-
علیرضا عفتی 2 چقدر خوب معلمای ما 2 قرن بعد میدن
@sani-painting
نه ۸ تا سوال داد من یک ورقه A4 پشت و رو پر کردم بنده خدا کلمه به کلمه میخوند هی خواست غلط پیدا کنه دید پیدا نمیشه بیست رو داد.
-
معلم خوبی داشتین
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا عفتی 2 خیلییییی
-
@sani-painting
نه ۸ تا سوال داد من یک ورقه A4 پشت و رو پر کردم بنده خدا کلمه به کلمه میخوند هی خواست غلط پیدا کنه دید پیدا نمیشه بیست رو داد.
علیرضا عفتی 2 اره خب منم خیلی می نویسم کل کتاب رو می نویسم تا نتونن هیچی بگن اینجوری بهتره
-
شب خوبی رو داشته باشید دوستان امتحانا بترکونید ایشالله همه موفق
Mohammad Afshar ممنون همچنین
-
المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده
من امروز ۶۰۰ تا لایک گرفتم میترسم بهم اخطار بدن
واقعا فکر نمیکردم این همه لایک آخه
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا من ایتقده بیخیال شدم؟
-
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani چیه زینبی حال نداری؟
-
zeinab dehghani چرا مگه؟
-
کسی رو نمیشناسین سوال ریاضی حل کنه؟
یه اپلیکیشن بود ک به سوالای درسی جواب میداد رفتم ازشون پرسیدم امتحان هم حل میکنین گفت نه خلاف مقرراته -
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فردا امتحان حسابان و من هنوز فقط فصل اولو خوندم
بیخیالم دیگه -
بیخیالم دیگهنوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
چن تاس کلا؟
-
یه اپلیکیشن بود ک به سوالای درسی جواب میداد رفتم ازشون پرسیدم امتحان هم حل میکنین گفت نه خلاف مقرراتهaaa bbb خب چرا سوالای امتحانت رو نمیدی حل کنن؟ بهشون نگو خب امتحانه
-
zeinab dehghani
چن تاس کلا؟
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani
چن تاس کلا؟
3تا .....ولی خب اون دوتایی ک مونده واقعن سنگینه
-
بیخیالم دیگهzeinab dehghani
منم فقط چند صفحه از فصل اول خوندم -
یه اپلیکیشن بود ک به سوالای درسی جواب میداد رفتم ازشون پرسیدم امتحان هم حل میکنین گفت نه خلاف مقرراتهaaa bbb راستی میگم دینی کدوم درسش سوال بیشتر داده بود؟
-
یه اپلیکیشن بود ک به سوالای درسی جواب میداد رفتم ازشون پرسیدم امتحان هم حل میکنین گفت نه خلاف مقرراتهaaa bbb در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یه اپلیکیشن بود ک به سوالای درسی جواب میداد رفتم ازشون پرسیدم امتحان هم حل میکنین گفت نه خلاف مقرراتهخوب نباید میگفتی امتحانه دیگ:|
-
zeinab dehghani
چن تاس کلا؟
mahla bpz کوکب!
-
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
aaa bbb خب چرا سوالای امتحانت رو نمیدی حل کنن؟ بهشون نگو خب امتحانه
اخه دیر جواب میدن
باید بدونن امتحانه تا سریع بفرستن -
mahla bpz در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
zeinab dehghani
چن تاس کلا؟
3تا .....ولی خب اون دوتایی ک مونده واقعن سنگینه
نوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani خب پ اینجا چیکار داری میکنی بیا برو سر درسات
️
-
اماده برا صبح و شبی یبار دیگه دوره
اولین امتحانو به امید خدا بترکونین همه کسایی که صبح امتحان دارننوشتهشده در ۵ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اماده برا صبح و شبی یبار دیگه دوره
اولین امتحانو به امید خدا بترکونین همه کسایی که صبح امتحان دارنعععععععع ایشونم هس.....منم همه ی اینارو چیندم کنار دستم....موندم چ کنم!!!