-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۴، ۲۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداااااااااا
بخودت قسم که دنیات اخرنامردییه. -
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۴، ۲۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۴، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدای جذابیت رفت رای داد و برگشت...شرافتا انقده بهم تبریک گفتن شرمندم کردن...خیلی خوب بود خوشم اومد
...من فک میکردم مث شورای مدرسه میشه به هفت هشت نفر رای داد ولی دیدم ای دل غافل,ههه فقط یه رای دارم!بیچاره اون بنده خداهایی که گفته بودم به همتووون رای میدم
....راستی چرا شناسنامه فقط به اندازه 42سال جای مهر رای داره؟؟؟؟؟فقط مال من اینجوریه؟؟؟شاید من ١00سال زنده موندم!!!خدا نکنه البته خخخ
-
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امام علی (ع):
مسلمان باید از دوستی و برادری دروغگو بپرهیزد،زیرا به واسطه دروغگویی دوست دروغگویش،اگر راست هم بگوید باور نمیشود. -
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۴، ۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط masoud انجام شده
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۴، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۴، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۴، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
من تصمیم گرفتم تا خود روز کنکور !!به فروم نیام و این مدت زمان باقی مونده رو درس بخونم
اگه بدی دیدین حلال کنید اگرم خوبی دیدین(من خیلیییی خوبم!!)بذاریدش پای رفاقت و دوستی پاکی که داشتیم...
فقط اگه دوس داشتین و قابل دونستین واسه سلامتیم دعا کنید واسه کنکورمم دعا کنید خیلی خوبههه
والا بعضیا انقد خوشگل خداحافظی میکنن که آدم اشکش درمیاد من بلد نیستم شرمنده ...خیلی دوستووون دارم واستون دعا میکنم حتما...به امید اون روزی که برگردم و شادیتونو ببینم
roz Mehdi @hasanzadeh-fatemeh76gmail-com sogol masoud @m-m پارمیس miliarderjavan @roohia Drfariborz @zeynab-khanoom
این عزیزان اسمشون تو ذهنم بود نوشتم اگه دوستی هست که اسمش از قلم افتاده ازش معذرت میخوام ..
خداحافظتون -
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام دوستان
من تصمیم گرفتم تا خود روز کنکور !!به فروم نیام و این مدت زمان باقی مونده رو درس بخونم
اگه بدی دیدین حلال کنید اگرم خوبی دیدین(من خیلیییی خوبم!!)بذاریدش پای رفاقت و دوستی پاکی که داشتیم...
فقط اگه دوس داشتین و قابل دونستین واسه سلامتیم دعا کنید واسه کنکورمم دعا کنید خیلی خوبههه
والا بعضیا انقد خوشگل خداحافظی میکنن که آدم اشکش درمیاد من بلد نیستم شرمنده ...خیلی دوستووون دارم واستون دعا میکنم حتما...به امید اون روزی که برگردم و شادیتونو ببینم
roz Mehdi @hasanzadeh-fatemeh76gmail-com sogol masoud @m-m پارمیس miliarderjavan @roohia Drfariborz @zeynab-khanoom
این عزیزان اسمشون تو ذهنم بود نوشتم اگه دوستی هست که اسمش از قلم افتاده ازش معذرت میخوام ..
خداحافظتوننوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط m.m انجام شدهبهاره جون دوست دارم خیلی زیاد راستش با خداحافظیت دلم گرفت برات ارزوی سلامتی وموفقیت میکنم عزیزم خداحافظ
-
سلام دوستان
خداحافظتوننوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۴، ۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره بهاره جان عزیزدل امیدوارم که همیشه سلامت باشیو
پرتوان ولبت خندون هرچندمیدونم دربدترین شرایط که خونتون اتیش گرفت داشتی میخندیدی امیدوارم همیشه ی همیشه ی همیشه بخندی
وشادباشی تابقول محبوبه رتبه اول شیم ....ان شالاه که یک رتبه خوب میاری والاوالاییاروسربلندمیکنی سربلندی توارزوی ماست عزیزم.خدانگهدارت
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
........... ........
-
نوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط Mehdi انجام شده
بسم الله
مـی نـویسـم از عشـق های خاص بین بهضی ها از محبتــ هـایـی کـه اسـاسش عشــق بـه خـداستــ
نـه آن عشـق هـای پـوچ و پـوشـالـی خیـابـانـی !!