هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بازی ازین مسخره تر ندیده بودم! یه دفعه هم تیلور رو خاک نکردش...
Amirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی تلاششو کرد
همین مهمه!
-
@سجاد-ذوالفقاری سلام
بیخیال
-
@سجاد-ذوالفقاری ممنون
-
@kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حسن یزدانی نقره گرفت
به همه تبریک میگم
در ثانیه ها نتایج عوض میشه ،کیف میکنی؟
Abolfazl Mousavi اصن تاکتیک یزدانی ایراد داشت تیلور یه آدم خیلی بدلکاری هستش یهو شیش امتیاز میگیره... بازی های قبلی جلو تیلور ست دوم نفس کم میاورد این بازی ست اول رو دفاعی بازی کرد و انرژیشو ذخیره کرده بود نباید ست دوم رو هم دفاعی بازی میکرد و می ایستاد چون تیلور یه آدم خیلی وحشیه مخصوصا وقتی چیزی برا از دست دادن نداره
برای سومین بار بهش باخت
بیشتر از طلا موضوع کلکل سیاسی بین دو کشور و تحریم های ضد ایران هستش ک اعصاب خوردکن هستش و به قلدر بازی و غرور آمریکا افزود -
Abolfazl Mousavi اصن تاکتیک یزدانی ایراد داشت تیلور یه آدم خیلی بدلکاری هستش یهو شیش امتیاز میگیره... بازی های قبلی جلو تیلور ست دوم نفس کم میاورد این بازی ست اول رو دفاعی بازی کرد و انرژیشو ذخیره کرده بود نباید ست دوم رو هم دفاعی بازی میکرد و می ایستاد چون تیلور یه آدم خیلی وحشیه مخصوصا وقتی چیزی برا از دست دادن نداره
برای سومین بار بهش باخت
بیشتر از طلا موضوع کلکل سیاسی بین دو کشور و تحریم های ضد ایران هستش ک اعصاب خوردکن هستش و به قلدر بازی و غرور آمریکا افزودAmirreza Vafaei Moghadam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برای سومین بار بهش باخت
بیشتر از طلا موضوع کلکل سیاسی بین دو کشور هستش ک اعصاب خوردکن هستشاگر می برد آمریکا باز روش کم می شد
البته چیزی از شخصیت یزدانی کمنمیشه به هر حال تجربه آموختنعیب نیست وکشتی واقعا بازی ثانیه ها هست
تقریبا تو ایران بپرسی حسن یزدانی ،اونی که به کشتی همنگاه نمیکنه ایشونو میشناسه
-
برای سومین بار بهش باخت
بیشتر از طلا موضوع کلکل سیاسی بین دو کشور و تحریم های ضد ایران هستش ک اعصاب خوردکن هستش و به قلدر بازی و غرور آمریکا افزودAmirreza Vafaei Moghadam
مهم اینه که تلاششو کرد
همین که از اسمش میترسن همین که انقد باغیرت کشتی میگیره کافیه
هنوز جا داره انشالله المپیک بعدی طلاش میکنه -
ولی تلاششو کرد
همین مهمه!
این پست پاک شده! -
یه بیت بگیم بحث عوض شه
ز دریای گنج و غنی عالمی...........نیرزد بیازارمش من دمی -
@sania-Andiravan چطوری؟خسته نباشی کنکوری
-
ولی تلاششو کرد
همین مهمه!
-
@Saghi-Mortazavi خواهرم یافت بشو
انجمن بی ساقی صفایی ندارد/اممممم چیزدیگ هموزنش یادم نمیاد
خلاصه کههههه بیا -
"این باخت نشون داد اگه یه استعداد خالص در حد حسن یزدانی هم باشی، بدون خیال راحت،بدون امکانات، بدون پول، بدون حمایت نمیتونی موفق باشی.
NaCl"
-
دریا دریایی ممنون
همچنین
نظرتو نگفتی ، من هنوز تو شک هستمz Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دریا دریایی ممنون
همچنین
نظرتو نگفتی ، من هنوز تو شک هستمدیشب گفتم دیگه
منم با حرف آقا صدرا (البته امیدوارم درست گفته باشم اسم شونو)موافقم
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
مدالی که آقای حسن یزدانی گرفتن ، مثل رتبه کنکور منه
همه میگن آفرینتشویق میکنن تبریک میگن ، میگن تو مایه افتخار مایی
ولییییییییییییییی
خودم راضی نیستم@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولییییییییییییییی
خودم راضی نیستمولی از خودت مایه گذاشتی ، تلاشتو کردی ، با همه بد بودن امکاناتا ، نقره اون از طلا اون بالاتر هست ،چون سختی هاش برای من با ارزشتر هست تا اون طلا
-
ولییییییییییییییی
خودم راضی نیستم@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولییییییییییییییی
خودم راضی نیستمبه قول استاد یاری انسان هیچ وقت هیچ وقت از خودش راضی نمیشه حتی همون رتبه یک کنکور
-
جدا اگه جهنم بخواد از این گرم تر باشه من از همین الان توبه میکنم.
-
جدا اگه جهنم بخواد از این گرم تر باشه من از همین الان توبه میکنم.
-
سلام
الان تو کامنتای اینستگرام دو نفر رو دیدم که گفتن حساب آلاشون مسدود شده
ی بار با یکیشون ک صحبت کردم خیلی عصبانی بود که همش فحش میداد بعد ادمین آلا گفت که چون حسابشون رو غیر قانونی فروختن ، پس حسابشون مسدود شده
چند روز دیگه میخوام راه ابریشم رو بگیرم ولی الان تازه اون کامنت ها رو دیدم و مردد شدم
یعنی امکان داره ک آلا بدون دلیل حسابی رو مصدود کنه؟(ببخشید اینو میگم، چون تصمیم خرید راه ابریشم خیلی مهمه برام(و خیلی سخت پدر و مادرم رو راضی کردم) ولی وقتی اینا رو میبینم میگم نکنه....)
بچه ها!!
اگه شما هم در اینباره تجربه ای دارید لطفا بگید
@M-an