-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضی از دانشجو ها در حد اعلا بیشعورن
-
ali s 1 من از حرفاش هیچی نفهمیدم
واقعا مگه میشه از اخبار دور بمونی ؟؟؟؟نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط ali s 1 انجام شدهعلیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ali s 1
واقعا مگه میشه از اخبار دور بمونی ؟؟؟؟اتفاق خاصی نمیفتع:| ولی خب میتونی مدیریتش کنی،اخرشب نیم ساعت،ولی حذفش راحتتره
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخبار که هیچی
من خیلی وقته نمیدونم امروز چندمه -
علیرضا عفتی 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ali s 1
واقعا مگه میشه از اخبار دور بمونی ؟؟؟؟اتفاق خاصی نمیفتع:| ولی خب میتونی مدیریتش کنی،اخرشب نیم ساعت،ولی حذفش راحتتره
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sandiiii شمام نقشه کشی دارین؟
-
sandiiii در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اخبار که هیچی
من خیلی وقته نمیدونم امروز چندمهاین روزا هرچی بی خبرتر، آروم تر
-
-
چرا قول جزوه میدم وقتی هیچی ننوشتم
له شدم=ا -
اهای اونایی که دانشجو شدین بگین که دانشگاه اون مدینه فاضله ای بود که توی ذهنمون هست؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اهای اونایی که دانشجو شدین بگین که دانشگاه اون مدینه فاضله ای بود که توی ذهنمون هست؟؟؟؟؟
اره خصوصا از پشت گوشی
-
اره خصوصا از پشت گوشی
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اره خصوصا از پشت گوشی
همونم هم!؟
-
ali s 1 من از حرفاش هیچی نفهمیدم
واقعا مگه میشه از اخبار دور بمونی ؟؟؟؟علیرضا عفتی 2 من خودم تلویزیون اینا نمی بینم اصلا خیلی بگم تو ماه 4 ساعت
ولی این مدرسه اصلااا نمیشه شاید باور نکنید ولی ما حتی تحقیق ورزش داریم یعنی درس هایی که مهم نیستن هم من 3 یا 4 ساعت در هفته باید وقت رو بزارم خب خدایی تو کنکور نمیاد چه ارزشی داره
-
علیرضا عفتی 2 من خودم تلویزیون اینا نمی بینم اصلا خیلی بگم تو ماه 4 ساعت
ولی این مدرسه اصلااا نمیشه شاید باور نکنید ولی ما حتی تحقیق ورزش داریم یعنی درس هایی که مهم نیستن هم من 3 یا 4 ساعت در هفته باید وقت رو بزارم خب خدایی تو کنکور نمیاد چه ارزشی داره
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting دقیقا اینا بد تر از درسا اصلی وقت میگیرن
-
sandiiii شمام نقشه کشی دارین؟
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
علیرضا عفتی 2 من خودم تلویزیون اینا نمی بینم اصلا خیلی بگم تو ماه 4 ساعت
@sani-painting مثلا میگم تاریخ باز خوبه با تاریخ کشور آشنا شدن اینا خیلی خوب و مفیده و کلا لازمه ولی امتحان سخت نه یا مثلا میگیم این باشه ولی درسی مثل محیط زیست خدایی یعنی چی؟ خب ما که نمی خونیم اگر میخوان تو محیط زیست اشغال نریزیم و این حرفا خداروشکر من خدا رو شکر میکنم که جز اون افراد نیستم ولی به نظرم باید از کودکی تو ذهن بچه بگن
-
اخبار که هیچی
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اخبار که هیچی
عار همینجوری اوضاعمون خوب نیست با اخبار چی میشه دیگ
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R بهتر از اون
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهشته