شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نکته : هدف از ارسال جک ها بی احترامی به هیچ قشر یا فرد خاصی نیست و صرفا جهت آوردن لبخند بر لبان شماست.
باتشکر
-
نکته : هدف از ارسال جک ها بی احترامی به هیچ قشر یا فرد خاصی نیست و صرفا جهت آوردن لبخند بر لبان شماست.
باتشکر -
-
مامان بابام بحثشون شده بود مامانم داشت میوه میخورد بابام اومد تو هال آشتیش بده گفت خانم مواظب باش دستتو نبری کارد تیزه
مامانم گفت چرا بِبُرم مگه یوزارسیف اومده تو
بازم دعواشون شد -
تو رو خدا وقتی یه رسمی رو باب میکنید فرهنگشم یاد بگیرید. بابام کلاه کریسمس گذاشته داره حاجی فیروز میخونه.
-
جلو ساختمون علاالدين يارو داشت از دستفروشه پاور بانك ميخريد، به دستفروشه گفت اين چرا انقد سبكه؟ قلابيه؟ يارو گفت شارژش كن سنگين ميشه. هنوز تو شوکم
-
از زمان حضرﺕ سليمان تا حالا كسي هدهد نديدﻩ بعد شوهر عمهﻯ من ﺩيشب ميگه حيوون مورد علاقهﻯ من هدهده، آدم دﺭدشو به كي بگه
-
بعد از ٦ فصل سریال پایتخت ٩٠ درصد ايرانيا نمى دونن كدوم سارا بود كدوم نيكا
-
پیوند انسان با پتو در صبح هایی که هوا سرده از هر پیوند کوالانسی هم قوی تره
-
یه بارم شب پا شدم دیدم بابانوئل اومده خونمون. پرسیدم یخچالو کجا میبری گفت میبرم پر کنم بیارم.
-
یه بارم یکی اومد باهام مصاحبه کنه گفت برنامهت برای ایندت چیه؟ گفتم ناهار
گفت نه منظورم برنامه بلند مدته.. گفتم اها شام؟
دوربینو خاموش کردن رفتن بیرون -
من هروقت زنگ میزنم خونه مادربزرگم گوشی رو برمیداره میگه: با کنترل وررفتم شبکههای تلویزیون بهم ریخته بفرمایید؟
-
اگه خودمم جون سالم به در ببرم بعید میدونم باتری گوشی و لپ تاپم از این قرنطینه سالم بیان بیرون
-
نارگیل دونه ای ۴۵ هزار تومن ، یعنی یارانه ی یک ماه من با صبحونه ی یه میمون برابره؟
-
اين قرنطينه باعث شد بيشتر به تواناييام پی ببرم
مثلا الان ميتونم چشم بسته قاشقو از هال پرت كنم تو سينک -
سرجلسهٔ کنکور جرم یخ رو منفی آوردم، به بغل دستیم گفتم داداش میشه جرم یه چیزی منفی باشه؟
گفت اگه خیلی سبک باشه چرا که نه. -
یکی از تکنیکهای من برای افزایش سرعت دانلود اینه که به صفحه گوشی نگاه نمیکنم بعد یهو رومو برمیگردونم میبینم یه ذَرَش رفته خوشحال میشم
-
بنیامین تو یک از اهنگاش میگه "آره خوب بلدم که قدم بزنم" واقعا ادم میمونه از این همه استعداد و توانایی که خدا به این بشر داده
-
بلکفرایدی امریکا تلویزیون 4K و پلیاستیشن حراج میذارن ، اینجا هم تو دیجیکالا تنماهی تخفیف گذاشته
-
دستمو با صابون شستم روش دوبار الکل زدم دیدم یه صدایی از تو ریه ام اومد گفت من اینجام