هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi
ها؟
من کیم؟
تو کی هستی؟
خوب نپیچوندم
سکوت میکنم در این مورد من️
تو چی؟عهههه
خوبم -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Potato on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ermia-mirzakhani اععع تصمیم ک دیگه شخصی نیس بمولا اصن بیا کلن بگو کره زمین یه چیز شخصیه بلندشو برو مریخ دیگه
-
mohammadhassanreplied to _Biliifti_ on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi داشتم میخندیدم فقط
برام عجیب بود
-
@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani
اوهههه متاسف شما پولدارا به دستمال کاغذی چی میگید؟!
حالا هرچی ولی دستمال کاغذی گرون شده انصافا صحنه رو احساسی نفرما جناب محترمهمُکَرمه
بیا جَون مردم چاقوکش شد رفت
خواهش میکنم برا چیز(توصیه به درس خوندن)چیییززیبا بود
نمیدونم چیزی(اون پولدار و فلان) ک میگی ینی چی....عاخه من فوق فوقش بالای سرمو نگاه کنم خط قفرو از دور میبینماینقدر از قضیه پرتم
عار دستمالم ک گرون شده....مگ تو نرید من نیسی؟لباست آستین نداره؟بهتون یاد ندادم تو بد ترین شرایط از داشته ها بهترین استفاده رو کنید؟با استین لباس میشه هم اشکو پاک کرد هم بینی
محترمه مکرمهعروس رفته گل بچینهاینا با هم بکار میرنینی الان بی احترامی ب من بود؟استفاده از ایموجیتون درصدش بیشتره تا تکلم و فرمایشاتتون
آره خب پولدارا خط فقرو اصلا نمی نِگرَندشماهم یکی ازاونا
نه کاربرد ویژه ایش تف رو فقط یاد دادین لامصب کاربرد فراوانی داره
بی احترامی که اسمش نیست حالا تو لغت نامه مُلتفیات آرمیا میگردم ببینم چی میگن بهش
آقا مزاحم نشیم برو سر درست -
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Saghia on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi
-
Potatoreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ermia-mirzakhani اععع تصمیم ک دیگه شخصی نیس بمولا اصن بیا کلن بگو کره زمین یه چیز شخصیه بلندشو برو مریخ دیگه
هعی عامو هعی/= -
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi عا اوکی
-
mohammadhassanreplied to mohammadhassan on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
mohammadhassan اینکه میبینم و میخندم یه نتیجه ای برام داره
اینکه همیشه بخش خوب آدم ها رو نشونه بگیرید. منظور از خوب اون بخشی که دوست دارید. وگرنه خوب و بد از نظر هرکس یه جوریه.
بخش خوبشو نشونه بگیرید تا اگه یه جایی یه چیزی ازش دیدید بازم همون آدم سابق براتون باشه. این نگاه خوب داشتن خیلی خوبه
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Potato on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@ermia-mirzakhani اعععع ینی میگی تو محاسباتم دوباره یه منفی رو جا انداختم؟
-
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
خودت پس با فونت بزرگ تصمیمتو بنویس بفرست
از اون تصمیم کبری طوریا -
_Biliifti_replied to mohammadhassan on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan والا من هروقت میبینم و میخندم نتیجه گیریم چیز دیگه ای رو ابراز میکنه
چقدر باکلاسید -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Saghia on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@saghi-mortazavi تصمیم کبری طوری
اینجوری خوبه؟
-
Saghiareplied to Amirreza Vafaei Moghadam on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
پفففففف تو کبری ایی؟! -
@narjes-hashemi عار این یکی از مشخصه های منحصر بفرد منه
خوب پولدار بودنو بلدی....نکنه از نفوذیایی؟تا الان پولدار بودی و خودتو بین ما جا داده بودی؟
تففففتو همیشه زود تر از همه درسا رو یاد میگرفتی همیشه بت امید داشتم
آرمیابراتون متاسفم نرجششش خانم
نه شما مراحمی ولی درسته وقتو باید غنیمت دانست
فعلا -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Saghia on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi اععع راس میگیا
تصمیم امیررضا طوری
-
تا خدا هست ،از چه میترسی؟؟؟خدایی که گفت من هستم ،تا آخرش
-
z Gheibireplied to Infinitie. A on ۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی اگه فقط یک چیز
فقط یک چیز
فقط یک چیز رو بخوام از تو این سال کنکور در بیارم که شد بلای جونم
رتبه های فیک آزمون های آزمایشی بود...
من اگه میدونستم کنکور اینطوره، هیچوقت با اون رتبه ی نجومی آزمون آزمایشی خودمو نمیباختم!خیلی این مورد رو گفتم ، بارها تو پست های مختلف
کنکوری های ۱۴۰۱ اینو جدی بگیرید
12807/1000113