-
بهاره آره والا ولی بهار جدی من یکی يه حال خاصی دارم این روزا خواب دانشگاه میبینم يه موقعام کابوس میبینم اصن يه وضعی..
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط sky daughter انجام شده
http://roozegaran.com/wp-content/uploads/2016/05/Har-Rooz-Paeeze.mp3
محسن چاووشی :هر روز پاییزه -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
شاید دوست داشته باشید بدونید ظاهر قبلی یا به عبارتی ورژن قبلی فروم یا به عبارتی دیگر
نسخه قبلی فروم صنعتی شریف (انجمن آلاء) چه شکلی بوده
با من همراه باشیدمن شمارو به گذشته میبرم
سایت صنعتی شریف از سال 2013 شروع به کار کرده من اسکرین شات هایی از سال 2013 تا 2015 رو واستون میذارم
2016 رو که الان حی و حاضر داریم میبینیمAysan من بودم
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره
2015 از همش بهتر بود... -
بهاره
2015 از همش بهتر بود...نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ƦƠƠӇƖƛ آره اونکه خیلی خوب بود
ولی الان خیلی خیلی بهتره -
شاید دوست داشته باشید بدونید ظاهر قبلی یا به عبارتی ورژن قبلی فروم یا به عبارتی دیگر
نسخه قبلی فروم صنعتی شریف (انجمن آلاء) چه شکلی بوده
با من همراه باشیدمن شمارو به گذشته میبرم
سایت صنعتی شریف از سال 2013 شروع به کار کرده من اسکرین شات هایی از سال 2013 تا 2015 رو واستون میذارم
2016 رو که الان حی و حاضر داریم میبینیم-
فروم آلاء- سال 2013
-
فروم آلاء- سال 2014
-
انجمن آلاء- سال 2015
Aysan من بودم
-
-
کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها من یه مشکل دارم اینکه سر جلسه ی آزمون حوصله ی حل تستا رو ندارم.اگه یکیتون پیشنهادی داره بگه . من اینجوری نابود میشم////
منم همینطورم...مثلا مبرسم به یه سوال که اتفاقا قبلا تو خونه ازش حل کردم ولی چون یه کمی حوصله میخواد میگم:بیخیااال!و سوال رو جواب نمیدم/:
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@user-name در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها من یه مشکل دارم اینکه سر جلسه ی آزمون حوصله ی حل تستا رو ندارم.اگه یکیتون پیشنهادی داره بگه . من اینجوری نابود میشم////
منم همینطورم...مثلا مبرسم به یه سوال که اتفاقا قبلا تو خونه ازش حل کردم ولی چون یه کمی حوصله میخواد میگم:بیخیااال!و سوال رو جواب نمیدم/:
آره دقیقا
-
یه چیزایی تو زندگیم هس که نه میتونم از خدا بخوام ازم بگیرتش نه میتونم کنارش اروم باشم یه جورایی معلق بودنه امشب تاریکی و تنهاییم خدا ماننده ... یه چیزی در حد غروب جمعه راستی چرا انقد جمعه ها برام بار منفی داره؟!همه اینطورین؟!
-
یه چیزایی تو زندگیم هس که نه میتونم از خدا بخوام ازم بگیرتش نه میتونم کنارش اروم باشم یه جورایی معلق بودنه امشب تاریکی و تنهاییم خدا ماننده ... یه چیزی در حد غروب جمعه راستی چرا انقد جمعه ها برام بار منفی داره؟!همه اینطورین؟!
-
بهاره ولی بهاری غروب جمعه...باور کن برامن انگار از اسمون مشهد دلهره می باره تگرگی!
-
بهاره بهار من دیوونم نه؟!اورررهههه معلومه که قشنگه
راستی بهار عکس زلیخای واقعی رودیدی؟ -
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره
من عکس لیلی رو دیدم خیلی زشته این نیس !!
الان ندارمش وگرنه میفرستادم -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شنیده بودم لیلی زشته اما...البته هیچ بنده ای از خدا زشت نیس و زیبایی به ذاته که مجنون هم عاشق ذات لیلی شده بود
تو مو بینی و مجنون پیچش مو
تو ابرو، او اشارت های ابرو !
دانستنی : لیلی به اجبار پدرش با یه مرد بسیار بسیار خوب و ثروتمند ازدواج میکنه همون روز اول یه سیلی میزنه تو گوش اون بنده خدا میگه من فقط مجنون رو دوس دارم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
1⃣ خانوم حامله ای رو فرض کنید که در حال حاضر هشت بچه داره! سه تا کرو لال ، دو تا نابینا ، یکی عقب افتاده ذهنی و خود این خانوم هم به بیماری سفلیس مزمن مبتلاست!
سوال : به نظر شما این خانوم باید سقط جنین کنه؟
2⃣ فرض کنید زمان انتخابات ریاست جمهوری رسیده و شما باید از بین 3 کاندید زیر یکی رو انتخاب کنید :
️ کاندید اول : با سیاستمداران و سیاست بازان حقه باز بدکاره ، مفت خور و بدنام ، بده بستون داره و اهل فال و پیشگویی و این نوع مزخرفاته. الکل مصرف می کنه ، سیگار برگ دود میکنه!
️ کاندید دوم : تا لنگ ظهر میخوابه ، مواد مخدر مصرف میکنه و هر شب نصف بطری ویسکی میخوره!
️ کاندید سوم : یک قهرمان جنگیه ، گوشت نمی خوره ، سیگار نمیکشه ، گاهی فقط یک لیوان آبجو میخوره و اهل کارهای خلاف و حقه بازی هم نیست!
سوال : شما کدوم یک از این کاندیدها رو روانه کاخ ریاست جمهوری می کنید؟
.
.
.
.
.
.
.
.
اول پاسخ دومی و دوم پاسخ اولی!
میدونید این کاندید ها چه کسانی بودن؟
️ کاندید اول فرانکلین روزولت!
️ کاندید دوم وینستون چرچیل!
️ و کاندید سوم آدولف هیتلر!
و اما اگر شما به سوال مربوط به اون خانوم حامله پاسخ مثبت دادید از تولد بتهوون جلوگیری کردید!
خدا هممون رو به خاطر قضاوت های نادرستمون ببخشه
️پس هممون یادگرفتیم ازین به بعد :
قضاوت ممنوع