-
@behnaz-hajizadeh که شووور خواس
من یکی دیگ رو میخوام
رو یکی دیگ کراش زدمنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom چیییییییییییییییییی
نهههههههههه سمیه نرووووووووووو من نباید بمیرمممممممم من هنوز خیلی جوونمممممممم من میخوامت نروووووووووووووو -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آاااااااههههههههه پدررررررررر کجاییییییییییی پدرررررررررر پسرت را کشتنددد قلبش را تکه تکه کردند و یک ۱۸ چرخ را از روی آن گذراندند
-
@bahar-khanoom چیییییییییییییییییی
نهههههههههه سمیه نرووووووووووو من نباید بمیرمممممممم من هنوز خیلی جوونمممممممم من میخوامت نروووووووووووووونوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh نه اقا کراشم یکی دیگس
ولمان کن
وگرنه میگویم
سربازان تو را تکه تکه کنند -
@behnaz-hajizadeh نه اقا کراشم یکی دیگس
ولمان کن
وگرنه میگویم
سربازان تو را تکه تکه کنندنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom خواهش میکنم سمیه
بگذار دستانت را در دستانم گرفته و از آرامش وجودت مستفیذ(مسطفیض؟مثتفیز؟مثطفیظ؟مثتفیض؟)شوم -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قول میدهم خوشبختت کنم
با من ازدواج کن تا طعم آرامش و عشق را بچشی -
@bahar-khanoom خواهش میکنم سمیه
بگذار دستانت را در دستانم گرفته و از آرامش وجودت مستفیذ(مسطفیض؟مثتفیز؟مثطفیظ؟مثتفیض؟)شومنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh
-
@behnaz-hajizadeh
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom نخند ای احمق
مگر یک عاشق دلخسته و شیدا خندیدن دارد؟! -
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnaz-hajizadehدیگر نمیتوانی
دیگری دلمان را لرزاند
ما تشنه اوییم
شما راهتان رابروید
اری
خدا پشت و پناهتان باشد -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@behnaz-hajizadeh اری یک ................... خندیدن دارد
پرکردن جای خالی دو نمره دارد -
@zt-d تو را چه شده ای زهرا؟
نکند تو هم روی من کراش داری و من از همه جا بی خبر؟
اگر داری خجالت نکش و به خودم بگو بلکه تو را هم گرفتم و یک زندگی سرشار از عشق نصیبت کردم -
@zt-d وی رخ نمایان کرد
-
@behnaz-hajizadehدیگر نمیتوانی
دیگری دلمان را لرزاند
ما تشنه اوییم
شما راهتان رابروید
اری
خدا پشت و پناهتان باشدنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom آه نه
من این همه تلاش کردم در دلتان زلزله ای به پا کنم چرا مرا مشاهده نمیکنی ای معشوق من؟
خیلی بی شعور هستی
الان نشانت میدهم بی شعوری چگونه است
تو بنشین و تماشایم کن ای ملعون -
@behnaz-hajizadeh اری یک ................... خندیدن دارد
پرکردن جای خالی دو نمره داردنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom آیا میدانستی خیلی......؟
حالا تو پر کن -
@zt-d تو را چه شده ای زهرا؟
نکند تو هم روی من کراش داری و من از همه جا بی خبر؟
اگر داری خجالت نکش و به خودم بگو بلکه تو را هم گرفتم و یک زندگی سرشار از عشق نصیبت کردم@behnaz-hajizadeh رو یکی دیگست تو که منو ول کردی قبلا
-
@zt-d وی رخ نمایان کرد
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom با همسر من صحیح صحبت کن ای شکننده دلِ یک شیدای مجنون
-
@zt-d وی رخ نمایان کرد
@bahar-khanoom نمایان بودم که
-
@bahar-khanoom آه نه
من این همه تلاش کردم در دلتان زلزله ای به پا کنم چرا مرا مشاهده نمیکنی ای معشوق من؟
خیلی بی شعور هستی
الان نشانت میدهم بی شعوری چگونه است
تو بنشین و تماشایم کن ای ملعوننوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@behnaz-hajizadeh بیاکه تو روبکشم زیبایم مراتنها نمیگذار
ایش برو دیگر -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zt-d آهههههه نه زهرای من
تو فقط از آن من هستی
هیچگاه رهایت نمیکنم
هیچکس جز تو برایم نمانده
دست رد به سینه ام میفکن که میمیرم -
@behnaz-hajizadeh بیاکه تو روبکشم زیبایم مراتنها نمیگذار
ایش برو دیگرنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@bahar-khanoom تو اشتباه میکنی مرا میکشی
نمیروم....اصلا مگر انجمن از آن توست؟
دوست دارم با همسر دلبندم صحبت کنم....به تو چه؟