Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. چالش 20 حقیقت
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
عشق و عاشقی تو سال کنکورو
raha moradiR
سلام بچه ها خوبین؟... یکم کمک میخواستم ازتون... من کنکور 1403 بودم و خب سال اول داغون کردم کنکورمو ...در حد اینکه 100 هزار شدم و خب امسالم فک کنم رتبم زیر 10 هزار شه ...و خب قراره دوباره بمونم پشت کنکور برای 1405 خلاصه بگم من تابستون سال 1402 عاشق پسرعمم با 7 سال اختلاف سنی شدم ( پرستاره و خواهر و برادرشم دندونپزشکن )... و خب با اینکه تیزهوشان بودم گند زده شد به کنکورم.... و خب من رفتم به ایشون ( هر دومون مذهبی هستیم ) پیام دادم تابستون 1403 ناشناس که دوسشون دارم پسرعمم فهمید منم ولی خب به روی خودش نیاورد...بعد یسری اتفاقا افتاد(طولانیه) که موقع اعلام نتایج سال پیشم خانوادش فهمیدن که من به پسرشون پیام دادم ...و خب سیمکارتشو ازش گرفتن تو تمام اکانتاشن و خب بجاش میان پروفایل میزارن ازش( طولانیه تعریف کنم چجوری فهمیدم..) که اگه من احیانا پیام بدم دوباره ،ابرو ریزی کنن و خب این پروفایل گذاشتنا هم بخاطر اینه که من حواسم از روی کنکور پرت میشد(که موفقم شدن )....و خب خانواده عمم اینجورین که نمیخوان کسی از بچه هاشون بهتر باشه و خب اره ... منم سال اولی که کنکور داشتم چون وضع درسیم عالی بود ( تابستونش به یه بنده خداهایی گفتم من میخوام شهر دیگه قبول شم و خب این کلا همه جا پیچید ) و خب موقع اعلام نتایجم همه رتبمو فهمیدن شما بخونین جار زدن ( بخاطر اینکه تو اموزش پرورش اشنا داشتن و خب میشه کارنامه های کنکورو دید ....).... کمکی که ازتون بچه ها میخوام اینه که چیکار کنم فراموشش کنم ...دیگه نمیتونم همش حس افسردگی گرفتم درس نمیخونم ...حس حماقت دارم نسبت به تک تک کارام دارم از خودم متنفر میشم....میخوام کنکور سال بعدمو درست بدم ...گند زده شده به زندگیم همش تو خونه ام نه مهمونی میرم که مبادا کسی با نگاه تحقیر امیز نگام کنه ...یک ساله خودمو حبس کردم و بازم گند زدم ... بچه ها میگید چیکار کنم ...در ضمن خانواده عمم با ما اوکی نیستن یعنی هیچ جوره شما بگیرین نمیشه با پسرعمم بعدا جور شم فقط میخوام فراموشش کنم ....امسالم همه قراره بهم بخندن........نمیخوام دیگه سال بعد کبریت بکشم روی یه سال از زندگیم
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
هم خوانی هویت
M.ShajarianM
درود بر شما این تاپیک رو به جهت مطالعه هویت زدم
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
سمیئویک اسید
mr.vinyzoM
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی
✨ روز بزرگداشت شیخِ اجلّ ســعدی ✨
ForuharF
Topic thumbnail image
غیر درسی

چالش 20 حقیقت

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
1.2k دیدگاه‌ها 335 کاربران 64.1k بازدیدها 262 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mahsa NajafiM Mahsa Najafi

Mahsa Najafi در چالش 20 حقیقت گفته است:

