Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. بچههااا ب کمکتون نیاز دارم🥺🙏🏻
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای

بچههااا ب کمکتون نیاز دارم🥺🙏🏻

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
نظام جدیدکنکور تجربی
75 دیدگاه‌ها 17 کاربران 1.5k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Nazanin MirzaeiN Nazanin Mirzaei

Nazanin A
    بچه ها من تصمیم گرفتم ک از همین الان شروع کنم ،مرسی از همتون ، نور امید رو تو دلم روشن کردید ، واسم خیلی خیلی دعا کنید بچها ، دمتون گرم ک هستید، از خودا ممنونم ک تونستم بالاخره باتون حرف بزنم و همچنین از الا ممنونم ک باعث شد با شماها اشنا بشم.خدایااااا شکرت 🥺❤
    بچه هااااا...بهتون قول میدم از همین الان ، قول میدم ، اصن قسم میخورم ک درسمو بخونم ، من میتونم ،من دندونپزشکی قبول میشم ، چونکه این حق منه ،این سهم منه ، این زندگی منه ... مگ نه؟؟!!!🥺😊
    دگه جا نمیزنم .دگه کنار نمیکشم ، درسته خیلی زمین خوردم ، اما ایندفعه دگه پامیشم ، محکمتر از قبل هم پا میشم،اگ دوباره هم زمین بخورم پا میشم ب عشق همتون ،به عشق تک تکتون پامیشم و دوباره شروع میکنم، حرف زدن با شماها منو خیلی اروم کرد ، فهمیدم ک تنها نیستم !فهمیدم هنوزم میشه زندگی کرد هنوزم وقت هس .دوستتون دارم الایی های عزیز، مرسی ک هستید🙂🥺❤💜
    من برای تک تکتون ارزوی موفقیت و سربلندی دارم ،ایشاااا همتون بهترین رشته و بهترین دانشگاه و هرچی ک دوس دارید قبول شید. خداحفظتون کنه الایی های عزیز ❤❤❤😍...بازم مرسی دوستان عزیز🤗❤💜💙💚🌸
    Nazanin A
    ANA Kamali
    Amir Kazemi 0
    Minoo Akbari
    sallar savadkoohi
    سارا M 0
    marzi
    @خیرین-کوچک-دریا-دل
    @ادمین
    @ناظم
    @دانش اموزان الاء
    تجربی ها
    @المپیادیا
    @بچه های کنکور 1400

Nazanin AN آفلاین
    Nazanin AN آفلاین
    Nazanin A
    ریاضی دوازدهم
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Nazanin Mirzaei خداروشکر
    خوشحال شدم
    چند ماه دیگه خبر قبولیت رو ببینیم🤗

Nazanin MirzaeiN 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Tony MontanaT Tony Montana

Nazanin Mirzaei

بعضی از اهمال کاری ها ناشی از تنبلیه برخی خم یه نوع بیماریه که پزشکا میتونن حلش کنن
      شاید دلت نمیخواد درس بخونی شاید حواس پرتی ت زیاده ادما وقتی چیزی رو از دست بدن قدر عافیت و آزادی رو میدونن

من وقتی سربازی رفتم فهمیدم که زندگی شخصی یعنی چی اتاق شخصی یعنی چی خونه پدر مادر یعنی چی خسته شدم بودم از یه سری اجبارها 21 ماه یک لباس تکراری رو پوشیدن بعد خدمت فهمیدم آزادی و به اختیار بودن یعنی چی مجبور نبودم به کسی جواب بدم برا ساده ترین کارا

یکی از آَناسان تصائف کرد چند ماه تو بیمارستان خوابید و کلی عمل جراحی داشت ایشون میگفتند وقتی از محیط بیمارستان اومدن بیرون میگه از دیدن آسمون آبی کلی ذوق کرده !!! همین آسمون آبی که ما هر روز زیرش قدم میزنیم و عادی و بی معنی شده

بنده کمی سلامتیم به خطر افتاده یهو بیمار شدم و درگیر آزمایش این دکتر اون دکتر شدم هنوز هم هست ادامه داره پارسال گریه میکردم میگغتم این همه اتلاف وقت من کلی آرزو داشتم هدف داشتم اما یه قدم هم برنداشتم بعد خودمو برای مرگ آماده کردم با خودم گفتم انگار قرتار نیست به پیری برسم !!!

افسوس کلی آزلادی های شخصی رو خوردم که خانواده ام دریغ کردن به نظرم اگه بتونی تلخی رو بچشی برات شاید انگیزه بشه البته با درس نخوندن کسی بدبخت و با درس خوندن کسی خوشبخت نشده اگر واقعا دلت نمیخواد درس بخونی برو سمت هنر های دیگه کار های دستی نقاشی موسیقی کلی هنر و کار دیگه هستش شاید بعد ها دلت خواست برگردی درس بخونی

ببین مشکلت جسمیه که پزشک حلش میکنه / مشکل روحی روانشناسی هم که مشاورا حلش میکنن / شایدم اصلا دلت نمیخواد درس بخونی اگرم درس خوندن رو دوست داری این همه راه برای غلبه بر اهمال کاری

ولی کفه ترازو رو برای خودت سبک سنگین کن قدر فرصت و عافیت رو بدون

Nazanin MirzaeiN آفلاین
      Nazanin MirzaeiN آفلاین
      Nazanin Mirzaei
      دانش آموزان آلاء

Tony Montana
      سلام 🥺
      ایشاااا...ب زودیه زود حالتون خوب میشه ،نگران نباشید ،خدابزرگه ...🙂
      ممنونم ازتون، بله کاملا موافقم باهاتوون ،اره خو شایدم من دارم ناشکری میکنم (* خدا منو ببخشه)...من تو بچگیام خیلی سختی کشیدم و اذیت شدم ، مخصوصا از طرف نامادریم و خونواده اش ،،،(میشه گفت ،بگی نگی داستان زندگیم شبیه سیندرلاس،البته نه اینکه شاهزاده ای پیدا بشه و بیاااااد منو ببره !😂😂😂 ن فقط در همین حد ک اذیتش میکردن!
      اولا همشون خیلی خوب بودن باهام و بعد یهو کم کم رنگ عوض کردن،ههمش تحقیر و فحش و دعوا ...باورتون نمیشه ولی شاید مینشستن جلو خودم درباره خودم غیبت میکردن ..من تو جمعشون یه غریبه بودم و هستم، باورتون میشه من یه بچه ای بودم ک نامادریم حتی اجازه نمیداد دست ب کنترل تلویزیون بگیرم تا برنامه کودک ببینم!و حتی لباسمو پاره کرد! به خاطر چی به خاطر اینکه فقط میخاستم برنامه کودک ببینم.
      حتی هر موقع بش سلام میکردم یا از کنارش رد میشدم بهم فحش میداد بجای جواب سلام.
      اینارو نمیگم ک ب رختون بکشم یا حالتون رو بد کنم ،ن من اینو دوس ندارم و نمیخامم زیاد راجبش حرف بزنم چونکه حال خودم بد میشه ، فقط میخاستم بدونید ک منم زیاد زجر کشیدم دگه در اون حدم نیستم ،
      حرفاتون رو ک خوندم یاد خودم افتادم یه جورایی، راستش حرفای همتون یه تلنگر بود برام،ولی دوست داشتم حرفای شما و بچهای دگه رو و اصلنم ناراحت نشدم ،تازه باعث خوشالیمه ک تونستم با شماها حرف بزنم،.🥺🙂😍❤🌸
      ولی دگه ازین ب بعد تصمیم گرفتم بخونم ، ازین ب بعد دگه تا جون دارم تلاش کنم، میخام اینقد بخونم تا دندونپزشکی قبول شم، میخام یه روزی ب یه جایی برسم ک ب همشون ثابت کنم ک می تونم!
      حرف زدن با شماها دوستان عزیز ،حال منو عوض کرد، من قبل ازون چشامو بسته بودم ،هچیو نمیدیدم،...اما دگه نمیخام اینجوری باشم ،....میخام زندگی کنم واس خودم!
      با حرفتون موافقم کاملن ک تا رنجو سختی نکشی قدر اون چیزو نمیدونی ،...یکی از عوامل درس نخوندمم همین گوشیمه ،باید دگه کنترلش کنم ،کمتر ازش استفاده کنم ! 🥴
      من از خودا واستون بهترینارو میخام ، ایشاااا....ب زودیه زوووودی حالتون خوب میشه ، اصلن نگران نباشید ،امیدتون ب خودا.
      ممنونم بابت حررفاتون 🙂🌸❤

Tony MontanaT مصطفی عباسیانم 2 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • Nazanin AN Nazanin A

Nazanin Mirzaei خداروشکر
        خوشحال شدم
        چند ماه دیگه خبر قبولیت رو ببینیم🤗

Nazanin MirzaeiN آفلاین
        Nazanin MirzaeiN آفلاین
        Nazanin Mirzaei
        دانش آموزان آلاء

