-
نوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://dl.tak3da.com/download/1395/01/Milad Babaei - Ahange Akharam [320].mp3
خداکنه آهنگه آخرش نباشههههه ...خیلی خوشگل میخونه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما دخترا اصن نوشته هاتون خیلی باحاله.حال کردم.
;)))) -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاشکی ما از ته قلبمون....همونطوری که مامانمونو خیلی دوست داریم......خدامونم دوست میداشتیم..اونوقت دیگه چیزی نبود که ازش بترسی یا بخاطرش ناراحت بشیم.....همیشه دلمون قرص بود یکی هست که هیچ وقت ولمون نمیکنه.
کاشکی اونطوری که هرروز با دوستامون حرف میزنیم با خدامونم حرف میزدیم.آرامشش بیشتره.
باید به خدا به چشم یه دوست نگاه کنیم.یه دوست که هم سن خودمونه ولی تجربش بیشتره.
حسین.د 17/01/1395 3 شنبه -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ـــــ لطفا هــــــر کسی دیفرانسیل و فیزیک بـــــلده بیاد و منو در جهت یادگیری یاری کنــــــه ـــــ ی چند تا سوال جزئی داشتم ــــ امیدوارم همکاری کنید ــــــ منتظرتون هستم برادران و خـــــــواهران (لطفا از طریق ایمیلم خبرم کنید sarbazvatan1400@gmail.co.
ـــــــــــــ تشکرــــــــ
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
همتون دوس داشتین یه تیر ماهی بودین که حرف اول اسمش B بود :)))) ... غصه نخورین من متعلق به همه ام
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
همتون دوس داشتین یه تیر ماهی بودین که حرف اول اسمش B بود :)))) ... غصه نخورین من متعلق به همه ام
این پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan
تو الان شهریوری هستی اینارو میگی...اگه تیری بودی چیکار میکردی!!!!! ههه خدا به هممون رحمید واقعا خخخ ...تیری بودن جنبه میخواهد -
miliarderjavan
تو الان شهریوری هستی اینارو میگی...اگه تیری بودی چیکار میکردی!!!!! ههه خدا به هممون رحمید واقعا خخخ ...تیری بودن جنبه میخواهددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط Baran77 انجام شدهشهریوری نیستی درک نمیکنی چی میگم****خخخخخخخخخخخ
-
miliarderjavan
تو الان شهریوری هستی اینارو میگی...اگه تیری بودی چیکار میکردی!!!!! ههه خدا به هممون رحمید واقعا خخخ ...تیری بودن جنبه میخواهدنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مال من تضاد داره.
شاد آرام
مرداد(شاد) حسین(ح=آرام) -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهربووووووووووووووووووووووون:)
-