@p-o-r-y-a سلام من قبلا گفتم ولی بنظرم کامل نیس و یه بار دیگه میگم

متولد ۲۶آبان 82 فرزند دوم و دختر اول خانواده ۵نفره

آدم مهربونیم و با همه مهربونی میکنم

همه چیو تو خودم میریزم و به کسی چیزی نمیگم حتی اگه ازش چیزی بخام

دروغ نمیگم و از دروغ متنفرم

زود ناراحت میشم زودم از دلم بیرون میره

از کسی بدم نمیاد و همرو دوس دارم

اگه کسی برام کاری انجام بده هیچوقت یادم نمیره

زیست و فیزیک رو خیلی دوس دارم

از تاریخ متنفرم

فارسی رو نمیتونم بخونم

عاشق دوچرخه سواری و شنا بیشترین شنا ۴۰دقیقه رو آب چم سبز اندیمشک بوده

واسه خوشحالی بابام هرکاری میکنم و خیلیییییییی دوسش دارم

آدم حسودی نیستم

انگشتای پام دوقوله(شاید براتون عجیب باشه و شاید دیده باشین)

همیشه میخندم در سخت ترین شرایط

اگه مشکلی پیش بیاد خودمو نمیبازم

همه فک میکنن مشکلی ندارم ولی درونم غوغاس

من آقا حسین @جهاد رو تگ میکنم فک نمیکنم شرکت کرده باشه

ببخشید نصفشون یادم رفت

از همه حیوونا میترسم بیشتر از مار

از تنهاییبدم میاد

کمانچه میزنم

آشپزیو دوس دارم ولی غذاهای جدید

بلد نیستم نبمرو درست کنم و هیچ استعدادی ندارم

نقاشیم افتضاحه

آهنگ گوش دادنو دوس دارم

خیلی مرتبم

از بدقولی بدم میاد چون خودم خیلی خوش قولم

حافظه خیلی خوبی دارم

فک کنم تموم شدن

علیرضا عفتی 2ع آفلاین
    علیرضا عفتی 2ع آفلاین
    علیرضا عفتی 2
    المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دل
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Mahsa Najafi
    😂😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • ا آفلاین
      ا آفلاین
      ابراهیم طاها
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ابراهیم طاها انجام شده

سلام
      حقیقت زیاده
      من متولد 25 فروردینم
      شوخم
      متنفر از دروغ و غیبت
      عاشق فیزیک چون مرحوم مغفور انشتین گفت فردی از ایران جایگزین من میشود
      از گربه بدم میاد بدنم مورمور میشه
      آشپزماهریم
      گوشامو میتونم تکون بدم (سعی نکنید نمیتونید)
      نمیدونم گفته بودم یا نه ولی من سال های زیادی حدود 6 سال مقام آوردم تو سخنرانی و تفسیر نهج البلاغه(8 کشوری تا 1استانی و 1 منطقه )
      و موذن و قاری قرآنم
      10 تا کافیه فک کنم
      Mohammad Afshar
      عفتی 2
      و ارین دعوتید

علیرضا عفتی 2ع Ramos9248R 2 پاسخ آخرین پاسخ
      5
      • ا ابراهیم طاها

سلام
        حقیقت زیاده
        من متولد 25 فروردینم
        شوخم
        متنفر از دروغ و غیبت
        آشپزماهریم
        نمیدونم گفته بودم یا نه ولی من سال های زیادی حدود 6 سال مقام آوردم تو سخنرانی و تفسیر نهج البلاغه(8 کشوری تا 1استانی و 1 منطقه )
        و موذن و قاری قرآنم
        10 تا کافیه فک کنم
        Mohammad Afshar
        عفتی 2
        و ارین دعوتید

علیرضا عفتی 2ع آفلاین
        علیرضا عفتی 2ع آفلاین
        علیرضا عفتی 2
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط علیرضا عفتی 2 انجام شده

@جهاد

اول انشاالله جایگزین انیشتین بشید
        دوم من گفتم
        سوم عفتی نه عغتی
        علیرضا عفتی۲

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • ا ابراهیم طاها

سلام
          حقیقت زیاده
          من متولد 25 فروردینم
          شوخم
          متنفر از دروغ و غیبت
          آشپزماهریم
          و موذن و قاری قرآنم
          10 تا کافیه فک کنم
          Mohammad Afshar
          عفتی 2
          و ارین دعوتید