Nazanin A
        مرسی ،ایشااااااا... 🙂❤.همچنین عزیزم ،😍🌸

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0

Tony Montana
          سلام 🥺
          ایشاااا...ب زودیه زود حالتون خوب میشه ،نگران نباشید ،خدابزرگه ...🙂
          ممنونم ازتون، بله کاملا موافقم باهاتوون ،اره خو شایدم من دارم ناشکری میکنم (* خدا منو ببخشه)...من تو بچگیام خیلی سختی کشیدم و اذیت شدم ، مخصوصا از طرف نامادریم و خونواده اش ،،،(میشه گفت ،بگی نگی داستان زندگیم شبیه سیندرلاس،البته نه اینکه شاهزاده ای پیدا بشه و بیاااااد منو ببره !😂😂😂 ن فقط در همین حد ک اذیتش میکردن!
          اولا همشون خیلی خوب بودن باهام و بعد یهو کم کم رنگ عوض کردن،ههمش تحقیر و فحش و دعوا ...باورتون نمیشه ولی شاید مینشستن جلو خودم درباره خودم غیبت میکردن ..من تو جمعشون یه غریبه بودم و هستم، باورتون میشه من یه بچه ای بودم ک نامادریم حتی اجازه نمیداد دست ب کنترل تلویزیون بگیرم تا برنامه کودک ببینم!و حتی لباسمو پاره کرد! به خاطر چی به خاطر اینکه فقط میخاستم برنامه کودک ببینم.
          حتی هر موقع بش سلام میکردم یا از کنارش رد میشدم بهم فحش میداد بجای جواب سلام.
          اینارو نمیگم ک ب رختون بکشم یا حالتون رو بد کنم ،ن من اینو دوس ندارم و نمیخامم زیاد راجبش حرف بزنم چونکه حال خودم بد میشه ، فقط میخاستم بدونید ک منم زیاد زجر کشیدم دگه در اون حدم نیستم ،
          حرفاتون رو ک خوندم یاد خودم افتادم یه جورایی، راستش حرفای همتون یه تلنگر بود برام،ولی دوست داشتم حرفای شما و بچهای دگه رو و اصلنم ناراحت نشدم ،تازه باعث خوشالیمه ک تونستم با شماها حرف بزنم،.🥺🙂😍❤🌸
          ولی دگه ازین ب بعد تصمیم گرفتم بخونم ، ازین ب بعد دگه تا جون دارم تلاش کنم، میخام اینقد بخونم تا دندونپزشکی قبول شم، میخام یه روزی ب یه جایی برسم ک ب همشون ثابت کنم ک می تونم!
          حرف زدن با شماها دوستان عزیز ،حال منو عوض کرد، من قبل ازون چشامو بسته بودم ،هچیو نمیدیدم،...اما دگه نمیخام اینجوری باشم ،....میخام زندگی کنم واس خودم!
          با حرفتون موافقم کاملن ک تا رنجو سختی نکشی قدر اون چیزو نمیدونی ،...یکی از عوامل درس نخوندمم همین گوشیمه ،باید دگه کنترلش کنم ،کمتر ازش استفاده کنم ! 🥴
          من از خودا واستون بهترینارو میخام ، ایشاااا....ب زودیه زوووودی حالتون خوب میشه ، اصلن نگران نباشید ،امیدتون ب خودا.
          ممنونم بابت حررفاتون 🙂🌸❤

Tony MontanaT آفلاین
          Tony MontanaT آفلاین
          Tony Montana
          ریاضی

Nazanin Mirzaei

متاسفم براتون و ممنونم بابت همدردی تون

اما این بهونه نشه خودتونو تا ابد قربانی ببینید من خودم این مطلب رو نمیدونستم به هرکی می رسیدیم میگفتم ببین من چه بدبختم و این چرخه عبس ادامه داشت

یه نکته ای هست برای ادما هر اتفاق خوب یا تلخی رخ بده طبیعت کار خودشو میکنه هیچ توجه ای به حال دل آدما نداره طبیعت خنثی هستش این بستگی داره که ما چطور برخورد کنیم

مثلا آتش گرمه و داغ میسوزونه چه ما این مطلب رو بدونیم ندونیم آتیش گرما و حرارت خودشو داره و برای اکثریت آدما خطرناکه ولی در عین حال با رعایت موارد ایمنی هر روز ازش استفاده میکنیم

بهترین یا بدترین اتفاق رخ بده باز خورشید به زیبایی از سمت شرق طلوع میکنه و کاری با هیچ کس نداره

عمر و فرصت زندگی نامحدود مون هم در گذره و به کسی وعده داده نشده مثلا تا 90 سالگی زنده هستی و سرحالی

من نه مشاورم نه میخوام نصیحت کنم ماباید سعی کنیم آگاهانه زندگی کنیم و بدون فشا زیاد به خودمون قدر لحظه اکنون رو بدونیم

اگر درس خوندن زیادی خسته ات کرده یه مدت استراحت کن اگر امکانش هست یه سفر برو خواب و استراحت هم درست همون قدر مهمه و ارزش داره برای درس خوندنو برنامه ریزی هم بقیه بچه ها که وارد ترن هستن و کمکت میکنن
          در هر شرایطی ما باید کنترل روانی و آرامش مونو بدست بیاریم قبل تر موقع خشم میزدیم میشکوندیم بلند فریاد میکشیدیم ولی تجربه شد برام که با این رفتارها کاری درست نمیشه و برا کسی هم مهم نیست شاید نمیدونم خشم مون تخلیه میشد یا نه ولی کما کان مشکل بزرگ و اصلی سرجاشه و قرار نیست حداقل برای من کسی راهنما و کمک حال باشه پس باید صبر کرد صبر صبر صبر و کاری درست به نظر خودم رو انجام بدم البته مشورت با اشخاص آگاه و دلسوز که حسود نیستن عالیه ولی بیشتر تو مجازی پیدا میشن نه اطراف دنیای فیزیکی مون

