-
@saghi-mortazavi
اگه یهو این همه رای مثبت بهت بدم چی می شه ؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi
خوشحال نمیشم
-
Helia Hosseini همین الان جوابت رو دادم .. در ثانی من با آدم مستکبر به شدت مخالفم .. یه عده هستن خیلی بیشتر از من به اون آینده خونین فکر می کنن .. کمی هم از سر لج و لج بازی علاقه به این کار دارم ..
@black-wo_olf منو یاد یه نفر که میشناسمش میندازین... ولی خب فرقی هم نمیکنه که کسایی هستن که بیشتر به اون اینده خونین فکر کنن وقتی شما هم بهش فکر میکنین و حداقل یه کاری برای بهتر کردنش انجام میدین این یچیز خوبه
-
از مدرسه ک تعطیل میشدیم(دبستان) میرفتیم سوپری از این شکلاتایی ک شکل رژ لب بود ومیخریدیم میخوردیم (بیشتر رو لبا میکشیدیم) چ کیفیتی میداد،
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm چه کیفیتی میداد؟
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi
خوشحال نمیشم
خوشم اومد
-
@saghi-mortazavi ساقی تو خیلی بچه مثبتی دوصت
گنگت بالاس ینی خفنی تقریبا بقیشو نگمنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
گنگت بالاس ینی خفنی تقریبا بقیشو نگم -
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برف ک میومد دعا میکردیم تا شب بباره ک مدارس تعطیل شن یادش بخیر
-
گنگت بالاس ینی خفنی تقریبا بقیشو نگمنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط 0-0ftm انجام شدهKosar A003 ساقی منم نمیدونم
بریم ادامشوتو نت سرچ کنیم -
آسِمان آبی اره منم ی دوچرخه ابی داشتم با اون همه جا میرفتم ی زنجیر نارنجی هم داشتم همیشه قفل میزدم ک ندزدن
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie
من حتی الانم دارمش با اینکه چیزی ازش نمونده
جونم بهش وصل بود اصن -
@black-wo_olf منو یاد یه نفر که میشناسمش میندازین... ولی خب فرقی هم نمیکنه که کسایی هستن که بیشتر به اون اینده خونین فکر کنن وقتی شما هم بهش فکر میکنین و حداقل یه کاری برای بهتر کردنش انجام میدین این یچیز خوبه
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHelia Hosseini هلی ولش فسفر نسوزون برگرد جلو جبهه پیش ما
-
0-0ftm چه کیفیتی میداد؟
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi
خوشحال نمیشم
خوشم اومد
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 ی کیفییی مییدادد
-
برف ک میومد دعا میکردیم تا شب بباره ک مدارس تعطیل شن یادش بخیر
Morteza Khodaie هعی این سمتا که اصلا برف نمیاد
-
Morteza Khodaie
من حتی الانم دارمش با اینکه چیزی ازش نمونده
جونم بهش وصل بود اصننوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی ن من فروختم ب پسر عموم
-
Kosar A003 ساقی منم نمیدونم
بریم ادامشوتو نت سرچ کنیمنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بریم ادامشوتو نت سرچ کنیمبریم
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بریم ادامشوتو نت سرچ کنیمبریم
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ولی یه رگ و غیرت ایرانی دارم ..! خودم اذیتتون کنم ناراحتی نداره برام (مثلا امروز تم سیاه انجمن رفت به باد!) .. ولی اجازه نمی دم بقیه چپ نگاه کنن به این ملت ..
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط ZDM انجام شده@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ولی یه رگ و غیرت ایرانی دارم ..! خودم اذیتتون کنم ناراحتی نداره برام (مثلا امروز تم سیاه انجمن رفت به باد!).. ولی اجازه نمی دم بقیه چپ نگاه کنن به این ملت ..
نمی فهمم
مگه مشکل خوده فروم نبود؟؟
-
از مدرسه ک تعطیل میشدیم(دبستان) میرفتیم سوپری از این شکلاتایی ک شکل رژ لب بود ومیخریدیم میخوردیم (بیشتر رو لبا میکشیدیم) چ کیفیتی میداد،
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm
اون کیم دوقلوها
یادش بخیر
دیگه هیچ بستنی ام اون مزه رو برام نداره -
Helia Hosseini هلی ولش فسفر نسوزون برگرد جلو جبهه پیش ما
Kosar A003 اومدم داداش
-
بریم ادامشوتو نت سرچ کنیمنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm من مسئول گناهانتون نیسدم
Helia Hosseini در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یروز اومد مدرسه از فنیمون دراورد
-
0-0ftm
اون کیم دوقلوها
یادش بخیر
دیگه هیچ بستنی ام اون مزه رو برام ندارهنوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی اره
یا اون توپ توپکیا که روش شکل زیزی گولو بود
-
ولی یه رگ و غیرت ایرانی دارم ..! خودم اذیتتون کنم ناراحتی نداره برام (مثلا امروز تم سیاه انجمن رفت به باد!).. ولی اجازه نمی دم بقیه چپ نگاه کنن به این ملت ..
نمی فهمم
مگه مشکل خوده فروم نبود؟؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۳۹۹، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM خب مشکلات فروم همینجوری خود به خود به وجود نمیان که ..!-_- بنده خدا اومد کار خیر کنه زد چش انجمن کور شد .. Xd
-
0-0ftm من مسئول گناهانتون نیسدم
Helia Hosseini در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یروز اومد مدرسه از فنیمون دراورد
Kosar A003 یه روووز