Ramos9248R آفلاین
          Ramos9248R آفلاین
          Ramos9248

@جهاد در چالش 20 حقیقت گفته است:

سلام
          حقیقت زیاده
          من متولد 25 فروردینم
          شوخم
          متنفر از دروغ و غیبت
          آشپزماهریم
          و موذن و قاری قرآنم
          10 تا کافیه فک کنم
          Mohammad Afshar
          عفتی 2
          و ارین دعوتید

من گوشمو تکون میدم.😂😂

همینجوری نمیمونه... : )))

1 پاسخ آخرین پاسخ
          6
          • Mohammad AfsharM آفلاین
            Mohammad AfsharM آفلاین
            Mohammad Afshar
            ریاضی

خوب دوتا ازدوستان گل ممو تگ کردن
            مرسی از جفتشون یبار دیگه هم اومده بودم ولی بازم تگ شدم خوب
            1.اون دفعه پسر بابام بودم الان پسر مامانمم😂😂😂😂
            2.ادم شوخی هستم به شدت وسعی میکنم حال اطرافیامو خوب نگه دارم
            3.به تیپو قیافم زیاد میرسم و رو موهام حساسم☺☺☺
            4.غذا زو خیلیی دوست دارم زیادم میخورم ولی چون ورزشم دوست دارم و ورزش میکنم چاق نمیشم
            5.قدم 173و وزنم 55کیلو هست مامانم بهم میگه چوب خشک نمیفهمم چرا 😂😂😂😂
            6.پرسپولیس شیش اتیشه تیمم فینال اسیا باخت ولی از وقتی که به عقلو شعور در اومدم و از فوتبال چیزی فهمیدم تیمم همیشه تو اوج بوده نمیدونم کسایی که تو دوران زندگیشون قهرمانی تیمشونو ندیدن چجوری طرفدار تیمشونن❤❤❤❤❤
            7.دفعه قبلی گفتم 7سال مداحم الان دارم وار سال هشتم میشم کنار مداحی برا دل خودم گاهی وقتا آهنگ میخونم 😊😊😊😊و اونایی که صدامو شنیدن میگن خوب میخونی
            8.ادم تو داری نیستم وزود شناخته میشم برا اطرافیا
            9.دوستای خوبی دارم واصولا تو رفاقت کم نمیزارم 😍😍😍
            10.جز ارزوهام اینه پیاده با کسی که دوستش دارم برم کربلا 😍😍😍😍😍
            11.خیلیی زود ناراحت میشم ولی زودم میبخشم واز کسایی که دوستشون دارم هیچی به دل نمیگیرم 😍😍😍😍😊😊
            12.تو حیوونا از کبوتر خوشم میاد و طوطی
            13.عدد نحسیع صحبت نمیکنم 😂😂😂
            14.عاشق فصل زمستونم چون تو این فصل هوای شهرم عالیه
            15.دوست دارم نوازندگی رو یا بگیرم یا پیانو یا گیتار
            16.ادم سر بزیر وخجالتیم ولی وقتی با یکی صمیمی بشم یه آدم پر حرفو خوش حرف میشم
            17.بچه های الا رو مثل خانوادم میدونم و از همشون تشکر میکنم
            18.اگر تو درس به جایی بزسم مدیون معلمای الا هستم چون سال اخر با این شرایط کرونا فقط با فیلمای الا درس میخوندم
            19.مامانم همیشه سرم کلاه میزاره و وعده الکی میگه 😉😂😂😂😂
            20.امید وارم کسی ازم بدش نیاد
            نمیدونم کی رو دعوت کنم
            هر کی دوست داشت بیاد بگه 😂😂😂😂
            منم خیلیی تگ کردین رفقا دمتون گرم 😘😘😘😍😍

1 پاسخ آخرین پاسخ
            6
            • Zahra.tgZ Zahra.tg

ایلین حیدرزهی
              سلام 🙌
              وییییی🤩بازم دعوت شدم
              میرم سراغ بیست حقیقت دومم🥰🤕