این چند تا وبینارو رو دوست داشتید دانلود کنید و ازش بهر ببرید

متن لینک

متن لینک

متن لینک

متن لینک

😊😊😊

Nazanin MirzaeiN 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1

Nazanin Mirzaei

اما این بهونه نشه خودتونو تا ابد قربانی ببینید من خودم این مطلب رو نمیدونستم به هرکی می رسیدیم میگفتم ببین من چه بدبختم و این چرخه عبس ادامه داشت

یه نکته ای هست برای ادما هر اتفاق خوب یا تلخی رخ بده طبیعت کار خودشو میکنه هیچ توجه ای به حال دل آدما نداره طبیعت خنثی هستش این بستگی داره که ما چطور برخورد کنیم

مثلا آتش گرمه و داغ میسوزونه چه ما این مطلب رو بدونیم ندونیم آتیش گرما و حرارت خودشو داره و برای اکثریت آدما خطرناکه ولی در عین حال با رعایت موارد ایمنی هر روز ازش استفاده میکنیم

بهترین یا بدترین اتفاق رخ بده باز خورشید به زیبایی از سمت شرق طلوع میکنه و کاری با هیچ کس نداره

عمر و فرصت زندگی نامحدود مون هم در گذره و به کسی وعده داده نشده مثلا تا 90 سالگی زنده هستی و سرحالی

من نه مشاورم نه میخوام نصیحت کنم ماباید سعی کنیم آگاهانه زندگی کنیم و بدون فشا زیاد به خودمون قدر لحظه اکنون رو بدونیم

اگر درس خوندن زیادی خسته ات کرده یه مدت استراحت کن اگر امکانش هست یه سفر برو خواب و استراحت هم درست همون قدر مهمه و ارزش داره برای درس خوندنو برنامه ریزی هم بقیه بچه ها که وارد ترن هستن و کمکت میکنن
            در هر شرایطی ما باید کنترل روانی و آرامش مونو بدست بیاریم قبل تر موقع خشم میزدیم میشکوندیم بلند فریاد میکشیدیم ولی تجربه شد برام که با این رفتارها کاری درست نمیشه و برا کسی هم مهم نیست شاید نمیدونم خشم مون تخلیه میشد یا نه ولی کما کان مشکل بزرگ و اصلی سرجاشه و قرار نیست حداقل برای من کسی راهنما و کمک حال باشه پس باید صبر کرد صبر صبر صبر و کاری درست به نظر خودم رو انجام بدم البته مشورت با اشخاص آگاه و دلسوز که حسود نیستن عالیه ولی بیشتر تو مجازی پیدا میشن نه اطراف دنیای فیزیکی مون

متن لینک

متن لینک

متن لینک

متن لینک

😊😊😊

Nazanin MirzaeiN آفلاین
            Nazanin MirzaeiN آفلاین
            Nazanin Mirzaei
            دانش آموزان آلاء

Tony Montana
            باش،ممنون از لطفتون...🌸

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

Nazanin Mirzaei

متن لینک

متن لینک

متن لینک

متن لینک

😊😊😊

Nazanin MirzaeiN آفلاین
              Nazanin MirzaeiN آفلاین
              Nazanin Mirzaei
              دانش آموزان آلاء

Tony Montana
              سلام ،خوبید؟
              ببخشید این چنتا وبیناری ک فرستادید گفتید دانلود کنم......اما هر کار میکنم نمیشه ،میشه لطفا راهنمایی کنید ک چکار باید بکنم؟🙏🏻

سارا M 0س Tony MontanaT 3 پاسخ آخرین پاسخ
              1

Tony Montana
                سلام ،خوبید؟
                ببخشید این چنتا وبیناری ک فرستادید گفتید دانلود کنم......اما هر کار میکنم نمیشه ،میشه لطفا راهنمایی کنید ک چکار باید بکنم؟🙏🏻

سارا M 0س آفلاین
                سارا M 0س آفلاین
                سارا M 0
                خیرین کوچک دریا دل

Nazanin Mirzaei
                سلام اگه از طریق آپ هستی
                دانلود نمیشن
                بهتره از سایت بیای
                البته اگه از آپ اقدام کرده باشی گفتم🙂🌹

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                پس رهاش کن بره؛)

Nazanin MirzaeiN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

Tony Montana
                  سلام ،خوبید؟

Tony MontanaT آفلاین
                  Tony MontanaT آفلاین
                  Tony Montana
                  ریاضی

Nazanin Mirzaei سلام ممنون شکر خوبم شمام خوبید؟

قاعدتا باید دانلود بشه من هم تجربه چندانی ندارم فایل هارو قبلا برای یکی از دوستان در گوگل درایو آپلود کردم و لینک دانلود شو برای علاقه مندان می فرستم فایل ها بعضی شون حجمشون بالاست تصویریه مثلا یکیشون 500 مگابایت حجمشه و فایل فشرده هستش باید با نرم افزار های فشرده سازی باز بشه من با برنامه 7zip در بالاترین حدش فشرده اش کردم Hellpe G Drive.jpg

Nazanin MirzaeiN 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  1

Tony Montana
                    سلام ،خوبید؟

Tony MontanaT آفلاین
                    Tony MontanaT آفلاین
                    Tony Montana
                    ریاضی

Nazanin Mirzaei

اگر موفق به دانلود نشدید می توانید از طریق کانال p2030 در تلگرام وارد شوید و هشتگ های ::: نظم / انگیزه / بهره_وری / تعلل را دنبال کنید دقت کنید همه فایل تصویری اند

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1

قاعدتا باید دانلود بشه من هم تجربه چندانی ندارم فایل هارو قبلا برای یکی از دوستان در گوگل درایو آپلود کردم و لینک دانلود شو برای علاقه مندان می فرستم فایل ها بعضی شون حجمشون بالاست تصویریه مثلا یکیشون 500 مگابایت حجمشه و فایل فشرده هستش باید با نرم افزار های فشرده سازی باز بشه من با برنامه 7zip در بالاترین حدش فشرده اش کردم Hellpe G Drive.jpg

Nazanin MirzaeiN آفلاین
                      Nazanin MirzaeiN آفلاین
                      Nazanin Mirzaei
                      دانش آموزان آلاء

Tony Montana
                      خداروشکر . منم خوبم ...😊
                      اهاااا باش ممنون،،،، چون هر کار میکردم نمیشد نمیدونستم باید چکار کنم 😂🤷🏻‍♀️ گفتم ازتون بپرسم....در هر صورت ممنونم😊🌹🌸

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • سارا M 0س سارا M 0

Nazanin Mirzaei
                        سلام اگه از طریق آپ هستی
                        دانلود نمیشن
                        بهتره از سایت بیای
                        البته اگه از آپ اقدام کرده باشی گفتم🙂🌹

Nazanin MirzaeiN آفلاین
                        Nazanin MirzaeiN آفلاین
                        Nazanin Mirzaei
                        دانش آموزان آلاء

سارا M 0
                        مرسی 😊🌹🌸

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1

Nazanin MirzaeiN آفلاین
                          Nazanin MirzaeiN آفلاین
                          Nazanin Mirzaei
                          دانش آموزان آلاء

Tony Montana
                          من وقتی میزنم روی هر کدووم ازینا ...اینو واسم میاره بالا ....اما متاسفانه بعدش هچی نمیشه !هچ نوتیفیکیشنی واسم نمیاد، نمیدونم چرااا 🤷🏻‍♀️
                          Screenshot_20210423-003717_Drive.jpg

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0

سلام ب الایی های عزیز❤💜😍
                            ، خب راستش نمیدونم باید از کجا شروع کنم ، من بی انگیزه شدم و اصن درس نمیخونم با اینکه امسال هم کنکوری هستم ، گفتم یه تاپیک بزنم و حرف دلم رو باتون بگم ،ازتون میخام ک بهم کمک کنید ، راهنماییم کنید ک چکار کنم ، ب یه جایی رسیدم ک از همه چی بریدمو خسته شدم یه جورایی افسرده شدم ، دوس دارم دندونپزشکی قبول شم اما خب فقط در حد یه حرف هستش فقط ، ازینکه نمیتونم کاری بکنم خستم ،از دست خودم خسته ام 😔 من ازهمون بچگی مشکلات زیادی داشتم ، حتی گاهی اوقات هنوزم یاد گذشته میوفتم حالم بدتر میشه!همش از سوی دیگرون تحقیر شدم ...خب بگذریم حالا ک دگه بزرگ شدم و به هزار و یک دلیل باید بشینم درسمو بخونم اما خب متاسفانه نمیخونم،گفتم شاید بتونید کمکم کنید🙂❤
                            @خیرین- کوچک- دریا-دل
                            تجربی ها
                            دانش آموز کنکوری
                            @دانش- اموزان- الا
                            @همه

Nazanin MirzaeiN آفلاین
                            Nazanin MirzaeiN آفلاین
                            Nazanin Mirzaei
                            دانش آموزان آلاء
                            این پست پاک شده!
                            1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0

سلام ب الایی های عزیز❤💜😍
                              ، خب راستش نمیدونم باید از کجا شروع کنم ، من بی انگیزه شدم و اصن درس نمیخونم با اینکه امسال هم کنکوری هستم ، گفتم یه تاپیک بزنم و حرف دلم رو باتون بگم ،ازتون میخام ک بهم کمک کنید ، راهنماییم کنید ک چکار کنم ، ب یه جایی رسیدم ک از همه چی بریدمو خسته شدم یه جورایی افسرده شدم ، دوس دارم دندونپزشکی قبول شم اما خب فقط در حد یه حرف هستش فقط ، ازینکه نمیتونم کاری بکنم خستم ،از دست خودم خسته ام 😔 من ازهمون بچگی مشکلات زیادی داشتم ، حتی گاهی اوقات هنوزم یاد گذشته میوفتم حالم بدتر میشه!همش از سوی دیگرون تحقیر شدم ...خب بگذریم حالا ک دگه بزرگ شدم و به هزار و یک دلیل باید بشینم درسمو بخونم اما خب متاسفانه نمیخونم،گفتم شاید بتونید کمکم کنید🙂❤
                              @خیرین- کوچک- دریا-دل
                              تجربی ها
                              دانش آموز کنکوری
                              @دانش- اموزان- الا
                              @همه

Nazanin MirzaeiN آفلاین
                              Nazanin MirzaeiN آفلاین
                              Nazanin Mirzaei
                              دانش آموزان آلاء
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Nazanin Mirzaei انجام شده
                              این پست پاک شده!
                              1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0

Nazanin A
                                بچه ها من تصمیم گرفتم ک از همین الان شروع کنم ،مرسی از همتون ، نور امید رو تو دلم روشن کردید ، واسم خیلی خیلی دعا کنید بچها ، دمتون گرم ک هستید، از خودا ممنونم ک تونستم بالاخره باتون حرف بزنم و همچنین از الا ممنونم ک باعث شد با شماها اشنا بشم.خدایااااا شکرت 🥺❤
                                بچه هااااا...بهتون قول میدم از همین الان ، قول میدم ، اصن قسم میخورم ک درسمو بخونم ، من میتونم ،من دندونپزشکی قبول میشم ، چونکه این حق منه ،این سهم منه ، این زندگی منه ... مگ نه؟؟!!!🥺😊
                                دگه جا نمیزنم .دگه کنار نمیکشم ، درسته خیلی زمین خوردم ، اما ایندفعه دگه پامیشم ، محکمتر از قبل هم پا میشم،اگ دوباره هم زمین بخورم پا میشم ب عشق همتون ،به عشق تک تکتون پامیشم و دوباره شروع میکنم، حرف زدن با شماها منو خیلی اروم کرد ، فهمیدم ک تنها نیستم !فهمیدم هنوزم میشه زندگی کرد هنوزم وقت هس .دوستتون دارم الایی های عزیز، مرسی ک هستید🙂🥺❤💜
                                من برای تک تکتون ارزوی موفقیت و سربلندی دارم ،ایشاااا همتون بهترین رشته و بهترین دانشگاه و هرچی ک دوس دارید قبول شید. خداحفظتون کنه الایی های عزیز ❤❤❤😍...بازم مرسی دوستان عزیز🤗❤💜💙💚🌸
                                Nazanin A
                                ANA Kamali
                                Amir Kazemi 0
                                Minoo Akbari
                                sallar savadkoohi
                                سارا M 0
                                marzi
                                @خیرین-کوچک-دریا-دل
                                @ادمین
                                @ناظم
                                @دانش اموزان الاء
                                تجربی ها
                                @المپیادیا
                                @بچه های کنکور 1400

Nazanin MirzaeiN آفلاین
                                Nazanin MirzaeiN آفلاین
                                Nazanin Mirzaei
                                دانش آموزان آلاء

Nazanin Mirzaei
                                سلام بچه هاااا امیداورم حال همتون خوب و تنتون سالم باشه،.
                                راستش من یه چن روزیه به معنای واقعی جا زدم و دگه درس نمیخونم .....صبا همش خاب می افتم تا لنگ ظهر هم میخابم و وقتیم بیدار میشم خییلی اعصابم خورد میشه ک چرا خاب میوفتم همش و بقیه روزم همش تنبلی میکنم و این چرخه زندگیم شده ک همش ادامه داره 😕😶 (دروغ چرا ولی خدااییی من اون روزای اول از حرفاتون انرژی گرفتم و قشنگ میخوندم اما الان ...) دگه حوصله چی چیزیو هچ کسیو ندارم همش بیحال و خسته ام ....باختم ، دست خودم نیس نمیدونم چرا ایطوری شدم ،... یه حس و حال عجیبیه ک اصن دوسش ندارم نمیدونم چطوری بهتون بگم و نمیدونمم دقیق اسمش چیه؟( تنبلی ؟ استرس؟ افسردگی ؟ و یا ....)
                                هچ مشکلی هم ندارم در حال حاضر و هچ کس هم هچی بهم نمیگه چونکه همه منتظرن ببینن من امسال قبول میشم یا نه ؟!
                                .اما خو معلومه دگع من امسال قبول نمیشم !😣😞
                                فقط چونکه تو حرفام بتون گفته بودم ازین ب بعد دگه میخونم (گفتم بتون بگم ک وضعیتم اینجوریه ک حداقل دگه دِینی ،حق الناسی چیزی ب گردنم نمونه....
                                من برای همتون ارزوی خوشبختی و موفقیت دارم😊

حرفام تموم شد ،...
                                منو ببخشید 😔.🙏🏻
                                Nazanin A
                                سارا M 0
                                Tony Montana
                                ANA Kamali
                                Minoo Akbari
                                Amir Kazemi 0
                                sallar savadkoohi
                                Marziyeh Amini

sallar savadkoohiS Maryam NateqiM Tony MontanaT سارا M 0س 4 پاسخ آخرین پاسخ
                                3

Nazanin Mirzaei
                                  راستش من یه چن روزیه به معنای واقعی جا زدم و دگه درس نمیخونم .....صبا همش خاب می افتم تا لنگ ظهر هم میخابم و وقتیم بیدار میشم خییلی اعصابم خورد میشه ک چرا خاب میوفتم همش و بقیه روزم همش تنبلی میکنم و این چرخه زندگیم شده ک همش ادامه داره 😕😶 (دروغ چرا ولی خدااییی من اون روزای اول از حرفاتون انرژی گرفتم و قشنگ میخوندم اما الان ...) دگه حوصله چی چیزیو هچ کسیو ندارم همش بیحال و خسته ام ....باختم ، دست خودم نیس نمیدونم چرا ایطوری شدم ،... یه حس و حال عجیبیه ک اصن دوسش ندارم نمیدونم چطوری بهتون بگم و نمیدونمم دقیق اسمش چیه؟( تنبلی ؟ استرس؟ افسردگی ؟ و یا ....)
                                  هچ مشکلی هم ندارم در حال حاضر و هچ کس هم هچی بهم نمیگه چونکه همه منتظرن ببینن من امسال قبول میشم یا نه ؟!
                                  فقط چونکه تو حرفام بتون گفته بودم ازین ب بعد دگه میخونم (گفتم بتون بگم ک وضعیتم اینجوریه ک حداقل دگه دِینی ،حق الناسی چیزی ب گردنم نمونه....

حرفام تموم شد ،...
                                  منو ببخشید 😔.🙏🏻
                                  Nazanin A
                                  سارا M 0
                                  Tony Montana
                                  ANA Kamali
                                  Minoo Akbari
                                  Amir Kazemi 0
                                  sallar savadkoohi
                                  Marziyeh Amini

sallar savadkoohiS آفلاین
                                  sallar savadkoohiS آفلاین
                                  sallar savadkoohi

Nazanin Mirzaei
                                  سلام
                                  واقعا ناراحت شدم وقتی شنیدم
                                  خودمم بعضی روزا همینم
                                  به خودم میگم خوب که چی ولش کن
                                  ولی قشنگ بعد چند دقیقه بیکاری میرم سر درس
                                  شما باید توی روحت انگیزه ایجاد کنی
                                  باید هدفت رو واقعا معلوم کنی
                                  به نظرم مهم تر از کنکور سلامت فکره
                                  اینکه ببینیم با خودمون چند چندیم
                                  شما هم به نظرم با یه روانشناس مشورت کن ( متاسفانه همه فکر میکنن این حرف توهینه ولی من اصلا قصدم این نیست)
                                  و خوب یه چیز دیگه
                                  شما دلت رو با سال بعد پر کردی
                                  خودمم دقیقا روزایی که میگم میشینم سال بعد کولاک میکنم از سر در پا میشم
                                  بعد یکم فکر میکنم میگم اگه قرار بود کولاک کنم همین روزای باقی مونده میکردم
                                  پس الکی به خودمون امید سال بعدو ندیم
                                  ما همینیم تا وقتی تغییرو نخوایم
                                  بازم تکرار میکنم
                                  مشکل ما خودمونیم زمان نیست
                                  زمان بهونست برای پر و بال دادن به تنبلی درونمون
                                  شما در درجه اول باید هدفت رو معلوم کنی
                                  ببینی اصلا واقعا درس رو دوست داری
                                  یا فقط داری بهش پناه میبری
                                  اگر هدفت معلوم شد
                                  بعدش باید بری روی اعتماد به نفست کار کنی
                                  کسی که به خودش و تواناییاش ایمان داشته باشه توی کمتر از این زمانم نتیجه میگیره
                                  زیاد حرفم رو طولانی نمیکنم
                                  واقعا امیدوارم راه درست رو پیدا کنید 🙂

Sajad GhanbariS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  4

Nazanin Mirzaei

حرفام تموم شد ،...
                                    منو ببخشید 😔.🙏🏻
                                    Nazanin A
                                    سارا M 0
                                    Tony Montana
                                    ANA Kamali
                                    Minoo Akbari
                                    Amir Kazemi 0
                                    sallar savadkoohi
                                    Marziyeh Amini

Maryam NateqiM آفلاین
                                    Maryam NateqiM آفلاین
                                    Maryam Nateqi
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

Nazanin Mirzaei
                                    سلام دوست عزیز این اولین بار که توی تاپیک تون پست قرار میدم
                                    خواستم بگم یه مشاوری گفت هیچ وقت منتظر این نباش که یکی بیاد بهت انگیزه بده یا یه کلیپی چیزی
                                    انگیزه رو خودمون باید ایجاد کنیم
                                    من خودم امروز یه کلیپ انگیزه‌شی دیدم فقط تا چند ساعت موثر بود

و اینکه اینم بگم که «جا نزن» لطفا لطفا ازت خواهش میکنم جا نزن، جا بزنی یعنی یه صندلی رو توی یه دانشگاه دو دستی تقدیم یه فرد دیگه کردی!
                                    اینم بدون این که با خود فکر میکنی الان بخونم قبول میشم اگه مشکلت اینه که فردی بهت بگه آره
                                    من میگم آره قبول میشی فقط جا نزن!
                                    اینطوری فکر کن این تنها فرصت زندگیته و دیگه کنکوری وجود نداره
                                    این دوماه رو از همه چی بزن در عوض سال بعد دیگه
                                    پشت کنکوری نیستی!
                                    این پستم هم برای این نبود که بهت انگیزه بدم این یه تلنگر بود.
                                    موفق باشی انشالله که خبر موفقیت رو بشنوم. 😉

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    5

Nazanin Mirzaei

حرفام تموم شد ،...
                                      منو ببخشید 😔.🙏🏻
                                      Nazanin A
                                      سارا M 0
                                      Tony Montana
                                      ANA Kamali
                                      Minoo Akbari
                                      Amir Kazemi 0
                                      sallar savadkoohi
                                      Marziyeh Amini

Tony MontanaT آفلاین
                                      Tony MontanaT آفلاین
                                      Tony Montana
                                      ریاضی

Nazanin Mirzaei

سلام

چی بگم منم بهتر از تو نیستم به نظرم بیشتر استرس اضطراب اینو داری قبول بشم نشم بقیه چی میگن همه انتظار دارن ازم و... درس خوندن متوالی هم خسته کنندس نمیشه با یکی دو کلام رات انداخت بهتره با مشاور و روانشناس کمک بگیری

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3

Nazanin Mirzaei

حرفام تموم شد ،...
                                        منو ببخشید 😔.🙏🏻
                                        Nazanin A
                                        سارا M 0
                                        Tony Montana
                                        ANA Kamali
                                        Minoo Akbari
                                        Amir Kazemi 0
                                        sallar savadkoohi
                                        Marziyeh Amini

سارا M 0س آفلاین
                                        سارا M 0س آفلاین
                                        سارا M 0
                                        خیرین کوچک دریا دل
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط سارا M 0 انجام شده

Nazanin Mirzaei
                                        سلام عزیزم:((
                                        اینکه میگی اوایل از حرفای اینجا انگیزه و انرژی گرفتی و حالا اینطوری شدی طبیعیه....
                                        به نظرم انگیزه دادن به خودت توسط خودت رو یاد بگیر....
                                        اینجوری همیشه خودت هستی ک به خودت انرژی میدی....
                                        و لازم نیست از کسی کمک بگیری...
                                        نمی گم کمک نگیر نه....ولی خودت باید این کار رو یاد بگیری....
                                        هدفت رو تعیین کن
                                        ی چنتا عکس از هدفی ک داری پرینت بگیر بزن دیوار اتاقت...
                                        فیلم انگیزشی میتونی گاهی ببینی...
                                        یادت باشه با این فکر ها و...هیچی درست نمیشه...
                                        صبح بیدار شدن سخت نیست....شب بخواب و زود هم صبح سرحال پاشو و برنامه ای ک داری رو اجرا کن...
                                        تنها راهش همینه.... اگه ی مدت برنامت و درست اجرا کنی عادت میکنی و ی طورایی به این روتین زندگیت عادت میکنی و خودت اجرا میکنی برنامتو.
                                        باید مدام پیش بدی...
                                        وقتی میخوای استارت بزنی....مثلا از صبح شروع کن....۵ یا ۶ ساعت بخون
                                        بعد کم کم بیشترش کن

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
                                        پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • Nazanin MirzaeiN آفلاین
                                          Nazanin MirzaeiN آفلاین
                                          Nazanin Mirzaei
                                          دانش آموزان آلاء
                                          این پست پاک شده!
                                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه