-
بعد تموم شدن فیلم چیکار میکنین?
@amir-bernousi
اسم بازیگرا اینا رو در میارم -
@miss-joker دقیقا
تو تابستون جوری دهم رو بخونید، که انگاری برای بار آخر قراره بخونیدشممکنه تو دوران مرور، ناهماهنگی پیش بیاد نرسید بعضی جاهارو مرور کنید
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-joker دقیقا
تو تابستون جوری دهم رو بخونید، که انگاری برای بار آخر قراره بخونیدشممکنه تو دوران مرور، ناهماهنگی پیش بیاد نرسید بعضی جاهارو مرور کنید
عاقا من چکار کنم درس خوندنی تکراری میخونم خابم میبره وسطش
کاش دهم نبود تو کنکور️
-
Maryam Nateqi تنها پیشنهادی که میتونم بدم اینه که دانلود کن بریز رو فلش رو تلویزیون نگا کن
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهatena abolhasani
آها آره اینطوریم میشه مرسی️
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan یس
-
@amir-bernousi المپیک والیبال
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهینی همینطوری فیلمو میبینی :|؟
-
Maryam Nateqi اها یادم اوومد سریال دیلا خانم ببین خیلی خوبه من قبلا دیدم میخووام باز دانلود کنم ببینمش حتما ببینش
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami
الان در حال پخشه؟ -
@masoumeh-shokrollahi
اووو من چند قسمت دیدم چون محرم میومد و از این حرفا ماهواره مونو جمع میکردیمنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi اها
ولی خب سریال های ترکیه ای بعضیاشون خیلی بدن
من ی بار رفتم خونه خالم داشتن میدیدن
هعی میگفتم استغعرالله -
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi مدیونی بخندی بهم
میشینم دیالوگای عمیقشو مینویسم مخصوصا اگه اثر تیم برتن باشه -
@sania-andiravan یس
@miss-joker
فکر کنم اشتباه ریپلای زدی -
@masoumeh-shokrollahi
اووو من چند قسمت دیدم چون محرم میومد و از این حرفا ماهواره مونو جمع میکردیمنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi فیلم رجب روو هم ببین طنزههه
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@miss-joker
سریال؟؟عاخ اشتب ریپ زدمممم
برا مریم بودش -
Amir 6
باید با دسته بدمینتونم بیام اونجا
تقریبا یک سال وقت داری میگی 1402؟؟آخه این چه کاریه میخوای با خودت بکنی
بعدشم زبان اصلا نیازه تو زندگیت حتی بعد دانشگاه هر رشته ای بری زبان نیازه
خب آقا امیر هیچ وقت خودت رو با بقیه مقایسه نکن هیچ وقت هیچ وقت این کار اصلا یه توهین به خودت و استعدادته
شرایط هر کسی فرق میکنه مثلا من اگر این هفته افت کردم از برنامه جا موندم مریض بودم اگر شما جا موندی ساعتت افت داشت یه دلیلی داره سعی کن اون دلیل رو خوب کنی
روزهای اول هفته آدم انگیزه ایناش بیشتره به نظرم اول هفته یهویی 12 ساعت نخون بعدش آخر هفته 6 ساعت خیلی فشار به خودت روزای اول وارد نکن و هر روز از خواب بیدار میشی هدفت رو یادت بیاد که چی بوده اصلا میخوای دانشگاه قبول شی که چی بعدش میخوای چیکار کنی من خودمم به بعد دانشگاهم هم فکر میکنم حتی موقعی که 40 سالم شده
خب شاید ویتامینی چیزی کم باشه چون خود من اینجوری شدم گفتن ویتامین ب اینات کمه ولی شما میخوای دکتر اینا رو برو و کلا هدفت رو یادت بیاد هر لحظه مرور کن و اینکه به این فکر کن از کلاس اولت تا الان چقدر زود گذشت حتی سخت باشه یا آسون زود گذشت این یه سالم بود می گذره از تک تک لحظاتت استفاده کن فکر 1402 رو هم نکن خودت رو دسته کم نگیر اصلا از الان به فکر پشت کنکور فکر نکن
بعدشم به نظر من جمعه ها یکمی به خودت استراحت بده یه فیلمی ببین هر تفریحی یه گیمی بزن واس شنبه فول انرژی باشی
راستی یه اپلیکشن سراغ دارم بهت مثلا میگه تا کنکورمون چند روز و چند ساعت باقی مونده میخوای بهت بگم؟ یا حس بدی بهت دست میده؟نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط Mr.Amir1 انجام شده@sania-andiravan
بابت حجم تایپ باید یه سوت بزنم بعد بگم یاااا ابوالفضل
اوکی ممنون ازتون
نشانک زدم هرموقع درست نخوندم بخونمش
۱۰ساعت خواب خیلی زیاده نمیدونم واقعا مشکل کجاست باید یه دکتر برم
جمعه ها که استراحت میدم
آره دنبال یه همچین برنامه هایی بودم اتفاقا اسمشو بگین ممنون میشم
گفتین مریض شدین چیزی شده؟ -
@miss-joker
سریال؟؟عاخ اشتب ریپ زدمممم
برا مریم بودش@miss-joker
فدا سرت️
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جالبه
من از چنتا نظر فیلمو بررسی میکنم، داستانش، بازی بازیگراش، محتوای اصلی :|
بعد چیزایی که از کل فیلم یاد گرفتمو با خودم مرور میکنم :|
-
moohamad bahrami
الان در حال پخشه؟نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط moohamad bahrami انجام شدهMaryam Nateqi ن مال 6 یا 7 سال پیشه الانم پخش نمیشه.دانلودش کن دوبله شو عالیه دیلا خانم
-
@infinitie-a
نه من خیلی دیدم
ترکیه ای هم خوبه ها من سیب ممنوعه رو دیدم یه کوچولو طنز بود اما خب نمیدونم توی کدوم شبکه در حال پخشهنوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
من ترکی ندیدم و نخواهم دید و از هیچکدوم هم خوشم نمیاد
ترکیه توی فیلم هاش مفاهیم جالبی نداره
-
@miss-joker
فکر کنم اشتباه ریپلای زدیمطمین باش
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@m-an
دوست دارم شرکت کنم
اخه درحال جابه جایی هستیم و ممکنه تو اون شرایط بین راه باشم یا به اینترنت دسترسی نداشته باشمو از طرفی نمیخوام جایی کسی رو بگیرم
@m-an
ببخشید یه سوال دیگه
من سال گذشته را بریشم رو دیر خریدم و فقط از یه بخش اون استفاده کردم
همایش آرش رو هم استفاده کردم که خیلی خوب بود
از بخش های رایگان هم استفاده کردم
من الان با این وضعیت میتونم توی این مصاحبه شرکت کنم ؟؟
اگ اره توی کدوم یک از این دسته ها قرار میگیرم ؟؟؟؟@m-an در (اطلاعیه ویژه) آلاء و آلاخونه رو باهم میسازیم
️
گفته است:
2 نفر راه ابریشمی سال گذشته
2 نفر از شما آلایی های دهم و یازدهمی که تازه با آلاء آشنا شدین (سمپادی بودن امتیاز محسوب میشه)
2 نفر از شما آلایی هایی که فقط از خدمات رایگان آلاء استفاده کردین (اگه هم محصول غیر رایگان استفاده کردین فقط از جزوه ها باشه)
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توی نمیدونم چه مرگمه ترین حالت ممکن هستم
و از اون روزاس که کسی ازم بپرسه خوبی قرار نیست بگم عالی ام
-
نوشتهشده در ۲ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
میشینیم از اول میبینیم