-
کوچ تا چند؟!!مگر میشود از خویش گریخت
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمدهادی خدری کدوم مدرسه ایی؟
-
Maryam Nateqi پس نگران نباش اصلا چو کنکور دوتا یا سه تا تست بیشتر نداره
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمدهادی خدری
متوجه شدم، مرسی از پاسخگویی تون -
-
محمدهادی خدری کدوم مدرسه ایی؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهکنکوری ام فک نکنم بفهمی
-
-
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز فهمیدم درک و شعور ادما هیچ ربطی به میزان تحصیلاتشون نداره
تو چشمای اون پیرمرد میشد حس سرشکستگی رو خوند
عجیب تر از همش این بود ک هیشکی نرفت جلو چیزی بگه
چرا ؟
چون اون اقای دکتر متخصص فلان بود -
امروز فهمیدم درک و شعور ادما هیچ ربطی به میزان تحصیلاتشون نداره
تو چشمای اون پیرمرد میشد حس سرشکستگی رو خوند
عجیب تر از همش این بود ک هیشکی نرفت جلو چیزی بگه
چرا ؟
چون اون اقای دکتر متخصص فلان بودنوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی حق با آقای دکتر بوده
-
آسِمان آبی حق با آقای دکتر بوده
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr-eam
کاش امروز میتونستم برم جلو و یدونه مشت بزنم تو صورتش -
Dr-eam
کاش امروز میتونستم برم جلو و یدونه مشت بزنم تو صورتشنوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط Dr-eam انجام شدهآسِمان آبی همون آقای دکتر تا دکتر شده انقدر توی لولینگ بیمارستان تحقیر شده تا به اونجا رسیده شما شاید با یه مشت دیگه به تحقیرهایی که تا حالا شده اضافه کنی ولی عواقبش رو هم باید بپذیری
-
آسِمان آبی همون آقای دکتر تا دکتر شده انقدر توی لولینگ بیمارستان تحقیر شده تا به اونجا رسیده شما شاید با یه مشت دیگه به تحقیرهایی که تا حالا شده اضافه کنی ولی عواقبش رو هم باید بپذیری
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr-eam
حق نداشت اونطوری حرف بزنه چون n سال بیشتر درس خونده!نه تنها من کل ادمای حاضر تو اون جمع نتونستن چیزی بگن بعنوان ۴ تا دانشجوی پرستاری معلومه که حق اظهار نظر نداریم و اگرم داشته باشیم عاقبتش پای خودمونه تو بیمارستان
-
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز گوش دردم بهش اضافه شد
ایندفعه دیگه خودشه -
آسِمان آبی همون آقای دکتر تا دکتر شده انقدر توی لولینگ بیمارستان تحقیر شده تا به اونجا رسیده شما شاید با یه مشت دیگه به تحقیرهایی که تا حالا شده اضافه کنی ولی عواقبش رو هم باید بپذیری
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr-eam در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
شما پزشکی میخونید؟
-
Dr-eam
حق نداشت اونطوری حرف بزنه چون n سال بیشتر درس خونده!نه تنها من کل ادمای حاضر تو اون جمع نتونستن چیزی بگن بعنوان ۴ تا دانشجوی پرستاری معلومه که حق اظهار نظر نداریم و اگرم داشته باشیم عاقبتش پای خودمونه تو بیمارستان
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Dr-eam
مگه دکتر به پیر مرد چی گفت؟
-
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش میشد برم یه جایی که هیشکی نباشه
به هیچی نخوام فکر کنم
بدون دغدغه
بدون سروصدا -
به هیچی نخوام فکر کنم
بدون دغدغه
بدون سروصدانوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
به هیچی نخوام فکر کنم
بدون دغدغه
بدون سروصدامیشه بگین؟
-
سلااام
-
خوبین دوستان
-
الوووو
میگم من چرا نمیتونم اونی که میخامو منشن کنم؟ -
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
Dr-eam
مگه دکتر به پیر مرد چی گفت؟
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme S 0
حرفای جالبی نزد:) -