-
Mohammad Afshar منتظری چطوره؟؟؟حرف اخر
سینا داده ندیدم ولی آریان حیدری تظمینی سوالی نیست که داخل کنکور بیاد و مثلشو داخل جزوش و درس دادنش ندیده باشی
-
@sania-andiravan
-
اواین باری اینقدر خوب ریاضیاتمو تو کانون زدمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شدهMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
احسنتتت
انشالله ۶ ماه دیگه همینقدر دست پراصلن دست پر تر
-
@sania-andiravan درصدای همه چیم خوب بود فیزیک درسم نرسیده بود فقط که نزدم زبانم مثل همیشه صفر
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar حالا فیزیک اشکال نداره چون نرسیده بودید ولی زبان رو به نظرم بخونم خیلی ها تو کنکور میزنن البته بستگی به رتبه ای که میخواید هم داره ولی خب زبان چیز کاربردیه
-
@sania-andiravan
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi خدا شاهده امتحان ریاضیم رو عالی تر از همیشه دادم معلمم گفت همه بد دادن ولی برگه شما خوب بود ولی دوباره امتحان می گیریم
حالا این یکی رو همه خوب میدن من گند میزنم
-
@majid-behrozi خدا شاهده امتحان ریاضیم رو عالی تر از همیشه دادم معلمم گفت همه بد دادن ولی برگه شما خوب بود ولی دوباره امتحان می گیریم
حالا این یکی رو همه خوب میدن من گند میزنم
@sania-andiravan
چقدر تو منی
-
Mohammad Afshar عالی یه سوال چیکار میکنید درصداتون بالاست من ریاضی ام ضعیفه چیکار کنم؟
🥺
@majid-behrozi هیچی درصدام تا سه تا آزمون قبل خراب بود و نهایت میشد 35
از وقتی فیلمایی آریان حیدریی رو میبینم درصدم خیلیی رفته بالا و سوالا برام مثل اب خوردنن تازه زمانی هم که به سوالا جواب میدم خیلیی خوب شده نا گفته نمونه زمان درس زبانو میزارم ریاضیات میزنم -
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
اواین باری اینقدر خوب ریاضیاتمو تو کانون زدماحسنتتت
انشالله ۶ ماه دیگه همینقدر دست پراصلن دست پر تر
maryam111 انشالله
-
@sania-andiravan
چقدر تو منی
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi چون ما هر دو ناخدای کشتی هستیم
این همه شغللل ناخدای کشتی و افسر ارتش آخه؟
افسر اندی روان هستم -
از وقتی فیلمایی آریان حیدریی رو میبینم درصدم خیلیی رفته بالا و سوالا برام مثل اب خوردنن تازه زمانی هم که به سوالا جواب میدم خیلیی خوب شده نا گفته نمونه زمان درس زبانو میزارم ریاضیات میزنمMohammad Afshar آهان ممنون فیلمای آقای حیدری رو از کجا تهیه کنم؟
-
از وقتی فیلمایی آریان حیدریی رو میبینم درصدم خیلیی رفته بالا و سوالا برام مثل اب خوردنن تازه زمانی هم که به سوالا جواب میدم خیلیی خوب شده نا گفته نمونه زمان درس زبانو میزارم ریاضیات میزنمنوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar من از ریاضی میزنم واس تست های دیگه
-
@majid-behrozi چون ما هر دو ناخدای کشتی هستیم
این همه شغللل ناخدای کشتی و افسر ارتش آخه؟
افسر اندی روان هستم@sania-andiravan
دقیقا دکتر بنم
-
Mohammad Afshar حالا فیزیک اشکال نداره چون نرسیده بودید ولی زبان رو به نظرم بخونم خیلی ها تو کنکور میزنن البته بستگی به رتبه ای که میخواید هم داره ولی خب زبان چیز کاربردیه
@sania-andiravan زبانم با یه معلم خوب صحبت کردم 20جلسه یادم بده و بهش گفتم 25درصد بزنم عالیه حالا قراره برم کلاس خصوصی ببینیم چی میشه
-
@sania-andiravan زبانم با یه معلم خوب صحبت کردم 20جلسه یادم بده و بهش گفتم 25درصد بزنم عالیه حالا قراره برم کلاس خصوصی ببینیم چی میشه
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar خب خداروشکر به امید خدا بالاتر می زنید
-
Mohammad Afshar آهان ممنون فیلمای آقای حیدری رو از کجا تهیه کنم؟
@majid-behrozi داخل کلاسینو تدریس میکنن
-
@sania-andiravan
دقیقا دکتر بنم
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi من دکتر اطفال دوست دارم کار با نی نی های گوگولی باحاله
-
@majid-behrozi داخل کلاسینو تدریس میکنن
Mohammad Afshar ممنونم
-
Mohammad Afshar ممنونم
@majid-behrozi خواهش میکنم
-
@sania-andiravan ووو خانم دکتر
-
Mohammad Afshar ممنونم
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@majid-behrozi راستی مهدیه گفتی ریاضیت ضعیفه از من نصیحت از پایه قوی قوی کن مرور هم داشته باش