قرار صبحگاهی:)
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءchichak am
سلام
خواب ۲و خورده
️
بیداری ۸ بیدار شدم -
️
️به نام او
️
️
سلام صبحتون بخیر️
انشالله حالتون خوب باشه️
️
خواب 2
بیداری 9
️
Amitis Taati سلام گلی خوبم خوبی شما؟
انشالله خیر بوده باشه موفق باشی
️
️
️
️
️
️
️
@saghi-mortazavi فدات عزیز دلم خیره خیره
قربانت از خوبی شما گوگولم
-
@saghi-mortazavi فدات عزیز دلم خیره خیره
قربانت از خوبی شما گوگولم
Amitis Taati خداروشکر خداروشکر
-
خب سلام دوباره شنگول تاپیک صبحگاهی.
تون اومد. عذر میخوام از همه که این چند وقت نبودم.
خواب ۱۲
بیداری۵.
. روزتون زیبا
-
سلام
خواب 1بیداری 7:30
-
سلااام گوگولیااای مهربون صبحتون بخیر امیدوارم ی روز عالی رو سپری کنید
خواب 2/30
بیداری8/30 -
سلااام گوگولیای مهربون صبحتون بخیر روزتون سرشار از موفقیت
خواب 2
بیداری8/30 -
سلام صبحتون زیبا پر از عشق
.
خواب: ۲
بیداری: ۴.
عشق مسافرت دیگه
((#بی خوابی)).
-
%(#ff0000)[سسلام دوستان]
توی این تاپیک میخام در مورد فواید سحر خیز بودن رو بگم و اجازه بگیریم تا یه هفته تایم بیداریم اینجا گزارش بدم
موفقیت بیشتری را در کارتان کسب میکنید
کریستُف رندلر (Christoph Randler) که یک زیست شناس است، در مطالعه اخیر خود که در دانشگاه هاروارد انجام گرفته، در این مورد می گوید: “کسانی که بازده کاری شان در صبح بالاتر است، در مشاغل شان موفقیت های بیشتری را کسب می کنند. این بدان علت است که آنها به مراتب فعال تر از کسانی هستند که اوج فعالیت های کاری شان در ساعات پایانی کار است.”
در این نظرسنجی ۳۶۷ دانشجو مورد مطالعه قرار گرفتند و در این میان، افرادی که صبح ها زودتر از خواب بیدار می شدند، به مراتب فعال تر بودند و اهداف اهداف بلندمدتی در زندگی هایشان داشتند.
کمتر کارهایتان را به تاخیر می اندازید
کسانی که عمدتا صبح زود از خواب بیدار می شوند کمتر پیش می آید که کارهایی را که می توانند امروز انجام دهند به فردا موکول کنند.
می توانید همراه تر و باثبات تر باشید
نتایج تحقیقات مشابه انجام پذیرفته شده در سال ۲۰۱۱ میلادی (۱۳۹۰ شمسی) نشان داده است که افراد سحرخیز، عمدتا مصمم تر، موافق تر، آگاه تر، فعال تر و با دیگران همراه تر هستند.
استرس کمتری را متحمل خواهید شد
یکی از چالش هایی که بسیاری از افراد در زندگی شان دارند و خصوصا در میان افرادی که بیشتر به خوابیدن علاقه دارند، زمان و مدت خوابیدن شان است. شواهد نشان می دهد که افراد سحرخیز، افردی آرام تر و کم استرس هستند.
قادر به انجام کارها میشوید
اگر صبح زودتر از خواب برخیزید قادر خواهید بود روزی را که می تواند به شدت اعصاب تان را خرد کند با کمی بررسی و تحلیل پروژه کاری که در دست دارید، تبدیل به یک روز پرثمر کنید.
%(#ff0000)[از فردا ۴ ابان ماه شروع میکنیم]
%(#ff0000)[بقیه دوستان هم شرکت کنید]
@دانش-آموزان-آلاءchichak am خواب: ۱۱
بیداری:۴:۳۰
صبحتون بخیر
-
سلام...
خواب 2
بیداری 5.30 -
سلااام گوگولیا صبحتون بخیر روزی سرشار از موفقیت و براتون آرزو میکنم
خواب 2
بیداری8/30 -
سحر خیز بودن خیلی خوبه ولی اون خوابی که تا لنگ ظهر بدون استرس میخوابی از لحاظ روحی خیلی مفید تره البته به نظر من
-
سحر خیز بودن خیلی خوبه ولی اون خوابی که تا لنگ ظهر بدون استرس میخوابی از لحاظ روحی خیلی مفید تره البته به نظر من
fatemeh bf فک کنم همه همین نظرو دارن
عاخه کیه که از خواب بدش بیاد...اونمتا لنگ ظهر
ولی خب الان سحر خیز بودن کیفش بیشتره...پاشی درستو بخونی فردا پس فردا نزنی تو سر خودت
-
fatemeh bf فک کنم همه همین نظرو دارن
عاخه کیه که از خواب بدش بیاد...اونمتا لنگ ظهر
ولی خب الان سحر خیز بودن کیفش بیشتره...پاشی درستو بخونی فردا پس فردا نزنی تو سر خودت
@ermia-mirzakhani نه خدایی همین الانشم که زود پامیشم کیف نمیکنم من اصلا خودم نمیتونم زیاد تا لنگ ظهر بخوابم حتی وقتی کاملا بیکارم ولی دو سه بار قسمتم شده خیلی خوبه