-
-
بعده یه مدت تحمل سختی بلاخره غمم داره فراموشم میشه ... به وقت احتیاج داشتم و هنوزم دارم ولی تقریبا داره تموم میشه @ کاش زودتر تموم بشه برگردم رو مود خودم (همه چی 100)
-
-
سلام دوستان
کجاییید? -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط sky daughter انجام شده
-
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چن روز پیش برای اولین بار از این حلواها درست کردم (:
خ خوب شد اما سوخته بود و مزه سوختگی میداد هیچکی نخورد ):
یه قاشق یه قاشق هر روز میخوردم تا بلخره تموم شد
خ دوسش داشتم ولی.خوبه که قبول کردی سوخته ... مطمعنا دفعات بعدی اوضاع بهتر میشه
خخخخخخ یادم میاد من راهنمایی که بودم برای حرفه و فن معلم گفته بود کوکو سبزی درست کنین تا نمره بدم ..... ینی من برای 20 تو یه هفته یه 10-15 بار خودم کوکو درست کردم خراب شد ولی اخر سر تو مدرسه که امتحان عملی پخت کوکو بود با دوستام یه کوکویی درست کردیم باور کنین همه داشتن انگشتاشونو میخوردن خخخ خودم یه لقمه زدم اصلا تو تعجب موندم که من اینو چطوری درست کرده بودم- اون موقع سرگروه بودم..
مرسی اون خاطره خوب یادم اوردی
-
امروز روز خوبی بود -تونستم انرژی بگیرم -تونستم خاطرات بد باهاشون کنار بیام و به الان متمرکز بشم
خلاصه همه چی خوب بود خوش گذشت.
امیدوارم همگی یه هفته عالی پیش رو داشته باشین و همش سرحال باشین.
شب همگی خوش باشه.
-
nikita خیرین کوچک دریا دلreplied to sky daughter on ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter vali tazinesh bar khalafe mazash fogholadast:0
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to nikita on ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nikita در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter vali tazinesh bar khalafe mazash fogholadast:0
ماله من تزیین نداشت (:
انگیزه واسه تزیینش نداشتم خب
بعدشم من عاااشق این حلواهام. -
nazanin rostamereplied to sky daughter on ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط nazanin rostame انجام شده
-
nikita خیرین کوچک دریا دلreplied to sky daughter on ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter eeeee????khhh...mn fek kardm in halva kare shomast....vali bazam ghamet nabashe dokhi...mn motmaenm behtaresho mituni dorost koni.:)
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to nikita on ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter eeeee????khhh...mn fek kardm in halva kare shomast....vali bazam ghamet nabashe dokhi...mn motmaenm behtaresho mituni dorost koni.:)
مرسی (:
-
nazanin rostameنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط nazanin rostame انجام شده
مولودی ویژه ولادت امام رضا علیه السلام
http://rasekhoon.net/media/download/371774/خادما-گریه-کنون-صحنتو-جارو-میزنن-سال-87/
-
-
nikita خیرین کوچک دریا دلreplied to mohammadhassan on ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan ahhhhh...delemun rish shod....chi bud in post kardi akhavi
-
mohammadhassanreplied to nikita on ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan ahhhhh...delemun rish shod....chi bud in post kardi akhavi
من شوکه شدم:/
-
nikita خیرین کوچک دریا دلreplied to mohammadhassan on ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan motmaeni hala raste?az ru kolie taraf masln fahmidn zane?mage darim mage mishe?
-
mohammadhassanreplied to nikita on ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan motmaeni hala raste?az ru kolie taraf masln fahmidn zane?mage darim mage mishe?
روزنامه شهروند خبرش رو داده. از رو ازمایش و فیزیولوژی میفهمن کار سختی نیست
-
اه چقد بد
حالم به هم ریخت -
مهی جونreplied to mohammadhassan on ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
105256/107093