هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@masoumeh-shokrollahi
یه مایع بین سلولی هم به چسبا اضافه کنی
قشنگ میشه مثه اولش
از اولشم بهتر کار میکنهنوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a اونموقع پمپ سدیم پتاسیم و کانال های نشتی و کاناا های دریچه دار هم باید براش قرار بدی
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@masoumeh-shokrollahi نه در اون حد نیس
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a اگ نزد دیمو ازت میگیرم
-
@infinitie-a اونموقع پمپ سدیم پتاسیم و کانال های نشتی و کاناا های دریچه دار هم باید براش قرار بدی
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a اونموقع پمپ سدیم پتاسیم و کانال های نشتی و کاناا های دریچه دار هم باید براش قرار بدی
-
HADAF MAN فدات
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
-
@infinitie-a اگ نزد دیمو ازت میگیرم
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi اوکی
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخه چجوری پوکید؟
شانس نداریم که قضیه همون فریبرز نون خ و پوکیدن ماشینش فکر کنم سال ۸5 اتفاق افتاده -
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@masoumeh-shokrollahi
-
@masoumeh-shokrollahi اوکی
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a اوکیت بی بلا
-
آخه چجوری پوکید؟
شانس نداریم که قضیه همون فریبرز نون خ و پوکیدن ماشینش فکر کنم سال ۸5 اتفاق افتادهنوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آخه چجوری پوکید؟
شانس نداریم که قضیه همون فریبرز نون خ و پوکیدن ماشینش فکر کنم سال ۸5 اتفاق افتادهاومدن معدن بترکونند زدن نسل رو پکوندن
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه کینه ایی شدم
پ چته؟چرا اینطور شدی تو؟
-
آخه چجوری پوکید؟
شانس نداریم که قضیه همون فریبرز نون خ و پوکیدن ماشینش فکر کنم سال ۸5 اتفاق افتادهنوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط HADAF MAN انجام شده@امیرمسعود-جعفری اره
فقط نمیدونم 400 به این ور چجور میشن
خدا بهمون رحم کنه -
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا بعضی وقتا اینطور میشم
یچی یادم میاد مینویسم
بعد میگم رفتم انجمن میفرستم
بعد که میام نه یادم میاد چیو باید بفرستم نه اصلا اون موضوعش چی بود
اصلا میگم واس چی باید بفرستم
هیچی دیگه همشون خاک میخورن توی نوت گوشیم -
HADAF MAN فقط خدا ما رو شفا بده اونا رو هدایت کنه حالا این وسط به پولی هم به ما بده بد نیست
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری اره شفای ما خیلی مهمه
با پولم موافقم -
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از یکی پرسیدم خدا معلم ها رو شفا بده یا هدایت کنه؟گفت اون عقده ای ها رو از رو زمین برداره کارشون از شفا و هدایت گذشته
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سبحاااااان
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری اون ک پونصد درصد
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهاین پست پاک شده!