-
Mahsa Najafi تجربه نشون داده در این مورد کلام برندگی نداره
Amir Abbas 0 چرا اتفاقا بیشتر از هرچیز منطقی صحبت کردنه با دلیل و منطق همه متقاعد میشن مگه خودش نخاد بفهمه
-
Amir Abbas 0
نه چجوریهAmir Abbas 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fateme S 0 سلام بلدی به سبک انیمه بکشی
چجوریه؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme S 0 ی جست و جو بکن پیدا میکنی
-
Amir Abbas 0 چرا اتفاقا بیشتر از هرچیز منطقی صحبت کردنه با دلیل و منطق همه متقاعد میشن مگه خودش نخاد بفهمه
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi اگه خودش نخواد بیخیال میشی؟
-
mahsaaaa جلوی اینجور ادما چیکار میکنید؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Abbas 0 من وقتی کسی رو در حد خودم نمیدونم فقط با یه لبخند نگاش میکنم طرف خودش خفه خون میگیره
مامانم انقد با این کارم کیف میکنه
میگه خوشم میاد ک با ادمای بی ارزش بحث نمیکنی -
mahsaaaa نه نه سوال من اینه که اگه در جایگاه تحقیر شونده بودی چه میکنی
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Abbas 0 اون جواب مهسا بود جواب شما پایینه
-
Fateme S 0 ی جست و جو بکن پیدا میکنی
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Abbas 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خیلی جالب بود بعد کنکور ایشالا
-
Amir Abbas 0 اگه خودش نخاد و خودشو به نفهمی زده باشه آره هیچوقت نمیشه به کسی که خودشو به نفهمی زده چیزی بفهمونی ولی تا حد امکان کارمو انجام میدم
-
Amir Abbas 0 من وقتی کسی رو در حد خودم نمیدونم فقط با یه لبخند نگاش میکنم طرف خودش خفه خون میگیره
مامانم انقد با این کارم کیف میکنه
میگه خوشم میاد ک با ادمای بی ارزش بحث نمیکنینوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaaa تا حالا شده خیلی بره رو اعصابتون کنترلتونو از دست بدین
-
Amir Abbas 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
خیلی جالب بود بعد کنکور ایشالا
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme S 0 من عاشق این سبکم
-
Fateme S 0 من عاشق این سبکم
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فهلا شبتون خوش
-
فهلا شبتون خوش
Fateme S 0 شب خوش
-
mahsaaaa تا حالا شده خیلی بره رو اعصابتون کنترلتونو از دست بدین
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Abbas 0 اره ولی خیلی کم
زود عصبی نمیشم
وقتی هم عصبی میشم خودمو خونسرد نشون میدم اصلا دلم نمیخاد طرف مقابلم بفهمه ک رفتارش تونسته منو عصبی یا ناراحت کنهاینطوری اون خوشحال میشه
ولی اگه خونسرد باشم انقد حرص میخوره -
Amir Abbas 0 اره ولی خیلی کم
زود عصبی نمیشم
وقتی هم عصبی میشم خودمو خونسرد نشون میدم اصلا دلم نمیخاد طرف مقابلم بفهمه ک رفتارش تونسته منو عصبی یا ناراحت کنهاینطوری اون خوشحال میشه
ولی اگه خونسرد باشم انقد حرص میخورهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaaa اگر شجاع نیستی اداشو در بیار هیچکس فرقشو نمیفهمه
-
Fateme S 0 شب خوش
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Najafi شب بخیر
-
mahsaaaa اگر شجاع نیستی اداشو در بیار هیچکس فرقشو نمیفهمه
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Mahsa Najafi شب بخیر
Amir Abbas 0 من هستم یه دوست عزیز بود رفتن
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اهنگ از کی گوش میکنین؟
-