-
اکالیپتوسreplied to علیرضا عفتی 2 on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
علیرضا عفتی 2 باغبان? بدون ابزارش که نمیتونسته بره ابزارشم وسیله قتل معرفی شده
-
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مخصوص کارآگاه افشار
وکیل چون روز جمعه بانک تعطیله
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mohammad Afshar on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر دو درست میگید ولی انگیزه قتل هم مهمه نیست ؟
-
امیررضا فلاح نژادreplied to علیرضا عفتی 2 on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mohammad Afshar on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شده
Mohammad Afshar خب باید ببینی چرا متوجه نمیشی حالا یا علاقه نیست یا علاقه هست ولی خب مشکل هست ولی خب مشکلی نیست چون با خوندن زیاد درست میشه به نظرم سعی کم مفهومی بفهمی اصلا زبان رو نباید حفظ کنی مثلا برای گرامر ها پیشنهاد میکنم جملات فارسی بنویس و بعد انگلیسی بکن اول فرمول اصلی جمله رو بخون چی به چیه بعد هی کار کن و سعی کن استفاده کنی تا تویه ذهنت تثبیت بشه اگر حرف معلمت رو نمی فهمی مشکلی نداره تو آلا یا اگر فیلم های آموزشی دیگه میتونی ببین مخصوصا دبیری که مفهومی درس میده فکر کنم تو یوتوب و فضاهای دیگه آموزش باشه یا تلگرام ولی برای کلمه خب باید حفظ کرد ولی حفظ کردی دیگه نزار کنار استفاده بکن مثلا جمله سازی میکنی میخوای مثلا بگی زیبا است نگو Beautiful از کلمات هم معنیش استفاده کن و اگر کسی رو داری باهاش انگلیسی صحبت کن خیلی کمک میکنه یا اینکه تو ذهنت انگلیسی حرف بزن فیلم اینا یا آهنگ هم خیلی خوبه رو لهجه و اصطلاح هم خیلی کمک میکنه و کلمات رو هم مرور داشته باش و کتاب داستان هم خیلیییی عالیه مخصوصا واس کنکور حتی کلمات اینای جدید هم از اون میتونی یاد بگیری برای اصطلاح هم مثل کلمات
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to اکالیپتوس on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این حرف غلطه گفته به دستور آقا به خانه ی همسایه رفته بودم نگفته رفته بودم کار کنم
درسته ؟ -
حالا لالای لالای لالااااا لای لای
-
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
هر دو درست میگید ولی انگیزه قتل هم مهمه نیست ؟
انگیزه وکیل بیشتر بوده وقتی دنبال کارای بانکی بوده پس حتمن وکالت تام داشته و با وسیله باغبان به قتل رسونده که اونو مقصر نشون بده
-
اکالیپتوسreplied to علیرضا عفتی 2 on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
علیرضا عفتی 2 این حرف درسته گفته به دستورشون برای کاشت گل
-
معلومه وکیل میشه
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mohammad Afshar on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به این نکات ریز هم توجه میکنی ولی ممکنه نداشته باشه
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mohammad Afshar on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar باغبان چون موقع غروب که وقت کاشتن گل نیست
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to اکالیپتوس on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نگفته چه کاری مثلا شاید گفته برو تا طرف منو راحت تر بکشه.
-
@sani-painting چرا دقت نمیکنید وکیل روز جمعه بانک بود برا کارای بانکی گلو هر موقع میشه کاشت
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا به افراد دیگه توجه نمی کنید اون چاقوی باغبانی وسیله ای برای گمراه کردنه
-
zzz r در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اکالیپتوس اکالیییییی
سلام من بتو و بتو ی من سلامجووون
سلااااام قشنگم خوبی -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Mohammad Afshar on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Afshar خب غروب تاریک میشه نمیشه دید که کاشتن گل هم من بیشتر صبح شنیدم
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to Mohammad Afshar on ۱۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درسته شاید جواب هم باشه ولی چرا خدمتکار یا آشپز و یا خواهر زاده نه ؟
-
556812/846714