هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari عاشق این غزلم :)))
گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید
گفتم که ماه من شو گفتا اگر براید
غزل 231 :))گفتگوهای بی حاصل را هرگز پایانی نیست و ثمره ای جز اتلاف وقت ندارد. به جای صحبت، عمل واجب است، اما هر عملی در وقت و زمان مناسب خود. پس غصه بیهوده مخور و به جای آن در همه امور عاقلانه فکر کن و عجولانه تصمیم مگیر، چرا که کامیابی با توست.
انجمنو میگه ؟
بیا انقد ضایع بازی در اوردی حافظ فهمید
صبور باشید و صداقت پیشه کنید تا به مراد دل برسید. توکل به خداوند گره گشای مشکلات شماست و غم و اندوه را از دل برطرف خواهد کرد. از لحظات کمال استفاده را کرده و قدر آن را بدانید.دوران غم و غصه کوتاه است و همین دوران کوتاه تجربه های عظیمی به شما خواهد بخشید. خداوند به دل بندگان خود آگاه است. همه چیز را به خودش بسپارید.
-
@دختر-بهار بزار ببینم میتونم کتابو بیارم
-
0-0ftm
سِکو مو شوخی نارم
رواله مرسی -
@saghi-mortazavi مرسیییی
-
yasin sheibak سلام درگیر درس
خوبین شما؟
اتفاقا خوب شد اومدین
میخواستم بگین موافقین با ما بریم هر سه شنبه بیایم؟@roghayeh-eftekhari خوبه درگیر درس خوبه
بخوبیت
سه شنبه خوبه من برام فرقی نداره اتفاقا این هفته هم امتحان دارم زیست و شیمی و زبان روزای زوج بقیه روزا درگیرم امروز فقط 7 ساعت زیست دوفصل خوندم -
HADAF MAN یعنی تمام مشکلاتی منو گفتی حافظ جون الا اونی که نیت من بود
اصلا این حافظ قصد کرده دست منو پیش تو رو کنه -
@roghayeh-eftekhari
نه عزیزم همینکه در کسری از ثانیه جواب دادی یعنی خیلی ماهری -
@دختر-بهار نیت کن
-
@saghi-mortazavi کردم:)
-
HADAF MAN نه
همیشه خدا همینه میگم هیچ وقت یادم نمیاد فال درست اومده باشه
حافظ با رخمان حال نمینماید@roghayeh-eftekhari بعد الان شما سه شنبه ها قراره بیای روز پنجشنبه اینجا چیکا میکنی؟!
-
@roghayeh-eftekhari خوبه درگیر درس خوبه
بخوبیت
سه شنبه خوبه من برام فرقی نداره اتفاقا این هفته هم امتحان دارم زیست و شیمی و زبان روزای زوج بقیه روزا درگیرم امروز فقط 7 ساعت زیست دوفصل خوندم -
@دختر-بهار اول غزل
غلام نرگس مست تو تا جدارانند -
HADAF MAN نه
همیشه خدا همینه میگم هیچ وقت یادم نمیاد فال درست اومده باشه
حافظ با رخمان حال نمینماید@roghayeh-eftekhari ولی جدی من هر وقت میگیرم درست در میاد یه چاره داره برام :))
دیشب ک گرفتم این اومد :))
گرچه پیش از این بارها در زندگی خود با شکست مواجه شده ای، ولی بدان که شکست پل پیروزی است. پس اکنون که خدا فرصتی تازه در اختیار تو قرار داده غم و غصه ها را از یاد بیر و یا فراموش کردن گذشته، آینده ای تازه بساز. زندگی هنوز ادامه دارد و دنیا به آخر نرسیده و همه چیز برای رسیدن به اهداف تو مهیاست.
اراده قوی و روحیه خود را حفظ کنید و به مسیر خود ادامه دهید. خود را اسیر غم دنیا نکنید، به شادی و سرور بپردازید و از انزوا و گوشه نشینی دوری کنید.به گونه ای زندگی کنید که دوست دارید. آزاده باشید. بخت و اقبال خوبی دارید و خبرهای خوشی دریافت خواهید کرد که همه غم و غصه را می شوید و با خود می برد.
ینی بال در اوردم :))
-
yasin sheibak ممنون
اوکی پس امشب هستیم بعد آف میشیم تا سه شنبه
HADAF MAN
@دختر-بهارخب ایشونم اضافه شدن
@roghayeh-eftekhari وای گروه زیستمون رو باید ببینی از خنده میمیره ادم با سوالایی که میپرسن
-
@roghayeh-eftekhari بعد الان شما سه شنبه ها قراره بیای روز پنجشنبه اینجا چیکا میکنی؟!
yasin sheibak چون امروز قرار گذاشتیم دیگه
-
@roghayeh-eftekhari
قربانتتتت