1)زهرام😂☺️
              ۲)روی تولدم خیلی حساسم😶
              ۳)با خاله ام رابطه نسبتا صمیمانه ای دارم😉
              ۴)اگه ناراحت بشم به روی خودم نمیارم و جمع رو ترک میکنم
              ۵)بچه بزرگ خانواده ام☹️😂
              ۶)هدفم دانشگاه فرهنگیانه🤞
              ۷)تقریبا کل روز رو آهنگ گوش میدم(حتی درسامم با آهنگ می خونم)😑
              ۸)خط ام خیلی ریزه و سر این با همه مشکل دارم😂😂☹️
              ۹)زیاد آشپزی میکنم 😌
              ۱۰)تجربه زیادی تو سوختن دارم😂🥺
              ۱۱)بچگیام ورزش های زیادی رفتم که همشونو نصفه ول کردم😶☺️
              ۱۲)عاشق شیرینیجات هستم😋
              ۱۳)در طول عمرم هر وقت کسی ازم چیزی پرسید جوابش قطعا«نمی دونم»هست چون واقعا سوالایی همیشه ازم میپرسن که واقعا نمی دونم😶😂😂
              ۱۴)عاشق گل رز صورتی ام(کیبوردم گل صورتی ندارن😶)🌹
              دیگه هیچی به ذهنم نمی‌رسه 😁😁
              منم دعوت میکنم:
              zeinab dehghani
              @Behnaz-Hajizadeh
              @GHAZAL-DALVAND
              mahla bpz
              نازنین جمالی 0

zeinab dehghaniZ آفلاین
              zeinab dehghaniZ آفلاین
              zeinab dehghani

@zt-d ب نام خدایی ک مهربانی اش بینهایت تر از مرزهای اندیشه های ماست
              1: ممنونم از زهرا ک ازمن اسمی برد🌸
              2: حقیقتای زندگیمون رو همه نباید بدونن......وخودمون هستیم ک انتخاب میکنیم هرکسی چ مقداری یا چ تکه ای از زندگیمون با خبر باشه...ویاحتی از همش
              3: طبق مورد2میپردازیم ب مواردی ک هرکسی یا اکثریت میدونن.....مواردخاص میمونن برای آدمای خاص😬 هرکی بیشتر میخواد بدونه بیاد بگه😁 😁
              4: رشته ریاضی هسم(انتخاب این رشته واقعن بسیاااااااااااااار الکی بود ولی بنده از این اتفاق بسیار خرسندم)
              5: از اینکه با آلا آشناشدم بسی خوشحالم😁
              6: از بین اساتید آلا ک همشون معرکه اند آقای ثابتی رو خلییییییییییییی میپسندم و باتوجه ب رشتم هم بیشتر وقتم بافیلمای ایشون سپری میشه
              7: از شیمی خوشم نمیاد 😫 😫
              8: مورد7 رو هرکسی ک توی انجمن ی بار بامن حرف زده میدونه🙃
              9: شیمی رو میفهمم و نمره هم میارم ولی خب باهاش لذت نمیبرم........
              10: آدم بدغذایی نیستم.........غذایی نیست ک بگم دوس ندارم
              11: آشپزی کردن رو دوس ندارم......فعلا فقط قورمه سبزی بلدم🤩 (نخندین همین روهم فقط ب خاطر بابام یادگرفتم....ولی انصافا خیلییییی خوشمزه میپزم)
              12: بچه های تودلی میدونن ک دیوونه لواشک و چیزای ترش هسم
              13: کاکائو رو هم خیلیییییییییی روس دارم😉
              14: ب خاطر ی مشکلی ک هست از خوردن لواشک وکاکائو توی تحریمم😭 😭
              15: دارم کم میارم......نمیدونم دیگه چی بگم....چقده باحاله این کار🤐
              16: فقط دلم میخواد ی نفر دیگه دوباره منو تگ کنه.........قبل اینکه جواب بدم توی دلم کلی میزنمش🤪 🤪
              17: دیگه اضافه کنم مواردی ک بقیه شاید بدونن..... اعتقاداتم رو خودم بهش رسیدم....صرفا از نظر خانواده و اطرافیان نبوده(اونی ک منو اینجاتگ کرده خودش بهتر میدونه)
              18: ب خدا و رفقای عزیز دلش بدجوری ایمان دارم
              19: منظوراز رفقای عزیز دل خدارو فکر میکنم ک همه میفهمن
              20: ب پایان آمد این 20حقیقت......بروم نفسی تازه کنم😅 😅

