-
من باید برم
فعلاparisa mrahimi گودبای
-
این پست پاک شده!
moohamad bahrami
عه این چه حرفیه -
@saghi-mortazavi 
نمیره تو گالرینوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa mrahimi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@saghi-mortazavi 
نمیره تو گالریسمت چپش
-
parisa mrahimi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
moohamad bahrami
بلد نیستم تو آلا عکس بفرستمکنار ایموجیه توی همین صفحه پیام میفرستی یه آیکون هست اونو بزنی میره تو گالری انتخاب کن بفرست
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi مرسی
-
این پست پاک شده!
moohamad bahrami کلی خرجشون شده
-
@saghi-mortazavi مرسی
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami خواهش
-
moohamad bahrami کلی خرجشون شده
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor اره واقعا کلا شامپو بچه خوردن.وولی راستم میگه من تهران بودم ی زنی میگفت روزیی700ت.من خرج سگم میشه
-
moohamad bahrami
عه این چه حرفیهparisa mrahimi گربه دوس نداری؟
من گربم
میو میو -
parisa mrahimi گربه دوس نداری؟
من گربم
میو میونوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Mehdi Hosseinbor اره واقعا کلا شامپو بچه خوردن.وولی راستم میگه من تهران بودم ی زنی میگفت روزیی700ت.من خرج سگم میشه
moohamad bahrami بابا من داروخونه بودم نمیدونم اومد یچی کوچیک واسه سگش گرفت 500 تومن
-
parisa mrahimi گربه دوس نداری؟
من گربم
میو میونوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor مامانش گربه دوس دارهه
-
Mehdi Hosseinbor مامانش گربه دوس دارهه
moohamad bahrami میوووووووووووو
-
moohamad bahrami بابا من داروخونه بودم نمیدونم اومد یچی کوچیک واسه سگش گرفت 500 تومن
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor
تو بزرگ رو گرفتی 5 هزار درسته
-
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor رفت ب سگش برسه
-
Mehdi Hosseinbor
تو بزرگ رو گرفتی 5 هزار درسته
moohamad bahrami ن بابا یدونه قطره چشمی رفتم گرفتم 4 تومن
چشام قرمز بود.. -
Mehdi Hosseinbor رفت ب سگش برسه
moohamad bahrami تیف ب این زندگی واقن
-
moohamad bahrami ن بابا یدونه قطره چشمی رفتم گرفتم 4 تومن
چشام قرمز بود..نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor میگفتی تخفیفم بدهه.چشمای نازت از قرمزی در اوومدن
-
Mehdi Hosseinbor میگفتی تخفیفم بدهه.چشمای نازت از قرمزی در اوومدن
moohamad bahrami اوففف
-
moohamad bahrami تیف ب این زندگی واقن
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor واقعا از زندگی ناا امید شدم امرووز درس نخوندم صبح زود بیداار شدم ت حالاا کسی بهم نگفت بیاا یه صبحونه بخور
-
Mehdi Hosseinbor واقعا از زندگی ناا امید شدم امرووز درس نخوندم صبح زود بیداار شدم ت حالاا کسی بهم نگفت بیاا یه صبحونه بخور
moohamad bahrami
من یاد بچگیام میوفتم مامانم میگف هروز ی فلاکس چای روت خالی میشد