شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
از زمان حضرﺕ سليمان تا حالا كسي هدهد نديدﻩ بعد شوهر عمهﻯ من ﺩيشب ميگه حيوون مورد علاقهﻯ من هدهده، آدم دﺭدشو به كي بگه
-
بعد از ٦ فصل سریال پایتخت ٩٠ درصد ايرانيا نمى دونن كدوم سارا بود كدوم نيكا
-
پیوند انسان با پتو در صبح هایی که هوا سرده از هر پیوند کوالانسی هم قوی تره
-
یه بارم شب پا شدم دیدم بابانوئل اومده خونمون. پرسیدم یخچالو کجا میبری گفت میبرم پر کنم بیارم.
-
یه بارم یکی اومد باهام مصاحبه کنه گفت برنامهت برای ایندت چیه؟ گفتم ناهار
گفت نه منظورم برنامه بلند مدته.. گفتم اها شام؟
دوربینو خاموش کردن رفتن بیرون -
من هروقت زنگ میزنم خونه مادربزرگم گوشی رو برمیداره میگه: با کنترل وررفتم شبکههای تلویزیون بهم ریخته بفرمایید؟
-
اگه خودمم جون سالم به در ببرم بعید میدونم باتری گوشی و لپ تاپم از این قرنطینه سالم بیان بیرون
-
نارگیل دونه ای ۴۵ هزار تومن ، یعنی یارانه ی یک ماه من با صبحونه ی یه میمون برابره؟
-
اين قرنطينه باعث شد بيشتر به تواناييام پی ببرم
مثلا الان ميتونم چشم بسته قاشقو از هال پرت كنم تو سينک -
سرجلسهٔ کنکور جرم یخ رو منفی آوردم، به بغل دستیم گفتم داداش میشه جرم یه چیزی منفی باشه؟
گفت اگه خیلی سبک باشه چرا که نه. -
یکی از تکنیکهای من برای افزایش سرعت دانلود اینه که به صفحه گوشی نگاه نمیکنم بعد یهو رومو برمیگردونم میبینم یه ذَرَش رفته خوشحال میشم
-
بنیامین تو یک از اهنگاش میگه "آره خوب بلدم که قدم بزنم" واقعا ادم میمونه از این همه استعداد و توانایی که خدا به این بشر داده
-
بلکفرایدی امریکا تلویزیون 4K و پلیاستیشن حراج میذارن ، اینجا هم تو دیجیکالا تنماهی تخفیف گذاشته
-
دستمو با صابون شستم روش دوبار الکل زدم دیدم یه صدایی از تو ریه ام اومد گفت من اینجام
-
مامانا تهدیگ غذاشون رنگ ذغالم بشه، میگن نسوخته که بابا از این ادویه کربن جدیدا بهش زدم.
-
طبق سریالای ایرانی مهمترین قسمت هک کردن اینه که محکم اینتر رو فشار بدی
-
تو شهر ما همه کرکرهها رو کشیدن پایین و یه بنر چسبوندن "خدمات بصورت آنلاین ارائه میشود"، بعد میری چنتا ضربه به کرکره میزنی و مغازه رو باز میکنن، خریداتو انجام میدی برمیگردی
-
قبل خواب یه مشت آرد بپاچید رو تخت کمک میکنه صبح کامل از تخت کند شید
-
ولی آخرش من از اون بخش کمرم که لیف حموم بهش نمیرسه میگندم
-
دقت کردید همزمان که هیچکس به فال اعتقاد نداره، همه یه فالگیر میشناسن که با بقیه فالگیرا فرق داره؟