وباید بگم خیلی ها شاید باشن ک بخوام بیان و بیشتر باهاشون آشنابشم ولی خب تگشون نمیکنم.........چون این روزا کم میام انجمن.....ایشالله بعدکنکورمیام و همشون رو تگ میکنم😉 😉
              .....
              تا تگ شدنی دوباره ....... :| ........یعنی هرکی دوباره منو تگ کرد قبلش میرم پیوی ی چی پرت میکنم سمتش و میام.....😂
              یعنی فک نمیکردم اینقده پیرمو دربیاره این 20حقیقت
              ....
              خدانگهدارتون

°° فَانَّ مَعَ العُسرِ یُسرا °°

1 پاسخ آخرین پاسخ
              11
              • نازنین جمالی 0ن آفلاین
                نازنین جمالی 0ن آفلاین
                نازنین جمالی 0
                این پست پاک شده!
                1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • نازنین جمالی 0ن آفلاین
                  نازنین جمالی 0ن آفلاین
                  نازنین جمالی 0
                  این پست پاک شده!
                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • نازنین جمالی 0ن آفلاین
                    نازنین جمالی 0ن آفلاین
                    نازنین جمالی 0

سلام اینم از دومین ۲۰تا حقیقت من
                    ۱)جدیدا بد اخلاق شدم🙂🤭🤭و زود جوش میارم نمیدونم چرا
                    ۲)از عاشق شدن میترسم به خاطر اینه نکنه بعدش⁦⬅️⁩💔
                    ۳)یکی از آرزوهام شاغل شدن و تحصیل در دانشگاه تهرانه🙂😉
                    ۴)زود رنجم ولی زود با اولین معذرت خواهی میبخشم😉💔
                    ۵)عاشق ۲۰۶مشکیم🚗🚗
                    ۶)خییلیی حساسم به قول مامانم سوسول😉😁😅😅
                    ۷)همه حیونارو تو فاصله ۵-۶متری دوس دارم ولی نزدیک😥😥😬😬😬😬😮😮😳😳😳😰😰😰
                    ۸)عاشق تاریکی 😍🌑🌑
                    ۹) قبلا از تنهایی میترسیدم ولی الان به این رسیدم که هیچی بهتر از تنهایی نیست⁦❤️⁩
                    ۱۰)عاشق درس😉⁦❤️⁩⁦❤️⁩
                    ۱۱)فعلا ازدواج ندوست😅😂
                    ۱۲) نمیدونم چرا بشدت از نزدیک شدن جنس مخالف بهم بدم میاد😅🤭
                    ۱۳) از یکی بدم میاد تو فامیل دلم میخواد کلشو بکندم😂😂انشاالله که فرستش پیش بیاد
                    ۱۴)تزیین کیک ،سالادو...بلد نیستم😂🙈🙈
                    ۱۵)ماییه آرامشم بابامه⁦❤️⁩😘😘
                    ۱۶)عاشق قیمه ام 😋😋😋
                    ۱۷)خرید کردنو بشدت دوس ددارم😍😍😍😍😍
                    ۱۸)جدیدا از شیرینی خوشم نمیاد😐
                    ۱۹)امیدی به رتبه اوردن ندارم😔😔
                    ۲۰) همرو دوس دارم کلا آدم خوش قلبیم و کلی دوست خوب توآلا دارم مثل زهرا ،بهار،مهلا،غزل،زینبو.....
                    @Zt-D ممنون بابت دعوتت😘⁦❤️⁩
                    منم دعوت میکنم از محسن m
                    @bahar-khanoom

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    10
                    • دختر پاییزد آفلاین
                      دختر پاییزد آفلاین
                      دختر پاییز

سلام دومین دفعه ای که تو این چالش شرکت میکنم
                      1.از همستر خوشم میاد
                      2.عاشق خوراکی و هله هولم
                      3.یه هدف تو زندگی دارم که خدا بخواد بهش میرسم
                      4.از اینکه همه تو حمع باهم باشن ولی من تنها باشم بدم میاد
                      5.دوستدارم به هدفم که رسیدم واسم خونه بگیرم مامان بابارم بیارم
                      6.عاشق یاد گرفتن چیزهای جدیدم
                      7.عاشق داداشمم یعنی کسی منو بشناسه میدونه من و داداشم
                      8.اقا نمیدونم چی بگم بریم بعدی
                      9.دوسدارم افراد باهام راحت باشن مثلا وقتی نمیخوان باهام حرفی بزنن بهم بگن
                      10.ده سال پیش خیلی بچه زرنگی بودم
                      11.دوستدارم برم دنیا رو بگرم
                      12.خب این عدد عدد رو تولدمه میریم بعدی
                      13.اینم مال یکی از رفیقامه پس بریم بعدی
                      14. این مال کسی نیس خب عرضو به خدمتتون که دوسدارم غذاهای مختلف یاد بگیرم
                      15.یه صلوات بگو
                      نمیدونم چی بگم خب بریم بعدی
                      16. چند وقته اخلاقم داره تغییر میکنه به بعضی از چیزا خیلی بی تفاوت شدم رو بعضی چیزا هم خیلی حساس
                      17 .ارزوم اینه که ی نفر رو از نزدیک ببینم شما هم دعا کنین ببینمش
                      18.دوسدارم یه بار دیگه دوچرخه بازی کنم
                      19. دوسدارم از رو دیوار برم بالا خدایا فقط ی بار دیگ
                      20.امیدوارم اگه تویی که داری این متن رو میخونی باهام اشنا شدیم با هم خوب باشیم
                      اخ جون تموم شد
                      نازنین جمالی 0 مرسی از دعوتت♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

زندگی یه راه پرتلاشه....
                      هیچ چیز گرونی,ارزون بدست نمیاد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      10
                      • فاطمه رحیمیف آفلاین
                        فاطمه رحیمیف آفلاین
                        فاطمه رحیمی
                        این پست پاک شده!
                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • فاطمه رحیمیف آفلاین
                          فاطمه رحیمیف آفلاین
                          فاطمه رحیمی
                          این پست پاک شده!
                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • س سجاد96

خانم پرستو پیام دادن که متاسفانه امکانش نیست بیان این تايپيک ،امیدوارم هر جا هستن تو بهترین خودشون باشن و براشون از صمیم قلب آرزوی موفقیت دارم .

خب بريم سراغ نفر بعدی .

از @M-an عزیز دعوت میکنم تا تشریف بیارن و لطف کنن خودشونو معرفی کنن. مرسی

فاطمه رحیمیف آفلاین
                            فاطمه رحیمیف آفلاین
                            فاطمه رحیمی

سجاد96 منم بازی😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1

@sani-painting در چالش 20 حقیقت گفته است:

@ermia-mirzakhani منم از مار میترسم تو زیست هم عکس مار داریم😂البته از عکساش خیلی نمی‌ترسم بیشتر از واقعیش

من یه برگه میزارم رو عکس حیوونا تا بتونم درس بخونم

Abolfazl MousaviA آفلاین
                              Abolfazl MousaviA آفلاین
                              Abolfazl Mousavi
                              خیرین کوچک دریا دل

@ermia-mirzakhani منم از مار میترسم تو زیست هم عکس مار داریم😂البته از عکساش خیلی نمی‌ترسم بیشتر از واقعیش

😅😅😅😅😅پس چجوری تحلیل میکنی شکلو😅😅😅

Mahsa NajafiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • Abolfazl MousaviA Abolfazl Mousavi

😅😅😅😅😅پس چجوری تحلیل میکنی شکلو😅😅😅

Mahsa NajafiM آفلاین
                                Mahsa NajafiM آفلاین
                                Mahsa Najafi
                                تجربی یازدهم

Abolfazl Mousavi با شکل حیوونا کار ندارم

با من چه کردی؟ ای دل دیوانه ام!💔

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0

Abolfazl Mousavi با شکل حیوونا کار ندارم

S آفلاین
                                  S آفلاین
                                  Succinate

Mahsa Najafi منم رو کتاب عربی گذاشته بودم اون قسمتی که آفتاب پرست داشت فکر نکنم نیازی باشه معلوم باشه😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • pouya hosein pourP آفلاین
                                    pouya hosein pourP آفلاین
                                    pouya hosein pour
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شده

سلام تاپیک جلبم کرد گفتم شرکت کنم
                                    1.من پسرم
                                    2.من عاشق عشقم
                                    ٣. به همه چیز حتی زشت ترین چیز ها احترام میزارم چون خدا افریده
                                    ۴.رئالیسمم نه رئال تیم فوتبال
                                    ٥.ایدولوژی خاص خودم رو دارم
                                    ۶.گهگاهی هم عکاسی میکنم با دوربین
                                    ٧. به کتاب خوندن مخصوصا کتاب رومانتیک علاقه دارم
                                    ٨.فیلم های عاشقانه رو می پسندم
                                    ٩.سه ماهه که هوسم ریشه کن شده امید وارم بر نگرده
                                    10.موسیقی شارژم میکنه مخصوصا سبک لایت
                                    11.علاقه شدید به علم دارم
                                    12.کمی هم والیبال بلدم
                                    13.اهل تبریزم و تورکم
                                    14.گهگاهی ذهنم فعال میشه و شعر های چرتی تراوش میکنه
                                    15.طرفدار هیچ تیمی نیستم
                                    16.به گل علاقه خالص دارم.
                                    17.به ورزش و تفریحات گروهی و دوستانه کم کم کمکی علاقه دارم
                                    18.از جغرافی بدم میاد ولی زمین شناسی رو دوس دارم
                                    19.از مهمانی کمی بدم میاد
                                    20.از هیجان خوشم میاد
                                    .
                                    آخیش تموم شد و حالا از بانو @یاسمن-کیانی به این چالش دعوت کردن می نمایم

MeowsM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    8
                                    • pouya hosein pourP pouya hosein pour

سلام تاپیک جلبم کرد گفتم شرکت کنم
                                      1.من پسرم
                                      2.من عاشق عشقم
                                      ٣. به همه چیز حتی زشت ترین چیز ها احترام میزارم چون خدا افریده
                                      ۴.رئالیسمم نه رئال تیم فوتبال
                                      ٥.ایدولوژی خاص خودم رو دارم
                                      ۶.گهگاهی هم عکاسی میکنم با دوربین
                                      ٧. به کتاب خوندن مخصوصا کتاب رومانتیک علاقه دارم
                                      ٨.فیلم های عاشقانه رو می پسندم
                                      ٩.سه ماهه که هوسم ریشه کن شده امید وارم بر نگرده
                                      10.موسیقی شارژم میکنه مخصوصا سبک لایت
                                      11.علاقه شدید به علم دارم
                                      12.کمی هم والیبال بلدم
                                      13.اهل تبریزم و تورکم
                                      14.گهگاهی ذهنم فعال میشه و شعر های چرتی تراوش میکنه
                                      15.طرفدار هیچ تیمی نیستم
                                      16.به گل علاقه خالص دارم.
                                      17.به ورزش و تفریحات گروهی و دوستانه کم کم کمکی علاقه دارم
                                      18.از جغرافی بدم میاد ولی زمین شناسی رو دوس دارم
                                      19.از مهمانی کمی بدم میاد
                                      20.از هیجان خوشم میاد
                                      .
                                      آخیش تموم شد و حالا از بانو @یاسمن-کیانی به این چالش دعوت کردن می نمایم

MeowsM آفلاین
                                      MeowsM آفلاین
                                      Meows
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Meows انجام شده

pouya hosein pour

اهم😬😬😢😅😅😅

خب.
                                      1_علاقه خیلییی شدید ب نجوم و کیهانشناسی.🌏☄️🌌🌠
                                      2_دوستدار شب و تاریکی
                                      3_ طرفدار دو آتیشه نیچه.با اینکه میدونم ضد زن بوده😬😬
                                      4_جملات فلسفی با مفاهیم عمیق میدوس
                                      5_و عاشق آنشرلی_😁😍
                                      6_به شدت از ابراز احساسات و عشق بیزارم😐یه جورایی مخالفم😬😅
                                      7_دوستدار طبیعت و حیوانات و خونمون(کره زمین)😍😍🌏
                                      8_از آدمایی ک هیچ احساس مسئولیتی نسبت به محیط زیست و طبیعت و حیوانات و نظایرشون ندارن بدم میاد😐دلم میخواد خفشون کنم موهاشونو بکنم
                                      9_همنشین و همصحبت حیوونا و جک و جونورا😁😅😅
                                      10_و اینکه عاشق این جملمم⇦برای اینکه انسان باشید باید انسان نباشید😅🤦‍♀️
                                      11_رشته ورزشیمو میدوس خیلییی😍
                                      12_به شدت شاد و شنگول و پر انرژی و دیوونه😅😅
                                      13_فیلمای علمی_تخیلی میدوس
                                      14_لذت میبرم از مطالعه کتابای مختلف
                                      15_اصلا اصلا نمیتونم درسایی رو ک بدم میاد بخونم😬بزوررر شاید😐💔
                                      16_حوصلم نمیشه صبونه بخورم چون اون موقع خیلی بیحالم😐💔
                                      17_عاشق جوجه غاز😢😢😍سگارو هم خیلی دوس دارم💜🐕
                                      18_کودک درون فعال 😅😅و همبازی شدن با بچه هارو خیلی دوس دارم💜
                                      19_یه حقیقت دیگه😐خیلی خوابالوام و خوابو دوس دارم😅😅ب نظرم این بده😐💔
                                      20_و در آخر دوس دارم در آینده ازم به عنوان: کیهانشناسی ک به فضا رفت یاد بشه🙈
                                      21_ببخشید ک قانون تاپیکو میشکنم🙏😐😅😅😢 عاشق سرعت و ارتفاع
                                      و تمام

علیرضا عفتی 2ع pouya hosein pourP MeowsM 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                      7
                                      • MeowsM Meows

pouya hosein pour

اهم😬😬😢😅😅😅

خب.
                                        2_دوستدار شب و تاریکی
                                        5_و عاشق آنشرلی_😁😍
                                        8_از آدمایی ک هیچ احساس مسئولیتی نسبت به محیط زیست و طبیعت و حیوانات و نظایرشون ندارن بدم میاد😐دلم میخواد خفشون کنم موهاشونو بکنم
                                        و تمام

علیرضا عفتی 2ع آفلاین
                                        علیرضا عفتی 2ع آفلاین
                                        علیرضا عفتی 2
                                        این پست پاک شده!
                                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • MeowsM Meows

pouya hosein pour

اهم😬😬😢😅😅😅

خب.
                                          2_دوستدار شب و تاریکی
                                          5_و عاشق آنشرلی_😁😍
                                          و تمام

pouya hosein pour
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شده

@یاسمن-کیانی باید در اخر هم کسی رو منشن می کردید که اونم دعوت بشه بیاد تو چالش

MeowsM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 23
                                          • 24
                                          • 25
                                          • 26
                                          • 27
                                          • 58
                                          • 59
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه