-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
همتون دوس داشتین یه تیر ماهی بودین که حرف اول اسمش B بود :)))) ... غصه نخورین من متعلق به همه ام
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
همتون دوس داشتین یه تیر ماهی بودین که حرف اول اسمش B بود :)))) ... غصه نخورین من متعلق به همه ام
این پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan
تو الان شهریوری هستی اینارو میگی...اگه تیری بودی چیکار میکردی!!!!! ههه خدا به هممون رحمید واقعا خخخ ...تیری بودن جنبه میخواهد -
miliarderjavan
تو الان شهریوری هستی اینارو میگی...اگه تیری بودی چیکار میکردی!!!!! ههه خدا به هممون رحمید واقعا خخخ ...تیری بودن جنبه میخواهددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط Baran77 انجام شدهشهریوری نیستی درک نمیکنی چی میگم****خخخخخخخخخخخ
-
miliarderjavan
تو الان شهریوری هستی اینارو میگی...اگه تیری بودی چیکار میکردی!!!!! ههه خدا به هممون رحمید واقعا خخخ ...تیری بودن جنبه میخواهدنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مال من تضاد داره.
شاد آرام
مرداد(شاد) حسین(ح=آرام) -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهربووووووووووووووووووووووون:)
-
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری
خیلی قشنگ بوووووووود:(
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به ﺳﻬﺮﺍﺏ ﺳﭙﺮﯼ ﺷﯿﺮ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﻣﯿﺪﻥ
.
.
.
.
.
.
. ﯾﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ:
ﻣﻦ ﻧﮕﻔﺘﻢ ﺁﺏ ﺭﺍ ﮔﻞ ﻧﮑﻨﯿﺪ؟؟ !!! -
به ﺳﻬﺮﺍﺏ ﺳﭙﺮﯼ ﺷﯿﺮ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﻣﯿﺪﻥ
.
.
.
.
.
.
. ﯾﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻣﯿﮕﻪ:
ﻣﻦ ﻧﮕﻔﺘﻢ ﺁﺏ ﺭﺍ ﮔﻞ ﻧﮑﻨﯿﺪ؟؟ !!!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره
با همه شوخی با سهراب سپهری هم شوخی؟؟؟؟ -
بهاره
با همه شوخی با سهراب سپهری هم شوخی؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دهقانی پور
Yes Yes