قرار صبحگاهی:)
-
سلام به همگی✌🍁🤗
صبحتون بخیر البته نزدیکای ظهره✌😂
همیشه پروتون باشین✌✌
خواب ۲:۳۰
بیداری۶:۱۰ -
سلام
بازگشتم به این تاپیک را خودم به خودم تبریک میگم
امروز ساعت ۶ بیدار شدم
فردا برنامم ۵ و نیم هست
@Ermia-Mirzakhani همچنان از سلاحتون استفاده میکنید
انگار آپشن جدید هم اضافه کرده بودین تیر و کمان و ... -
سلام
بازگشتم به این تاپیک را خودم به خودم تبریک میگم
امروز ساعت ۶ بیدار شدم
فردا برنامم ۵ و نیم هست
@Ermia-Mirzakhani همچنان از سلاحتون استفاده میکنید
انگار آپشن جدید هم اضافه کرده بودین تیر و کمان و ... -
عاغا همه امون هسیم دیگه☹.... یادی کنیم از دخترم
chichak am دختر خوبی بود🥺چاقو خورشم ملس بود😂(یعنی خوب چاقو میخورد) حالا جوری میگم انگار خدای نکرده به رحمت ایزدی پیوسته😂 -
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
خواب ۱:۱۵
بیداری۶:۳۰💚درود ، امروزت رو با افکار مثبت آغاز کن
💛یک اندیشه ی زیبا و مثبت
❤️یک بهشت را در زندگی میسازد
💙و یک اندیشه منفی و یاسآور
💜جهنمی را در دنیای انسان خلق میکند
💚انسان ها آنچه را بیندیشند خلق میکنند
💛پس شاد و مثبت باشید...
-
خواب :۲۲
بیداری ۶:۴۲
😍دیشب زود خوابیدم -
chichak am اینجوری که تا آخر ماه دیگه میرسیم به یک شب ۱۲میخوابیم ۱بیداری😂
Nazanin Jamali 😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆😆😆
-
@mitra-ism-rahmani خیلی خوبهه😌تا اونجا که یادمه قبلا ساعت خوابت سیار بود بین ۶ و ۴۵ و ۶ و نیم و اینا...الان عاالیه خداروشکر ... موفق باشی🌻🌹چاقو هم دلم نمیاد نثارت کنم ولی چه کنم بیشتر از من چاقو انتظارتو میکشید🔪🔪🔪
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani خیلی خوبهه😌تا اونجا که یادمه قبلا ساعت خوابت سیار بود بین ۶ و ۴۵ و ۶ و نیم و اینا...الان عاالیه خداروشکر ... موفق باشی🌻🌹چاقو هم دلم نمیاد نثارت کنم ولی چه کنم بیشتر از من چاقو انتظارتو میکشید🔪🔪🔪
آذر ماه خوبی بود کلا ترقی زیاد داشتم این ساعت خواب هم اگه سر ۱۱ بخوابم صبح ۵ بیدارم 🙂🙂🙂🙂
ممنون
فقط یه چیزی جوری پدر پدر بازی در میوردید گفتم چند سالتون هست حالا 😒 کلاس دهم هستید؟؟ 😳😳 -
سلام..
خاب 12
بیداری 7 -
سلام
خواب: ۱:۵۵
بیداری: ۹:۵۰ -
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
آذر ماه خوبی بود کلا ترقی زیاد داشتم این ساعت خواب هم اگه سر ۱۱ بخوابم صبح ۵ بیدارم 🙂🙂🙂🙂
ممنون
فقط یه چیزی جوری پدر پدر بازی در میوردید گفتم چند سالتون هست حالا 😒 کلاس دهم هستید؟؟ 😳😳@mitra-ism-rahmani نه تنهاماه آذر عالیه بلکه آذر ماهیا از اون عالی ترن😌😏😂 چرا همه اول فک میکنن دخترم بعدم میگن کلاس دهمم💔حیف چاقووا😐😂😂عاغا اگه اونروز یه سوال از دهم پرسیدم سوال خودم نبود...یکی از دوستان پرسید خواستم دلیل شما هم بدونم😂😂😂خب دیگه بگذریم...... این آمادگی در هر لحظه ام نمایانگر با تجربه ایمه شما جوونا هموز درک نمیکنید(چاقو خودمون منظورمه🔪😂)هر چی نباشه چن تا لباس بیشتر پاره کردم😂😂😂(لباس=پیرهن)
-
@mitra-ism-rahmani نه تنهاماه آذر عالیه بلکه آذر ماهیا از اون عالی ترن😌😏😂 چرا همه اول فک میکنن دخترم بعدم میگن کلاس دهمم💔حیف چاقووا😐😂😂عاغا اگه اونروز یه سوال از دهم پرسیدم سوال خودم نبود...یکی از دوستان پرسید خواستم دلیل شما هم بدونم😂😂😂خب دیگه بگذریم...... این آمادگی در هر لحظه ام نمایانگر با تجربه ایمه شما جوونا هموز درک نمیکنید(چاقو خودمون منظورمه🔪😂)هر چی نباشه چن تا لباس بیشتر پاره کردم😂😂😂(لباس=پیرهن)
@ermia-mirzakhani خیر من اصن فک نکردم دختری!
-
سلام..
خاب 12
بیداری 7 -
@ermia-mirzakhani خیر من اصن فک نکردم دختری!
-
@sadaf-a سحرخیزمان!! چه شده ای تو؟...جدیدا اینجور شدی یا طبق برنامه ات باید ساعت ۷ بیدار شی؟🤔😂خب در هر حال سهم امروزتو بت میدم(🔪🔪)
@ermia-mirzakhani طبق برنامه 😐
-
@ermia-mirzakhani طبق برنامه 😐
-
@sadaf-a وایییی🥺🥺🥺من میگم قلبم ضعیفه اینکارو با من نکنید🥺🥺چقدر من خوشنود گشتمم🥺🔪بالاخره یکی پیداا شد🥺احیانا از مار نمیترسی؟😂😂
@ermia-mirzakhani میترسم 😐
-
@ermia-mirzakhani مرسی
-
@mitra-ism-rahmani نه تنهاماه آذر عالیه بلکه آذر ماهیا از اون عالی ترن😌😏😂 چرا همه اول فک میکنن دخترم بعدم میگن کلاس دهمم💔حیف چاقووا😐😂😂عاغا اگه اونروز یه سوال از دهم پرسیدم سوال خودم نبود...یکی از دوستان پرسید خواستم دلیل شما هم بدونم😂😂😂خب دیگه بگذریم...... این آمادگی در هر لحظه ام نمایانگر با تجربه ایمه شما جوونا هموز درک نمیکنید(چاقو خودمون منظورمه🔪😂)هر چی نباشه چن تا لباس بیشتر پاره کردم😂😂😂(لباس=پیرهن)
@ermia-mirzakhani
ای خدا الان سکته میزنم🤫🤫🤫