هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
HADAF MAN یعنی تمام مشکلاتی منو گفتی حافظ جون الا اونی که نیت من بود
اصلا این حافظ قصد کرده دست منو پیش تو رو کنه -
@roghayeh-eftekhari
نه عزیزم همینکه در کسری از ثانیه جواب دادی یعنی خیلی ماهری -
HADAF MAN نه
همیشه خدا همینه میگم هیچ وقت یادم نمیاد فال درست اومده باشه
حافظ با رخمان حال نمینماید@roghayeh-eftekhari بعد الان شما سه شنبه ها قراره بیای روز پنجشنبه اینجا چیکا میکنی؟!
-
@roghayeh-eftekhari خوبه درگیر درس خوبه
بخوبیت
سه شنبه خوبه من برام فرقی نداره اتفاقا این هفته هم امتحان دارم زیست و شیمی و زبان روزای زوج بقیه روزا درگیرم امروز فقط 7 ساعت زیست دوفصل خوندم -
HADAF MAN نه
همیشه خدا همینه میگم هیچ وقت یادم نمیاد فال درست اومده باشه
حافظ با رخمان حال نمینماید@roghayeh-eftekhari ولی جدی من هر وقت میگیرم درست در میاد یه چاره داره برام :))
دیشب ک گرفتم این اومد :))
گرچه پیش از این بارها در زندگی خود با شکست مواجه شده ای، ولی بدان که شکست پل پیروزی است. پس اکنون که خدا فرصتی تازه در اختیار تو قرار داده غم و غصه ها را از یاد بیر و یا فراموش کردن گذشته، آینده ای تازه بساز. زندگی هنوز ادامه دارد و دنیا به آخر نرسیده و همه چیز برای رسیدن به اهداف تو مهیاست.
اراده قوی و روحیه خود را حفظ کنید و به مسیر خود ادامه دهید. خود را اسیر غم دنیا نکنید، به شادی و سرور بپردازید و از انزوا و گوشه نشینی دوری کنید.به گونه ای زندگی کنید که دوست دارید. آزاده باشید. بخت و اقبال خوبی دارید و خبرهای خوشی دریافت خواهید کرد که همه غم و غصه را می شوید و با خود می برد.
ینی بال در اوردم :))
-
@yasin-sheibak ممنون
اوکی پس امشب هستیم بعد آف میشیم تا سه شنبه
HADAF MAN
@دختر-بهارخب ایشونم اضافه شدن
@roghayeh-eftekhari وای گروه زیستمون رو باید ببینی از خنده میمیره ادم با سوالایی که میپرسن
-
@roghayeh-eftekhari بعد الان شما سه شنبه ها قراره بیای روز پنجشنبه اینجا چیکا میکنی؟!
-
@roghayeh-eftekhari
قربانتتتت -
@roghayeh-eftekhari
چه امتحانایی دادی؟! -
@roghayeh-eftekhari وای گروه زیستمون رو باید ببینی از خنده میمیره ادم با سوالایی که میپرسن
-
@roghayeh-eftekhari سگ ایا سلولز رو مصرف میکنه یا نه؟! خدایی سواله؟
-
@roghayeh-eftekhari
چه امتحانایی دادی؟! -
@roghayeh-eftekhari سگ ایا سلولز رو مصرف میکنه یا نه؟! خدایی سواله؟