-
@ghazal-dalvand واقعا راس میگه
حذف کنن بدتر میشه یه سوالایی میدن سر کنکور عین فرشته ها تو گل میمونیمنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حذف کنن بدتر میشه یه سوالایی میدن سر کنکور عین فرشته ها تو گل میمونیماستاد ریاضیمون میگه مثل آهو تو عسل میمونید
-
@behnaz-hajizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
حذف کنن بدتر میشه یه سوالایی میدن سر کنکور عین فرشته ها تو گل میمونیماستاد ریاضیمون میگه مثل آهو تو عسل میمونید
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand اووووووو این بهتره
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ghazal-dalvand اووووووو این بهتره
آره تو این یه مورد فقط برامون ارزش قائل میشه -
@ghazal-dalvand اووووووو این بهتره
آره تو این یه مورد فقط برامون ارزش قائل میشهنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثل اینکه بقیه رفتن واسه رازونیاز و دعا
-
Zahra Taghizadeh 0 خب پس قرانا رو بزارین رو سرتون
رو به قبله صدبار امن یجیب بخونیم
بلکه رستگار شویمنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh الان خود خداهم دلش داره به حال میسوزه........
عزراییل اون گوشه ی آسمون داره تشنج میکنه.....جبرییل هم داره خودزنی میکنه -
@behnaz-hajizadeh الان خود خداهم دلش داره به حال میسوزه........
عزراییل اون گوشه ی آسمون داره تشنج میکنه.....جبرییل هم داره خودزنی میکنهنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
دقیقاااااا
فک کنم تو جون عزرائیل و بگیری نه اون جون تو رو -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان به این نتیجه رسیدم سرخوش بی حال تویی بقیه اداتو درمیارن
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از بالا خبر آوردن ک میکاییل رو بردن برای عمل قلب ....بر اثرخنده و زاری همزمان دریچه ی قلبش هنگ کرده است
-
از بالا خبر آوردن ک میکاییل رو بردن برای عمل قلب ....بر اثرخنده و زاری همزمان دریچه ی قلبش هنگ کرده است
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
زینببببب تو روحتتتتت
-
zeinab dehghani
دقیقاااااا
فک کنم تو جون عزرائیل و بگیری نه اون جون تو رونوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh
zeinab dehghani
دقیقاااااا
فک کنم تو جون عزرائیل و بگیری نه اون جون تو روخاک پاتونیم
-
@behnaz-hajizadeh
zeinab dehghani
دقیقاااااا
فک کنم تو جون عزرائیل و بگیری نه اون جون تو روخاک پاتونیم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani چاکریم داداش
-
zeinab dehghani
زینببببب تو روحتتتتت
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh خواهش میکنم اختیار دارین.......بزرگواری از خودتونه
-
@behnaz-hajizadeh خواهش میکنم اختیار دارین.......بزرگواری از خودتونه
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
من دیگه رددد دادمممممم
نفسم رفففففففف -
zeinab dehghani
من دیگه رددد دادمممممم
نفسم رففففففففنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh همه رفتن سراغ دعا ودرس منو تو همچنان اینجاییم
-
@behnaz-hajizadeh همه رفتن سراغ دعا ودرس منو تو همچنان اینجاییم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani تو که همه رو حذف کردی
منم داری تحریک میکنی که حذف کنم
-
@behnaz-hajizadeh الان خود خداهم دلش داره به حال میسوزه........
عزراییل اون گوشه ی آسمون داره تشنج میکنه.....جبرییل هم داره خودزنی میکنهzeinab dehghani وااای
-
zeinab dehghani تو که همه رو حذف کردی
منم داری تحریک میکنی که حذف کنم
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh واالا میخوای حذف کن.......راحت تر میشی
-
@behnaz-hajizadeh واالا میخوای حذف کن.......راحت تر میشی
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۹، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط رُمَیصا انجام شدهzeinab dehghani آرههه ها راس میگی
اول و آخرش که همه رو نمیخونم چه بهتر که حذف کنماعوذ بالله من الزینب المحرک (منظورم تحریک کنندس)
-
شیمی