-
Zahra Taghizadeh 0 سلام
-
مهدیس فیروزی مگه ساعت چند میخوابین؟
خدا رو شکر بهتریمنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهOmid Asia اکثرا ۱۲ الی ۲ میخوابم ولی دیشب استثنا بود امروز امتحان خوشگل داشتم ۴ونیم خوابیدم
-
Omid Asia اکثرا ۱۲ الی ۲ میخوابم ولی دیشب استثنا بود امروز امتحان خوشگل داشتم ۴ونیم خوابیدم
مهدیس فیروزی عآاااااااو
پس الان باید خوابت بیاد -
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 خدا رو شکر خوبم
شما خوبی سلامتی؟ -
مهدیس فیروزی برو بخواب خب(اگه کلاس نداری الان)
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 اتفاقا امروز کلاسا خیلی جالبه زنگ اول با یکی از استادای اقا شیمی زنگ دوم ادبیات زنگ سوم باز شیمی زنگ چهار ریاضی و ساعت ۲تا۳ هم امتحان ریاضی
-
Zahra Taghizadeh 0 خدا رو شکر خوبم
شما خوبی سلامتی؟Omid Asia ممنون
-
Omid Asia اکثرا ۱۲ الی ۲ میخوابم ولی دیشب استثنا بود امروز امتحان خوشگل داشتم ۴ونیم خوابیدم
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی چه دیر میخوابین
سعی کنین ساعت 10 الی 11 بخوابین تا عادت کنین -
مهدیس فیروزی عآاااااااو
پس الان باید خوابت بیادنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 اره خداییش دارم میرمیرم
-
Zahra Taghizadeh 0 اتفاقا امروز کلاسا خیلی جالبه زنگ اول با یکی از استادای اقا شیمی زنگ دوم ادبیات زنگ سوم باز شیمی زنگ چهار ریاضی و ساعت ۲تا۳ هم امتحان ریاضی
مهدیس فیروزی امروز دو تا امتحان دارم
-
مهدیس فیروزی چه دیر میخوابین
سعی کنین ساعت 10 الی 11 بخوابین تا عادت کنیننوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهOmid Asia والا ما سعیمونو میکنیم درس نمیزاره
️
️
-
Zahra Taghizadeh 0 اره خداییش دارم میرمیرم
مهدیس فیروزی الان کلاس داری؟؟
-
Omid Asia والا ما سعیمونو میکنیم درس نمیزاره
️
️
مهدیس فیروزی آها تو خواهرت به دنیا اومد؟؟
-
مهدیس فیروزی امروز دو تا امتحان دارم
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 من یدونه ریاضی یه ادبیات شیمی هم دیشب همراه جزوه سوال فرستاده بود دو ورقه آچهار گفته بود سرکلاس میپرسه
-
Omid Asia والا ما سعیمونو میکنیم درس نمیزاره
️
️
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهدیس فیروزی ایشالله که موفق باشی همیشه
-
مهدیس فیروزی الان کلاس داری؟؟
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 نه ده دیقه دیه شرو میشه
-
مهدیس فیروزی آها تو خواهرت به دنیا اومد؟؟
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Taghizadeh 0 اره
99/9/9 -
Zahra Taghizadeh 0 نه ده دیقه دیه شرو میشه
مهدیس فیروزی منم
-
مهدیس فیروزی ایشالله که موفق باشی همیشه
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهOmid Asia ممنونم همچن انشالا شمادپایه چند کدوم رشته این
-
Zahra Taghizadeh 0 اره
99/9/9مهدیس فیروزی عههههههه چه قشنگ
اسمشو چی گذاشتی؟؟ -
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Taghizadeh 0 موفق باشی