-
@saghi-mortazavi دقیقاااا اونا خودشون انگاری مرد شدن حتی مردهاشون هم هورمون میزنن ولی تو ورزش هورمون نزنن عضله شون خیلی خوشگل میشه ورزشی خوشگل میشن
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi دقیقاااا اونا خودشون انگاری مرد شدن حتی مردهاشون هم هورمون میزنن ولی تو ورزش هورمون نزنن عضله شون خیلی خوشگل میشه ورزشی خوشگل میشن
اوهوم
-
mahla bpz من یادمه بچه بودم اسکیت تو پارک می رفتم بدمينتون هم بازی میکردم ولی خیلی یه جوری نگاه میکردن اوه داره بازی میکنیم فلان از این حرف ها حتی یدفعه یه خانمی هم رو در رو به خودم گفت خیلی ناراحت شدم از نگاه مردم هم ناراحت شدم و دیگه تو پارک بازی نمیکنم خیلی کم پیش میاد حتی دوچرخه سواری هم نگاه میکنن خب چیکار کنیم پس
-
mahla bpz من یادمه بچه بودم اسکیت تو پارک می رفتم بدمينتون هم بازی میکردم ولی خیلی یه جوری نگاه میکردن اوه داره بازی میکنیم فلان از این حرف ها حتی یدفعه یه خانمی هم رو در رو به خودم گفت خیلی ناراحت شدم از نگاه مردم هم ناراحت شدم و دیگه تو پارک بازی نمیکنم خیلی کم پیش میاد حتی دوچرخه سواری هم نگاه میکنن خب چیکار کنیم پس
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
-
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط mahsaaaa انجام شده@saghi-mortazavi عاخی منم اسکیت خیلی دوس دارم اخرین بار دوسال پیش بود
من هر وقت میرفتم میگفتم خدایا منو جلوی این همه ادم ضایه نکن
عاخه پیست اسکیت پر دختر و پسر همه هم منتظر سوژه -
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting اره همینجوره هی نیگا میکنن ادم روش نمیشه من ک خیییلی وقته دوچرخه بازی نکردم
️
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting کدوم شهری؟
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@sani-painting تی ار ایکس چیست؟
یه ورزش کششی هست خیلی سخته
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaa bbb شما دختراین؟؟
-
@sani-painting اره همینجوره هی نیگا میکنن ادم روش نمیشه من ک خیییلی وقته دوچرخه بازی نکردم
️
mahla bpz خب دیگه چیکار کنم بشینم قلیون بکشم دور از جون تو پارک خوبه؟
ولی دوست دارم بازی کنم الان دیگه دیدگاهم عوض شده نسبت به قضیه میگم تو زندگی هر چی باشی فرشته هم باشی یکی میاد یچی بهت میگه پس زندگی که دوست داری بکن ولی در راه درست الانم دلم میخواد بازی کنم ولی خب هم بازی ندارم
-
@sani-painting اره همینجوره هی نیگا میکنن ادم روش نمیشه من ک خیییلی وقته دوچرخه بازی نکردم
️
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahla bpz وای من عاشق دوچرخم
-
mahsaaaa تهرانم
-
سلام
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
@sani-painting وا تهران هم؟
-
mahsaaaa چطور؟
-
چطور انجمنتون رو سیاه میکنید؟
-
@saghi-mortazavi اره بابا همه جا هستن از این افراد که گیر میدن
-
تجربینوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط ایلین حیدرزهی انجام شده
چرا پیامای من به بقی میره ولی مال اونا نمیاد وات مشکل داره...
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۹، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting گفتی نگا میکنن بابا تهرانم نگا میکنن واس دوچرخه و این چیزا
-
@zt-d برو تو تنظیمات پروفایلت یه چیزه نوشتهDefult اونو بزنی گزینه میاد رنگشو عوص میتونی بکنی
-
@sani-painting در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi اره بابا همه جا هستن از این افراد که گیر میدن
️