-
@black-wo_olf چرا
گروه گرامر
Fatemeh Torabi فکر کنم باید برای عضو تو این گروه در تاپیک های مربوط بهش فعالیت داشته باشید چون من هر کسی رو که دیدم فعالیت داشته
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting
️
یکی از بچه هامون میگفت من از کلاس دوم دارم آزمونا قلمچی میدم
-
@ghazal-dalvand داداش .. انجمن اونجور که من می دونم قدیم هم اخراج می کردن هم تودلی قفل می شده .. چرا تاریخو تحریف می کنی -_-!؟
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@ghazal-dalvand داداش .. انجمن اونجور که من می دونم قدیم هم اخراج می کردن هم تودلی قفل می شده .. چرا تاریخو تحریف می کنی -_-!؟
از وقتی من عضو شدم این اتفاقا اولین باره که داره میفته و یکی یکی دوستان دارن میرن
-
@sani-painting یسسسسس
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Torabi آروم آروم خودت بیای جلو یاد میگیری.......
نترس.... -
mahla bpz وااا مگه از کلاس دوم هست؟
والا من اون موقع تو دنیای بچگی بودم به فکر تست نبودم
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
الان چرا این همه گروه رو تگ کردین
خانوم ترابی درخاست کردن
-
@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
از وقتی من عضو شدم این اتفاقا اولین باره که داره میفته و یکی یکی دوستان دارن میرن
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ghazal-dalvand کاکو ول کن.......................
هیع -
@ghazal-dalvand کاکو ول کن.......................
هیعنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani
هیع....
-
Fatemeh Torabi گروه زبان باید تو تاپیکای زبان انجمن فعالیت کنید و تستایی که میزارن رو پاسخ بدید فک کنم بعد درخواست بدید تا عضوتون کنن
mahla bpz تایپیک چیه؟؟
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
الان چرا این همه گروه رو تگ کردین
خانوم ترابی درخاست کردن
امیرمحمد یوسفوند
بدون تگ کردن هم میشد راهنمایی کرد -
@black-wo_olf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Fatemeh Torabi نداریم ..!
اطلاعات غلط نده حاجی
:|
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده0-0ftm تو گرامریستی الان حاجی -_-!؟
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting مث اینکه بوده
️فک کن کلاس دومی بگه تستام مونده
-
mahla bpz تایپیک چیه؟؟
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Torabi اینجایی که الان توشی بهش میگن تاپیک
سلام -
Fatemeh Torabi ها! بزن روش برو توش ..
@black-wo_olf باش مرسی
-
امیرمحمد یوسفوند
بدون تگ کردن هم میشد راهنمایی کردنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
امیرمحمد یوسفوند
بدون تگ کردن هم میشد راهنمایی کردپوزش
-
Fatemeh Torabi فکر کنم باید برای عضو تو این گروه در تاپیک های مربوط بهش فعالیت داشته باشید چون من هر کسی رو که دیدم فعالیت داشته
@sani-painting تایپیک چیه؟؟
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an از وقتی اومدم فهمیدم اینجا فقط اسمش تودلی هس.....
ولی اصلن جای خوبی برای تودلی ها نیست =))