-
علیرضا عفتی 2 هیچ کدوم اینا اگه آدمم اذیت کنن هیچ وقت هیچ وقت دلتو نمیسوزونن با کاراشون
مزاحم ؟؟؟
دوست ؟؟ -
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری خوب میتونی یه دوست خوب داشته باشی
دوست خوب هم دارم.
ولی داداش هم دوست داشتم داشته باشم.
البته توی کلاس هشتم و نهم دوستای خوبی پیدا کردم.
حتی حالا که راهمون از هم جدا شده بازهم با هم خوبیم و همدیگه رو میبینیم. -
علیرضا عفتی 2 هیچ کدوم اینا اگه آدمم اذیت کنن هیچ وقت هیچ وقت دلتو نمیسوزونن با کاراشون
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 فقط یه چیزی میگم، وقتت، ذهنت، قلبت، روحت و این جهان خیلی با ارزش تر از اینه که بخوای از کسی ناراحت بشی همین
-
نازنین جمالی 0 از خانوادتونه مامان بابا ابجی برادری؟
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom نه جز خانواده نیست
-
بابا هر کی داداش میخواد من دوتا دارم بیاد بر داره ببره فقط بر نگردونید بعد دوروز
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar
داداش ارزونی خودت قربون دستت خدا نگهتون داره
-
بابا هر کی داداش میخواد من دوتا دارم بیاد بر داره ببره فقط بر نگردونید بعد دوروز
دقیقاً
-
مزاحم ؟؟؟
دوست ؟؟نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
mahla bpz سلام مهلا جونم خوبی
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom ممنون تو خوبی ؟چه خبر از درسا
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
همه میخوان داداش داشته باشن تو میخوای داداشاتو بفروشی؟
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahla bpz بخوبیت درسا هم خوبه تو چ میکنی
-
داداش بزرگتر عالیه ولی من خودم یه داداش بزرگترم
-
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ZDM نداشته....
️
️
️
اوهوم
برادر ندارم
به خاطرش ناراحت بودم
اومدم اینجا دیدم تنها نیستم
خیلیای دیگم ندارن برادر -
داداش بزرگتر عالیه ولی من خودم یه داداش بزرگترم
-
نازنین جمالی 0 فقط یه چیزی میگم، وقتت، ذهنت، قلبت، روحت و این جهان خیلی با ارزش تر از اینه که بخوای از کسی ناراحت بشی همین
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBio درست ولی وقتی یه کی که عزیز تر از جونته جلو چشمت به خاطر یه نفر دارع عذاب میکشع توام هیچکاری نتونی انجام بدی اون وقته که ...
-
@bahar-khanoom نه جز خانواده نیست
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنازنین جمالی 0 پس ولش کن کسی ک ناراحتت میکنه رو ولش کن
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری خوب میتونی یه دوست خوب داشته باشی
دوست خوب هم دارم.
ولی داداش هم دوست داشتم داشته باشم.
البته توی کلاس هشتم و نهم دوستای خوبی پیدا کردم.
حتی حالا که راهمون از هم جدا شده بازهم با هم خوبیم و همدیگه رو میبینیم.نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری دوست خوب نعمتیه که هرکسی نمیتونه داشته باشتش سفت همونارو بچسب منم از دوستام جدا شد مدرسمون حتی شهرمون ولی هنوز دارمش اون مثل خواهرمه یه خواهر دوست داشتنی
-
نازنین جمالی 0 پس ولش کن کسی ک ناراحتت میکنه رو ولش کن
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom خانواده نزدیک نیست ولی عین آینه دقه
-
mahla bpz بخوبیت درسا هم خوبه تو چ میکنی
نوشتهشده در ۴ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom منم هیچ
-
Bio درست ولی وقتی یه کی که عزیز تر از جونته جلو چشمت به خاطر یه نفر دارع عذاب میکشع توام هیچکاری نتونی انجام بدی اون وقته که ...
آها پس به صورت غیر مستقیم به شما وارد میشه
متأسفانه من نمیتونیم در غیر مستقیم دخالت کنم شخصی بود درست می کردم. -
دقیقاً
ولی مهم اینه یه رفیق دارم که هزار تا دشمنم داشته باشم اون یکی برام کافیه رفیق چیه بلا داداشیمه