قرار صبحگاهی:)
-
سلام
صبح بخیر
خواب12وبیست
بیداری7ونیم
ایام سوگواری حضرت فاطمه الزهرا(س)،اولین مدافع حرم روهم به همه تسلیت میگم
به مناسبت این روز ها یه نکته روهمین اول مرورکنیم
حالاکه میایم ساعت بیداری مینویسیم تاخواب نمونیم
یادمون باشه توزندگیمونم خواب نمونیم
حواسمون باشه فقط بیدارنشیم؛بیداربمونیم! -
نوشتهشده در ۹ دی ۱۳۹۹، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani
سلام...من بسی ذوق🥺
برم سفارشمو لغو کنم
️
️
-
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۳۹۹، ۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خواب: ۱۲
بیداری: ۷:۳۰ -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءchichak am سلام
خواب۱:۱۵
بیداری:۷:۳۰
️
-
سلام صبحتون بخیر
بیدارشدن:۸:۱۵با تشکر
-
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۳۹۹، ۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلامی چو بوی خوش آشنایی/ بدان مردم دیده روشنایی
خواب ۱:۴۵
بیداری۷:۳۰️دفتر صبح...
از سطری شروع میشود
كه بـنـام بزرگ تـو تكيه كرده است
به نام توای خـدای صبح
ای خـدای روشنی
ای خـدای زندگی
هر صبح...️
آغازی است برای رسیدن
به تو...
الهی به امید تو
-
سلام
خواب:12ونیم
بیداری:8ونیم
قرارنبود انننقدبخوابم! -
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani نکنه امروزم صلاح میدونید نگید؟
-
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
سلام
نه درگیر زیست بودم نیمدم
خب من ساعت 7 بیدار شدم بدلیل اینکه دیشب یک و نیم خوابیدم -
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
سلام
نه درگیر زیست بودم نیمدم
خب من ساعت 7 بیدار شدم بدلیل اینکه دیشب یک و نیم خوابیدمنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
سلامو یادم رفت
.... این الان وضعیت منه بعد از خوندن این پست شما
....امیدوارم منظورم واضح باشه
-
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سلام
فک میکنم منم دوباره باید به جمعتون بپیوندم
یه چند روزه نظم خوابم ریخته به هم -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلااامممم
صبح قشنگ زمستونیمون
به خیر و سلامتی ::
خواب 12
بیداری 6:15
اگر غم لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد
منو ساقی به هم تازیم و بنیادش بر اندازیم
همیشه + مثله پروتون -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
بیداری: ۷:۳۰ -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
@دانش-آموزان-آلاءسلام
خواب:۲۳
بیداری:۷:۳۰ -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز یه صبح فوقالعاده است اگر تاحالا شروع نکردی امروز شروع کن
-
امروز یه صبح فوقالعاده است اگر تاحالا شروع نکردی امروز شروع کن
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYasamin Mohammdi امروز دنبال یکی هستم فارسی کمک کنه
-
سلاااااااااااااااااااممممممممم به همه
خواب:1ونیم
بیداری:5ونیم
برعکس دیروز امروزخوش موقع پاشدم
اییییییینه -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
وقت همگی بخیر
بیداری ۵ ونیم -
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۹، ۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
بیداری: ۷:۴۵ -
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
@دانش-آموزان-آلاءسلام صبحجمعهتون بخیر
خواب:۱:۱۰
بیداری:۷:۳۰