-
لعنت به چیزایی که بین ادما فرق و جدایی میندازن...
-
این پست پاک شده!
-
چرا امروز اینطوریه
چرا هیچکس نیست حرف بزنم براش حرف بزنه برام -
Morteza Khodaiereplied to Zeinab Siri on ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zeinab Siri سلام نیاز نیست ب زبان بیارید همین ک قصد انجام شو دارین واقدام میکنید کافی و صحیحه
-
سلام
کسی میدونه نیتِ نماز لیله الرغائب چیه؟ -
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to امیرمحمد یوسفوند on ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرمحمد یوسفوند بله ممنونم
-
دختر پاییز بله
ولی فاطمه گف من برم بچه ها میان الان میبینم راس میگه -
امیرمحمد یوسفوندreplied to maryam111 on ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
یکبار یه کمپینی بود که برای اهدای کتابها بود به دانش آموزان نیازمند و یه تاپیک دربارش زده بودن
آدرس اون تاپیک رو میشه برام بفرستیدهنوزم میشه کاری انجام داد یا نه؟
@همیار @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء M.anسلام
من در بخش جست و جو این لینک هارو پیدا کردم
شاید منظورتون اینا باشه:
https://forum.alaatv.com/topic/4034/اهدای-کتاب/8?_=1613639979786
https://forum.alaatv.com/topic/3884/خرید-فروش-و-معاوضه-کتب-کنکوری-دست-دوم/31 -
جدیدا نه دلیلی برای زندگی کردن دارم نه دلیلی برای مردن نمیدونم این حالت به خاطر کروناست برای کنکوره برای چیه ولی هرچی هست وضعیت مزخرفیه هرچند هدف دارم توی زندگیا ولی هدف در حدی نیست که بشه دلیل زندگی هی امید وارم هرچی زود تر هم از شر کنکور هم از شر کرونا خلاص بشیم چقدم ساختار کلمه کرونا و کنکور شبیه همه
-
یکبار یه کمپینی بود که برای اهدای کتابها بود به دانش آموزان نیازمند و یه تاپیک دربارش زده بودن
آدرس اون تاپیک رو میشه برام بفرستیدهنوزم میشه کاری انجام داد یا نه؟
@همیار @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء M.an -
mahdi .e 0replied to ابراهیم طاها on ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابراهیم طاها خب خیلی خوبه که
نمیشه وارد یه جا شد و سلام نکرد و وقتی کسی سلام میکنه باید احوالپرسی بکنیم باهاش -
-
90 درصد تو دلی سلام و احوالپرسیه
ایییییی خدا -
mahdi .e 0replied to Helen Alinia on ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Helen Alinia خواهش
-
mahdi .e 0 اهان مرسی
-
mahdi .e 0replied to Helen Alinia on ۳۰ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Helen Alinia نه اولین شب جمعه است
-
دختر پاییز خداروشکر
ممنون -
دختر پاییز مگه پنجشنبه شب نیست؟ خب شبه چهارشنبه نمیشه؟
-
mahdi .e 0 ممنون شما خوبین
پست 207794 از 846714