
میدونی چیه؟
خالی شدم
دوست داشتم میتونستم ساختن خاطره های جدید
و جذاب تر
تو انجمن رو
از همین الان شروع کنم
قبلی هارو بتراشم...اینارو بزنم جاش
ولی حیف...وقتش نیس...ولی میرسه:)) وقتش رو میگم:)) -
امیرمحمد یوسفوند ناراحت نشینا......
راست گفتم....
واقعا شرمنده ام اگه ناراحت شدیننوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند ناراحت نشینا......
راست گفتم....
واقعا شرمنده ام اگه ناراحت شدینخواهش میکنم
-
میدونی چیه؟
خالی شدم
و جذاب تر
تو انجمن رو
از همین الان شروع کنم
قبلی هارو بتراشم...اینارو بزنم جاش
ولی حیف...وقتش نیس...ولی میرسه:)) وقتش رو میگم:))نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHoorieh sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میدونی چیه؟
خالی شدم
و جذاب تر
تو انجمن رو
از همین الان شروع کنم
قلی هارو بتراشم...اینارو بزنم جاش
ولی حیف...وقتش نیس...ولی میرسه:)) وقتش رو میگم:))من بیشتر از هر چیزی دوس دارم کار کنم الان
-
من دارم بد بخت میشم.بدم بد بخت میشم.یکی داره رو سرم راه میره.اتاقم درش قفله.فقط بزارید من خودمو بکشم
(من باختم.بدم باختم.سقف خونم رو سرم خراب شده.در منزل داماد سپری میکنم.فقط بزارید برم)نقینوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند چقدر این فیلم قشنگ و خنده داره.....شبا ک من درس میخونم همه ی خانواده باصدای بلندد این فیلمو میبینند و من باکتاب تستام باید بخندم
-
(من باختم.بدم باختم.سقف خونم رو سرم خراب شده.در منزل داماد سپری میکنم.فقط بزارید برم)نقینوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند سلام بر شما
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداوکیلی ۱۰۰تومن میدم جمع کنید
نیایین این طور جاها -
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر دلم میخواد دکوراسیون اتاقم رو تغییر بدم
نمیدونم چرا
هنوز سه ماه نگذشته ها -
(من باختم.بدم باختم.سقف خونم رو سرم خراب شده.در منزل داماد سپری میکنم.فقط بزارید برم)نقینوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند خیلی فیلم خوبیه کاش بتونییم ببینیم
-
امیرمحمد یوسفوند سلام بر شما
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نیایین این طور جاهاقبوله
شماره کارتم بدم -
امیرمحمد یوسفوند چقدر این فیلم قشنگ و خنده داره.....شبا ک من درس میخونم همه ی خانواده باصدای بلندد این فیلمو میبینند و من باکتاب تستام باید بخندم
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند چقدر این فیلم قشنگ و خنده داره.....شبا ک من درس میخونم همه ی خانواده باصدای بلندد این فیلمو میبینند و من باکتاب تستام باید بخندم
متاسفانه اصل مطلب رو نگرفتید
-
Acola چه سودی برا تو داره خو
-
(من باختم.بدم باختم.سقف خونم رو سرم خراب شده.در منزل داماد سپری میکنم.فقط بزارید برم)نقینوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند چرا اینقد نا امید؟!
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرمحمد یوسفوند چرا فهمیدم ...
این تودلی من بود برای اینکه نمیتونم این فیلمو ببینم....
حرف شمارو فهمیدمامیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
-
نیایین این طور جاهاقبوله
شماره کارتم بدمنوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maryam-_-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نیایین این طور جاهاقبوله
شماره کارتم بدمبده حاجی بخدا خفه شدم از بس شعرناله سرودین
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده