-
@black-wo_olf اگه لذت میبرین پس دیدن آینده ی پر خون و خونریزی و اون جنگی که ازش حرف میزدین باید براتون لذت بخش باشه پس چرا تیم تشکلی دادین که مردم ما کمتر اسیب ببینن!؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelia Hosseini همین الان جوابت رو دادم .. در ثانی من با آدم مستکبر به شدت مخالفم .. یه عده هستن خیلی بیشتر از من به اون آینده خونین فکر می کنن .. کمی هم از سر لج و لج بازی علاقه به این کار دارم ..
-
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
این روزا رو چه رنگی میبینین؟
گلبهی
صورتی
ابی اسمونینوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گلبهی
صورتی
ابی اسمونیچه دنیای رنگی رنگیی
-
Morteza Khodaie شما استارت بزن
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi پفک رو گفتم یکیشم چسب رازی بود میمالیدیم کف دستامون بعد خشک شدن جدا میکردیم مامانم همیشه میگفت نکن سرطان زا هس و ..
-
یکم از خاطرات کودکی تون بگین شاد شیم خب
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie من در کودکی به یک برنامه تلوزیونی دعوت شدم
همه با مقنعه و مانتو
من با کلاهو شنل پاشدم رفدم
مجری قبل شروع برنامه زنده بم گف گنگت بالاس
اونموقع نمدونسم ینی چی:| -
@saghi-mortazavi پفک رو گفتم یکیشم چسب رازی بود میمالیدیم کف دستامون بعد خشک شدن جدا میکردیم مامانم همیشه میگفت نکن سرطان زا هس و ..
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi پفک رو گفتم یکیشم چسب رازی بود میمالیدیم کف دستامون بعد خشک شدن جدا میکردیم مامانم همیشه میگفت نکن سرطان زا هس و ..
اینو منم انجام میدادم خدایی چرا چسب زدن لذت داشت
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie یادمه شب ها میخوابم ذوق داشتم صبح شه کارتون ببینم
همیشه هم منتظر بودم 7 عصر شه برم پارک
-
Morteza Khodaie در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دوچرخم کل دنیام بود
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی اره منم ی دوچرخه ابی داشتم با اون همه جا میرفتم ی زنجیر نارنجی هم داشتم همیشه قفل میزدم ک ندزدن
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi چون بعد اینکه میکندیش حس خنکی دس میداد
-
Morteza Khodaie من در کودکی به یک برنامه تلوزیونی دعوت شدم
همه با مقنعه و مانتو
من با کلاهو شنل پاشدم رفدم
مجری قبل شروع برنامه زنده بم گف گنگت بالاس
اونموقع نمدونسم ینی چی:|نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 من همین الانم نفهمیدممنظورش چی بود
-
@saghi-mortazavi چون بعد اینکه میکندیش حس خنکی دس میداد
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 واااای یادش بخیررر
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اهههههه آری اری
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از مدرسه ک تعطیل میشدیم(دبستان) میرفتیم سوپری از این شکلاتایی ک شکل رژ لب بود ومیخریدیم میخوردیم (بیشتر رو لبا میکشیدیم) چ کیفیتی میداد،
-
Kosar A003 من همین الانم نفهمیدممنظورش چی بود
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi ساقی تو خیلی بچه مثبتی دوصت
گنگت بالاس ینی خفنی تقریبا بقیشو نگم -
ZDM
چه عالی؛)نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ZDM
چه عالی؛)@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ZDM در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گلبهی
صورتی
ابی اسمونیچه دنیای رنگی رنگیی
-
@saghi-mortazavi
اگه یهو این همه رای مثبت بهت بدم چی می شه ؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi
خوشحال نمیشم
-
Helia Hosseini همین الان جوابت رو دادم .. در ثانی من با آدم مستکبر به شدت مخالفم .. یه عده هستن خیلی بیشتر از من به اون آینده خونین فکر می کنن .. کمی هم از سر لج و لج بازی علاقه به این کار دارم ..
@black-wo_olf منو یاد یه نفر که میشناسمش میندازین... ولی خب فرقی هم نمیکنه که کسایی هستن که بیشتر به اون اینده خونین فکر کنن وقتی شما هم بهش فکر میکنین و حداقل یه کاری برای بهتر کردنش انجام میدین این یچیز خوبه
-
از مدرسه ک تعطیل میشدیم(دبستان) میرفتیم سوپری از این شکلاتایی ک شکل رژ لب بود ومیخریدیم میخوردیم (بیشتر رو لبا میکشیدیم) چ کیفیتی میداد،
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm چه کیفیتی میداد؟
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi
خوشحال نمیشم
خوشم اومد
-
@saghi-mortazavi ساقی تو خیلی بچه مثبتی دوصت
گنگت بالاس ینی خفنی تقریبا بقیشو نگمنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi ساقی تو خیلی بچه مثبتی دوصت
گنگت بالاس ینی خفنی تقریبا بقیشو نگم -
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برف ک میومد دعا میکردیم تا شب بباره ک مدارس تعطیل شن یادش بخیر