-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساعت 6صبح هم بیدار شید از همین اولش . ولی زیاد خودتونو زجر ندید
تفریج هم داشته باشید
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو سال کنکور از فشار درس حس خشم داریم ولی دیدی وقتی خشمگینی انرژیت خیلی بالاست هییی راه میری هیی دوست دادی انرژیتو تخلیه کنی
تو این مواقع بهتره برید ورزش کنید یا بدوید که این حس به بهترین شکل تخلیه بشه . -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سجاد96 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یکی دلش خواسته چیزی درست کرده به نام کنکور ... عدالت اموزشی هم که همه جا داریم !!!!
]چیزی به نام عدالت در جامعه اسلامی !!!!!!!!!!!!! اون هم به این شکل !!!!!!!!!!!!!!
-
دوستان کنکوری :
در دوران کنکور با چند حس مواجه میشید .که این باور ها محدود کننده هستند اولیش ناامیدی خب این حس نابودگره یعمی دانش اموز اصلا به استعداد هاش و تواناییش توجهی نداره . و میگه که من به هدفم نمیرسم
حس دوم : ناتوانی در این حس دانش اموز خودش میدونه میشه به هدف رسید ولی به تواناییش توجه نداره .
باور سوم : بی ارزشی : دانش اموز میدونه تواناییشو داره و میشه رسید ولی میگه من ارزش رسیدن به این هدفو ندارم
حس بعدی حس حسادته حسادت رو بذارید کنار هر چقد ر حسادت کنید فقط عمرخودتونو تلف میکنید تو مسابقه زندگی گاهی تو عقبی گاهی جلو ولی باید بدونی اخرش این خودتی که با خودت رقابت داری
همین الان این باور های محدود کننده رو کلا سرکوب کنید و کاری کنید همین الان نابود بشهاین بود انشای من
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستان کنکوری :
در دوران کنکور با چند حس مواجه میشید .که این باور ها محدود کننده هستند اولیش ناامیدی خب این حس نابودگره یعمی دانش اموز اصلا به استعداد هاش و تواناییش توجهی نداره . و میگه که من به هدفم نمیرسم
حس دوم : ناتوانی در این حس دانش اموز خودش میدونه میشه به هدف رسید ولی به تواناییش توجه نداره .
باور سوم : بی ارزشی : دانش اموز میدونه تواناییشو داره و میشه رسید ولی میگه من ارزش رسیدن به این هدفو ندارم
حس بعدی حس حسادته حسادت رو بذارید کنار هر چقد ر حسادت کنید فقط عمرخودتونو تلف میکنید تو مسابقه زندگی گاهی تو عقبی گاهی جلو ولی باید بدونی اخرش این خودتی که با خودت رقابت داری
همین الان این باور های محدود کننده رو کلا سرکوب کنید و کاری کنید همین الان نابود بشهاین بود انشای من
این حسادت ادم دق میده
اگه بدونین من دیروز چه حسی داشتم و قتی 4 تا دختر عمو هم سن خودم دارم که دو تا شون پارسال رفتن دانشگاه و یکیشون دیروز راس راس جلوی من را میرفت و میگف من خانوم دکترم
همین که خفش نکردم باید خدا رو شکر کنه
دخترک پر افاده
که چی خوب ...با این حرفات منو ناراحت کردی الا ن قند تو دلت داره اب میشه -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
دوستان کنکوری :
این حسادت ادم دق میده
اگه بدونین من دیروز چه حسی داشتم و قتی 4 تا دختر عمو هم سن خودم دارم که دو تا شون پارسال رفتن دانشگاه و یکیشون دیروز راس راس جلوی من را میرفت و میگف من خانوم دکترم
همین که خفش نکردم باید خدا رو شکر کنه
دخترک پر افاده
که چی خوب ...با این حرفات منو ناراحت کردی الا ن قند تو دلت داره اب میشه -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا باید بگم اگه روزی برسه که یه ادم بتونه 100 در صد برا خودش زندگی کنه .و 0 درصدم حرف مردم و افکارشون براش اهمیت نداشته باشه
اون روز باید تنها روز عمر اون ادم حساب کرد
هر چی میکشیم از دست این مردم و حرفاشون
همه انتظار دارن ادم بشه پزشک که فقط پز بدن فلانی فامیل ماس و اون جوریه و دکتر ....اون وخ بدبختی که فقط واس تو ....باید درس به این سختی بخونی
اگه ام هیچ کاره بشی بازم یه جور حرف میزنن
واقعا مهم که حرف مردم هیچ ارزشی نداشته باشه و همین یه بار فرصت زندگی رو که داری به لذت کارایی که دوس داری بگذرونی
انقد که اقوام ...مامان بزرگ و بابابزرگ و خاله و دختر خاله و شوهر خاله و............همکار بابا و......بقیه منتظر جواب کنکور منن
به خدا خودم انقد منتظر نیستم -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه روان شناس درس حسابی بود اسمش یادم نیس ..میگف من پسرم نذاشتم بره دانشگاه
ای تی بخونه ...عمرش با مدرک گرفتن هدر بره
فرستادمش دوره هاش بگذرونه ...الان از طرف چن تا شرکت بزرگ پیشنهاد کار با درامد بالا داره -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خداوند جمجمه بعضیا رو دولایه آفریده تا آنها را از شر تفکر مصون نگه دارد .
-
میـــــخوام اعتراف کنم...کم آوردم.
تویی که اســـــمت تقدیره...
ســــــرنوشته...
قســـــمته...
هرچی هســــــتی دست ازســـــرم بردار...
خســـــــــــته ام!!!.
-
آدمها هم مثل اشکال هندسی هستند:
بعضیها همیشه با همه موازی هستند وکاری باهیچ کسی ندارند!
بعضیها متقاطعند همه را قطع میکنند سوهان اعصاب، همیشه رو مخ آدمهاهستند!
بعضیها نقطه اند کوچکند وقد خودشان حرف میزنند!
بعضیها پاره خطند اول و آخرشون معلوم نیست کجاست؟!
بعضیها دایره اند با همه کنار می آیند همه هم دوسشان دارند،موج مثبت میدهند!
بعضیها مثلثند هر جور نگاهشان کنی تند وتیز و رک هستند مثل تابلو خطر میمانند!
بعضیها مربعند چارچوب دارند منظم وخشکند!
بعضیها هم خط خطیند مثل مایعات به شکل ظرفشون درمیان یه بار خط ،یه بار تیز، یه بار خشک گاهی هم صمیمی!
زندگیتون پر از دوستای دایره صفت!!!! -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بازم طبق معمول خونمون سوسک اومده!
خدا بابامو برامون نگه داره ان شاالله -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
به به
عنوان جدید مبارک (:مرسی ممنون سلامت باشین:)
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin rostame در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چه برده و چه باخته از این قمار خسته ام
کنکور با توام هااا