-
جو الان رو دوست ندارم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیررضا فلاح نژاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
جو الان رو دوست ندارم
کیه که دوست داشته باشه
-
zeinab dehghani ینی مرده شور خودتو اون دلتو باهمممم....
بخدا از خنده مردم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh خب چ کنم دیگه...........ببین معلومه ک توهم مثل من دل خوشی از شیمی نداری.....
اعتراف میکنم ک هرچی از شیمی حذف کنن بازم باید همون قسمتای حذفی رو بخونیماز بس ک این شیمی بهم دیگه مرتبطه -
موضوع چیه
یکی به منم بگهنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 قراره واسه کنکور امسال مباحثی از فیزیک حذف بشه ماهم دعا میکنیم بقیه درساهم حذفیاتی داشته باشن
-
Zahra Taghizadeh 0 قراره واسه کنکور امسال مباحثی از فیزیک حذف بشه ماهم دعا میکنیم بقیه درساهم حذفیاتی داشته باشن
@behnaz-hajizadeh منم هستم
-
@behnaz-hajizadeh خب چ کنم دیگه...........ببین معلومه ک توهم مثل من دل خوشی از شیمی نداری.....
اعتراف میکنم ک هرچی از شیمی حذف کنن بازم باید همون قسمتای حذفی رو بخونیماز بس ک این شیمی بهم دیگه مرتبطهنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@behnaz-hajizadeh خب چ کنم دیگه...........ببین معلومه ک توهم مثل من دل خوشی از شیمی نداری.....
اعتراف میکنم ک هرچی از شیمی حذف کنن بازم باید همون قسمتای حذفی رو بخونیماز بس ک این شیمی بهم دیگه مرتبطهواقعاااااا
گل گفتی
-
اعتراف میکنم ک هرچی از شیمی حذف کنن بازم باید همون قسمتای حذفی رو بخونیماز بس ک این شیمی بهم دیگه مرتبطهنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani دقیقااااااااا
-
@behnaz-hajizadeh منم هستم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 خب پس قرانا رو بزارین رو سرتون
رو به قبله صدبار امن یجیب بخونیم
بلکه رستگار شویم -
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمامانم میگه حتی اگه حذف هم شه اعتباری نیست بهشون
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ghazal-dalvand واقعا راس میگه
حذف کنن بدتر میشه یه سوالایی میدن سر کنکور عین فرشته ها تو گل میمونیم -
حذف کنن بدتر میشه یه سوالایی میدن سر کنکور عین فرشته ها تو گل میمونیمنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حذف کنن بدتر میشه یه سوالایی میدن سر کنکور عین فرشته ها تو گل میمونیماستاد ریاضیمون میگه مثل آهو تو عسل میمونید
-
@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حذف کنن بدتر میشه یه سوالایی میدن سر کنکور عین فرشته ها تو گل میمونیماستاد ریاضیمون میگه مثل آهو تو عسل میمونید
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand اووووووو این بهتره
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ghazal-dalvand اووووووو این بهتره
آره تو این یه مورد فقط برامون ارزش قائل میشه -
@ghazal-dalvand اووووووو این بهتره
آره تو این یه مورد فقط برامون ارزش قائل میشهنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثل اینکه بقیه رفتن واسه رازونیاز و دعا
-
Zahra Taghizadeh 0 خب پس قرانا رو بزارین رو سرتون
رو به قبله صدبار امن یجیب بخونیم
بلکه رستگار شویمنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh الان خود خداهم دلش داره به حال میسوزه........
عزراییل اون گوشه ی آسمون داره تشنج میکنه.....جبرییل هم داره خودزنی میکنه -
@behnaz-hajizadeh الان خود خداهم دلش داره به حال میسوزه........
عزراییل اون گوشه ی آسمون داره تشنج میکنه.....جبرییل هم داره خودزنی میکنهنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
دقیقاااااا
فک کنم تو جون عزرائیل و بگیری نه اون جون تو رو -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان به این نتیجه رسیدم سرخوش بی حال تویی بقیه اداتو درمیارن
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از بالا خبر آوردن ک میکاییل رو بردن برای عمل قلب ....بر اثرخنده و زاری همزمان دریچه ی قلبش هنگ کرده است
-
از بالا خبر آوردن ک میکاییل رو بردن برای عمل قلب ....بر اثرخنده و زاری همزمان دریچه ی قلبش هنگ کرده است
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
زینببببب تو روحتتتتت
-
zeinab dehghani
دقیقاااااا
فک کنم تو جون عزرائیل و بگیری نه اون جون تو رونوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh
zeinab dehghani
دقیقاااااا
فک کنم تو جون عزرائیل و بگیری نه اون جون تو روخاک پاتونیم