هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amirh_hmyfreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam احسنت
-
Masoumeh.shreplied to Erfan...11 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan...11 کاش داشته باشن و بشه ممنون
-
@saghi-mortazavi مجید در صحنه
-
fatemeh persianreplied to Masoumeh.sh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@haniehno گفتن بریم باغ ولی خب فامیلم بود ترجیح دادم تنها باشم تا حرف بقیه رو بشنوم
به حرف بقیه اهمیتی نده اونا جای تو نبودن و جای تو زندگی نمیکنن پس بزار هر چی میگن بگن
و تو خدا را داری و خدا اول و اخر با توست -
parisa khany سلوووووم
-
آقا با پنج هزار میشه پزشکی یا دندانپزشکی محروم رفت ؟
من پنج هزار نیستما -
Kosar A003 من همیشه هستم پیام بده
-
@saghi-mortazavi نح نیستم بالا نمیاد=(
امشب اگ بودی پیام میدمت -
@haniehno ️
-
fatemeh persianreplied to Masoumeh.sh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@masoumeh-shokrollahi منم امسال نتیجم خوب نشد اما خب انتظارم همین بود چون نتونستم بخونم ولی میفهمم چی میگین خیلی سخته ولی اینکه خودتو ناراحت کنی هیچی درست نمیشه من به جمله خودت استناد میکنم :
بهترین پست های Masoumeh Shokrollahi
RE: چالش 20 حقیقتممنون سانیا جان به خاطر دعوتت
خب به نام خدا
🟣به اینکه خدا همه جا هست و لحظه ای از یاد بنده هاش غافل نمیشه واقعا اعتقاد دارم ،هرجا ک ناامید شدم
به مشکلی برخوردم یا چیزی را خواستم و صداش کردم -
خداجونم ممنونتم
-
Kosar A003replied to parisa khany on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط Kosar A003 انجام شده
parisa khany
دقیقا فانتزیم اینه سال دیگه همینارو بگم پری -
@masoumeh-shokrollahi من به مامانم گفتم نمیرم
زد تو فاز هندی
پاشدم بخاطرش اومدم -
@masoumeh-shokrollahi دنیا تموم نشده...ولی باید بدونید که این اشکا خیلی ارزش داره اگه باعث بشه شمارو به موفقیت برسونه...
-
@haniehno گفتن بریم باغ ولی خب فامیلم بود ترجیح دادم تنها باشم تا حرف بقیه رو بشنوم
-
بیتر ادب برو سر درست یکی باید خودتو نصیحت کنه
-
میگه انتخاب رشته درست کن میگه نزنه به سرت
اما نمیتونم مطابق خواسته اونها باشه هیچ وقت متاسفم با روحیاتم سازگار نیست متأسفم اگه بهت میگم اون طوری که تو میخوای انتخاب میکنم متاسفم راه خودم رو میرم حتی اگه....
من تا آخرش میرم مهم نیست چقدر زمان میبره مهم نیست از نظر بقیه کارم احمقانه است اینکه شاید آینده نداشته باشه اینکه عمر و زمان میره میدونی دیدگاه ها فرق داره من یه زندگی توخالی نمیخوام نمیتونم همچین چیزی داشته باشم نمیتونم کاری رو انجام بدم که علاقه ندارم متاسفم که اینها رو نمیتونم بهت بگم آخه شنیدنش رو دوست نداری به خاطر همه چی متاسفم مامان -
.....
پست 987686 از 1000113