مسائل PH
-
سلام
دوستان کسی میتونه راه حل این سوال رو برای من بنویسه؟

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@کنکورسراسری-کنکورسراسری
تجربیسلام

@کنکورسراسری-کنکورسراسری
تجربیسلام خدمت شما .من جواب رو گزینه یک اوردم .ممنون میشم بگین که تو کلید ها گزینه چنده جواب ؟
-
سلام

@کنکورسراسری-کنکورسراسری
تجربیکسی ایده ای نداره؟!
سلام

@کنکورسراسری-کنکورسراسری
تجربیکسی ایده ای نداره؟!
سلام خدمت شما .فک کنم دیروز حل کردم و گفتم که جواب گزینه یکه لطفا ببینین کتاب کدوم گزینه رو زده به من بگین تا راه حل رو بفرستم خدمتتون
-
سلام

@کنکورسراسری-کنکورسراسری
تجربیسلام خدمت شما .من جواب رو گزینه یک اوردم .ممنون میشم بگین که تو کلید ها گزینه چنده جواب ؟
sarvin Piri سلام.گزینه4 رو بعنوان پاسخ صحیح اعلام کرده!!
-
N Negin K marked this topic as a question on
-
سلام

@کنکورسراسری-کنکورسراسری
تجربیNegin K سلام من اینطور حل کردم:
مول oHمنفی در ۵۰۰ میلی لیتر محلول سدیم هیدروکسید =۵ضربدر ۱۰ به توان منفی ۳
مول oHمنفی در محلول نهایی که حجمشو بازم ۵۰۰میلی لیتر میگیریم میشه:۱۰بتوان منفی ۳
نتیجه میگیریم مول ohمنفی خنثی شده برابر:۴ضربدر ۱۰بتوان منفی ۳
پس مقدار H+لازم برای خنثی کردن این مقدار مول oh- هم برابره با ۴ضربدر ۱۰بتوان منفی ۳
در کل
مول H+ناشی از افزودن هاش سی ال مساوی تعداد مول H+ که مقداری oh-هارو خنثی کردن+مول H+باقی مانده که هیچی باقی نمونده و صفره
پس مول h+ افزوده شده ۴ضربدر ۱۰ بتوان منفی ۳+صفر که میشه همون چهار هزارم
اگه تناسب بگیریم باتوجه به اینکه هر مول هاش مثبت یه مول هاش سی اله و جرم مولی هاش سی ال ۳۶/۵ هست در نهایت میلی گرم هاش سی ال میشه ۱۴۶
بعد چون هر مول هاش سی ال که با یه مول naoh ترکیب شه یه مول نمک nacl میده و هر مول نمک ۵۸/۵گرمه درنهایت میلی گرم نمک میشه ۲۳۴ -
Negin K سلام من اینطور حل کردم:
مول oHمنفی در ۵۰۰ میلی لیتر محلول سدیم هیدروکسید =۵ضربدر ۱۰ به توان منفی ۳
مول oHمنفی در محلول نهایی که حجمشو بازم ۵۰۰میلی لیتر میگیریم میشه:۱۰بتوان منفی ۳
نتیجه میگیریم مول ohمنفی خنثی شده برابر:۴ضربدر ۱۰بتوان منفی ۳
پس مقدار H+لازم برای خنثی کردن این مقدار مول oh- هم برابره با ۴ضربدر ۱۰بتوان منفی ۳
در کل
مول H+ناشی از افزودن هاش سی ال مساوی تعداد مول H+ که مقداری oh-هارو خنثی کردن+مول H+باقی مانده که هیچی باقی نمونده و صفره
پس مول h+ افزوده شده ۴ضربدر ۱۰ بتوان منفی ۳+صفر که میشه همون چهار هزارم
اگه تناسب بگیریم باتوجه به اینکه هر مول هاش مثبت یه مول هاش سی اله و جرم مولی هاش سی ال ۳۶/۵ هست در نهایت میلی گرم هاش سی ال میشه ۱۴۶
بعد چون هر مول هاش سی ال که با یه مول naoh ترکیب شه یه مول نمک nacl میده و هر مول نمک ۵۸/۵گرمه درنهایت میلی گرم نمک میشه ۲۳۴ -
Nila YS ممنونم❤
فقط یه سوال،خود پاسخنامه از یه فرمول استفاده کرده که ازش سر در نمیارم!!شما نمیدونید این سوال با چه فرمولی حل میشه؟؟ -
Nila YS ممنونم❤
فقط یه سوال،خود پاسخنامه از یه فرمول استفاده کرده که ازش سر در نمیارم!!شما نمیدونید این سوال با چه فرمولی حل میشه؟؟ -
Negin K فکر میکنم اینم دقیقا مثل توضیحاتی که دادم حل کرده فرمول خاصی نداره به جز همون مول ناشی از افزودن هاش سی ال =مول باقی مانده +مول خنثی شده