-
ramses kabirreplied to Tragic Girl on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sadaf-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
عاغا این زندگی همش درد شده موفقیت بخای باید سختی بکشی سختی کشیدنم درد داره!
عاشق بشی باید دردش بکشی!
دلتنگ باشی باید درد بکشی!
پس خوشی این زندگی کجاس اصن خوشی داره؟!!
نمدونم کدوم شاعر بود فک کنم سهراب سپهری بود ک یه جادیدم نوشته غم هم مثل خوشی و شادی زود میگذرد این سهراب سپهری باید بیا جا من تا بهش بگم میگذره زود یا ن
به ولله زود نمیگذره!!و لقد خلقنا الانسانَ فی کَبد...
اما
چون میگذرد غمی نیست... -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Fateme S 0 on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fateme S 0 چی شده؟
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to Tragic Girl on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sadaf-a ولی بعد از کلی سختی یه خوشی حتی کوچیک هم باشه خدایی خیلیی می چسبه
-
یکی بیاد بگه من چ کنم
-
ramses kabirreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ramses kabir اسمت چی بود تو؟ علیرضا؟
انقدر انجمن کاربراش زیاده ادم اسم هارو قاتی میکنهنه داش امیر
من حاج محمدم
ایرادی نداره
یکم ک میگذره عادت میکنی:|) -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to امیرمحمد یوسفوند on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند دقیقا الان بحث سر چی هست؟ چی شده اصلا؟
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to _Aram_ on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zt-d در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@zt-d من فقط اهمیت می خواستم و توجه
میدونم از چشم همتون افتادم اما اگه قبول کنید می خوام یه زهرای جدید بسازم اگه قبول کنید اگه نه اونقدر بی آبرو شدم که با نهایت شرمندگی بذارم برماخه چی شده.خانوم تقی زاده.الان هیچکس نمیدونه چرا این حرفارو میزنید.
-
اکالیپتوس سلام
خوبی ببخشید من نتم ضعیفه هی قطع وصل میشه
دنیا بر وفقِ مراد است یا نه؟ -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to ramses kabir on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir سلام
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to Amirbernosi on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند @جهاد
این عکس فک کنم برای عید یا قبل ترش بوده
به احتمال زیاد.حتما اپدیت میشه
-
عاغا این زندگی همش درد شده موفقیت بخای باید سختی بکشی سختی کشیدنم درد داره!
عاشق بشی باید دردش بکشی!
دلتنگ باشی باید درد بکشی!
پس خوشی این زندگی کجاس اصن خوشی داره؟!!
نمدونم کدوم شاعر بود فک کنم سهراب سپهری بود ک یه جادیدم نوشته غم هم مثل خوشی و شادی زود میگذرد این سهراب سپهری باید بیا جا من تا بهش بگم میگذره زود یا ن
به ولله زود نمیگذره!! -
امیرمحمد یوسفوندreplied to Succinate on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میدونم از چشم همتون افتادم اما اگه قبول کنید می خوام یه زهرای جدید بسازم اگه قبول کنید اگه نه اونقدر بی آبرو شدم که با نهایت شرمندگی بذارم برمچی شده دقیقا؟ والا من هر دفعه اومدم چیز بدی نگفته بودی که اخه
منم همینطور
-
میدونم از چشم همتون افتادم اما اگه قبول کنید می خوام یه زهرای جدید بسازم اگه قبول کنید اگه نه اونقدر بی آبرو شدم که با نهایت شرمندگی بذارم برمچی شده دقیقا؟ والا من هر دفعه اومدم چیز بدی نگفته بودی که اخه
-
@zt-d چی شده دقیقا؟
-
Amirbernosireplied to امیرمحمد یوسفوند on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند @جهاد
این عکس فک کنم برای عید یا قبل ترش بوده
-
میدونم از چشم همتون افتادم اما اگه قبول کنید می خوام یه زهرای جدید بسازم اگه قبول کنید اگه نه اونقدر بی آبرو شدم که با نهایت شرمندگی بذارم برم -
امیرمحمد یوسفوندreplied to اکالیپتوس on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
قشنگ شده نوشته های بیو اومده وسط ....
پس من کو فاطمه خانوم؟
-
امیرمحمد یوسفوندreplied to ramses kabir on ۲۵ آذر ۱۳۹۹، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط امیرمحمد یوسفوند انجام شده
ramses kabir اسمت چی بود تو؟ علیرضا؟
انقدر انجمن کاربراش زیاده ادم اسم هارو قاتی میکنه -
اکالیپتوس چقدر قشنگه
80 درصد اکانتا دیگه نیستن -
سلام
من از تک تک دانش آموزان انجمن معذرت می خوام گند زدم درسته گند بزرگی هم زدم من از همتون معذرت می خوام اما به روح مادربزرگم که عزیز تر از اون نیست برام من ماجرای اولی رو راست گفتم
من توجه می خواستم من اهمیت می خواستم برای همین گفتم اینو اما ماجرا راست بود به قرآن مجید راست گفتم امیدوارم ببخشید
من ماجرای قرص رو هم راست گفتم اونم راست بود و عوارضش اینه که من چند روز فقط تونستم گوشی دست بگیرم حتی از کلاس ها هم عقب موندم و نتونستم حتی صدامو در بیارم امیدوارم باور کنید
نفهمیدم چی گفتی ولی باش به بزرگواریمون میبخشیمت
پست 283769 از 846714