هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@haniehno گفتن بریم باغ ولی خب فامیلم بود ترجیح دادم تنها باشم تا حرف بقیه رو بشنوم
-
میگه انتخاب رشته درست کن میگه نزنه به سرت
اما نمیتونم مطابق خواسته اونها باشه هیچ وقت متاسفم با روحیاتم سازگار نیست متأسفم اگه بهت میگم اون طوری که تو میخوای انتخاب میکنم متاسفم راه خودم رو میرم حتی اگه....
من تا آخرش میرم مهم نیست چقدر زمان میبره مهم نیست از نظر بقیه کارم احمقانه است اینکه شاید آینده نداشته باشه اینکه عمر و زمان میره میدونی دیدگاه ها فرق داره من یه زندگی توخالی نمیخوام نمیتونم همچین چیزی داشته باشم نمیتونم کاری رو انجام بدم که علاقه ندارم متاسفم که اینها رو نمیتونم بهت بگم آخه شنیدنش رو دوست نداری به خاطر همه چی متاسفم مامانparisa khany
دقیقا فانتزیم اینه سال دیگه همینارو بگم پری -
خداجونم ممنونتم
-
fatemeh persian خب خیلی اذیت شدم تو این ی سال بعد نتیجش خیلی دور از انتظار بود
@masoumeh-shokrollahi منم امسال نتیجم خوب نشد اما خب انتظارم همین بود چون نتونستم بخونم ولی میفهمم چی میگین خیلی سخته ولی اینکه خودتو ناراحت کنی هیچی درست نمیشه من به جمله خودت استناد میکنم :
بهترین پست های Masoumeh Shokrollahi
RE: چالش 20 حقیقتممنون سانیا جان به خاطر دعوتت
خب به نام خدا
🟣به اینکه خدا همه جا هست و لحظه ای از یاد بنده هاش غافل نمیشه واقعا اعتقاد دارم ،هرجا ک ناامید شدم
به مشکلی برخوردم یا چیزی را خواستم و صداش کردم -
@saghi-mortazavi نح نیستم بالا نمیاد=(
امشب اگ بودی پیام میدمت -
@saghi-mortazavi نح نیستم بالا نمیاد=(
امشب اگ بودی پیام میدمتKosar A003 من همیشه هستم پیام بده
-
میگه انتخاب رشته درست کن میگه نزنه به سرت
اما نمیتونم مطابق خواسته اونها باشه هیچ وقت متاسفم با روحیاتم سازگار نیست متأسفم اگه بهت میگم اون طوری که تو میخوای انتخاب میکنم متاسفم راه خودم رو میرم حتی اگه....
من تا آخرش میرم مهم نیست چقدر زمان میبره مهم نیست از نظر بقیه کارم احمقانه است اینکه شاید آینده نداشته باشه اینکه عمر و زمان میره میدونی دیدگاه ها فرق داره من یه زندگی توخالی نمیخوام نمیتونم همچین چیزی داشته باشم نمیتونم کاری رو انجام بدم که علاقه ندارم متاسفم که اینها رو نمیتونم بهت بگم آخه شنیدنش رو دوست نداری به خاطر همه چی متاسفم مامانparisa khany سلوووووم
-
@haniehno گفتن بریم باغ ولی خب فامیلم بود ترجیح دادم تنها باشم تا حرف بقیه رو بشنوم
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به حرف بقیه اهمیتی نده اونا جای تو نبودن و جای تو زندگی نمیکنن پس بزار هر چی میگن بگن
و تو خدا را داری و خدا اول و اخر با توست -
Kosar A003 من همیشه هستم پیام بده
@saghi-mortazavi مجید در صحنه
-
@masoumeh-shokrollahi دنیا تموم نشده...ولی باید بدونید که این اشکا خیلی ارزش داره اگه باعث بشه شمارو به موفقیت برسونه...
@erfan-11 کاش داشته باشن و بشه ممنون
-
amirh_hmyf سلام از اون چیزی ک فکر میکردمم بهتره برای امسال ک هیچی نخوندم 🥲
Amirreza Vafaei Moghadam احسنت
-
parisa khany
دقیقا فانتزیم اینه سال دیگه همینارو بگم پریKosar A003 قبلا همینا رو گفتم امروز تا جواب اومد گفت کار احمقانه نکن درست انتخاب کن :))
-
@سجاد-ذوالفقاری نه
-
amirh_hmyf کلی گفتم حالا مهم نیست کودوم ...رفتارم درست نبود به هرحال
خوبه ایوول!!!@narjes-hashemi اوکی بود از نظر من
زیاد سخت نگیر
ریلکس -
روحیه دادن بچه ها به رتبه 1 مدرسمون که قبول نشد:
-حتما قسمت بوده شاید میرفتی دانشگاه کرونا میگرفتی میمردی
-راس میگه یا شاید ماشین تو راه لهت میکرد
-
روحیه دادن بچه ها به رتبه 1 مدرسمون که قبول نشد: