-
همیشه لباس مشکی میپوشم حتی موقع عروسی رفتن همه میگن کی مرده که لباس مشکی پوشیدی
موقعی که بفهمم کارم درست انجام نمیشه مثلن بخام آشپزی کنم وسطش بفهمم غذام یه بلایی سرش اومده و کاری از دستم بر نیاد میگیرم میخابم شده بعضی اوقات به هفت هشت ساعت خوابم رسیده
همیشه در بدترین حالتم باشم بازم چیپسو باید با ماست بخورم
تو خونه هیچ وقت غذا درستی نمیخورم ولی برم بیرون حتی برا یه کار کوچیک سریع میرم غذا میخورم مورد داشتم در سه ساعتی که بیرون بودم سه بار رفتم غذا خوردم یه بارم مورد داشتم ساعت ۸ صب بیرون کار داشتم ساندویچی بسته بود نشستم باز بشه یه چی بخورم
لباسامو هیچ وقت دور نمیندازم داداشم میگه تو بلوز ۹ سالگیتو هنوز میپوشی در این حد
گوشیم رمز نداره و عمومی همه میتونن ازش استفاده کننخاتون وسیله*
-
خاتون وسیله*
@alizadeh-m در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
خاتون وسیله*
-
Masoumeh نود درصد اوقات سرتاپا مشکی میپوشم(کتون و جین فقط) اون ده درصدم جین میپوشم دوباره ولی جین آبی. کوله پشتیم همیشه باهامه تحته هیچ شرایطی ولش نمیکنم حتی تو عروسی خاهرمم کولم باهام بود:/ وقتی با ی چیز حال کنم دگ ولش نمیکنم. الان نزدیک ۲ساله کفشایی ک میپوشم شده فقط هوراچی بلک(نایک) ینی خراب شه یکی دیگشو میخرم ولی فقط هوراچی میپوشم. تحته هیچ شرایطی کفشمو از کتونی ب کفشه دگ ای تغییر نمیدم مگ الستار باشه-- اونم ساق کوتاه مشکی-- تیکه کلامم" زر نزن تو یکی.سیرداغ. و و و:/// تقریبن ب همه م میگم و دردسرساز میشه گاهی اوقات. اخلاقم خیلی تنده و اکثر اوقات ب دردسر انداخته منو. سرهمین لحنه تندم سال دوم دبیرستان ا مدرسه اخراج شدم:/سال چهارم دبیرستانم تا مرز اخراج رفتم ولی چون غیرانتفاعی بودمو پول داده بودم اخراجم نکردن:| خیلی کینه ایم خیلی
من فوبیا دارم. ب مارمولک. ی دوسته بیشعوریم داشتم خاس اذیت کنه عکسشو گزاش بکگراند گوشیش منم گوشیشو خورد کردم جلو چشش
خیلی چیز هس بگم ولی دگ نمیگم حوصله ندارم تایپ کنم
راستی.برعکسه بقیه ک میمیرن واسه شکلات و ماکارونی من از جفتشون چندشم میشع:/نمیخورم. اخین باری ک خوردم یادم نمیاد
@alizadeh-m یچیزی میگم بهت جواب نده به فنا ندی مارو ولی دهنت سرویس نزدیک من نیا اصلا..ولی خداوکیلی خیلی لوسی.
-
Masoumeh من کاری ندارم به اون رفتارات یا نوع لباس پوشیدنت تویه فصل ها یا دعوا کردنت اینا همه به کنار ...وجدانا ناموسا خداوکیلی چجوری سیب زمینی خام میخوری؟ ؟؟؟؟
javad0140 در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
Masoumeh من کاری ندارم به اون رفتارات یا نوع لباس پوشیدنت تویه فصل ها یا دعوا کردنت اینا همه به کنار ...وجدانا ناموسا خداوکیلی چجوری سیب زمینی خام میخوری؟ ؟؟؟؟
واییییی دهنم آب افتاد
چی بگم والله دوست دارم دیگه -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط Mehdi_Zr انجام شده
خیلی آروم ریلکس مهربون و کم رو.. بارسایی 6 آتیشه (همون 6 تا که به پاریس زدیم) اتاقم کثیف باشه نمیتونم درس بخونم.. دروس حفظیو ادای معلم در میارم و برای عروسک های داداشم تدریس میکنم تا بفهمم و بفهمن.. به معلما خیلی میخندم و همین باعث شده جن بار از کلاس اخراج شم..
همچنین عاشق عروسی..(کوردم) -
خیلی آروم ریلکس مهربون و کم رو.. بارسایی 6 آتیشه (همون 6 تا که به پاریس زدیم) اتاقم کثیف باشه نمیتونم درس بخونم.. دروس حفظیو ادای معلم در میارم و برای عروسک های داداشم تدریس میکنم تا بفهمم و بفهمن.. به معلما خیلی میخندم و همین باعث شده جن بار از کلاس اخراج شم..
همچنین عاشق عروسی..(کوردم)Mehdi_Zr در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
خیلی آروم ریلکس مهربون و کم رو.. بارسایی 6 آتیشه (همون 6 تا که به پاریس زدیم) اتاقم کثیف باشه نمیتونم درس بخونم.. دروس حفظیو ادای معلم در میارم و برای عروسک های داداشم تدریس میکنم تا بفهمم.. به معلما خیلی میخندم و همین باعث شده جن بار از کلاس اخراج شم..
ادا رو خوب اومدی
-
همچنین عاشق عروسی..(کوردم)نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Mehdi_Zr در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
خیلی آروم ریلکس مهربون و کم رو.. بارسایی 6 آتیشه (همون 6 تا که به پاریس زدیم) اتاقم کثیف باشه نمیتونم درس بخونم.. دروس حفظیو ادای معلم در میارم و برای عروسک های داداشم تدریس میکنم تا بفهمم.. به معلما خیلی میخندم و همین باعث شده جن بار از کلاس اخراج شم..
ادا رو خوب اومدی
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMasoumeh واااااي
من داداش كوچولومو كه پنج سالشه ب زور ميكشونمش تو اتاق و براش توضيح ميدم مطالبي رو كه خوندم
-
Masoumeh واااااي
من داداش كوچولومو كه پنج سالشه ب زور ميكشونمش تو اتاق و براش توضيح ميدم مطالبي رو كه خوندم
sahar__shr در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
Masoumeh واااااي
بمیرم براش
-
کلا من یکی از عجایب خلقتم
کلا دخترا عجیبن
چی بگم دیگهاول از سبک لباس پوشیدن شروع میکنم من تو زمستون لباس گرم نمیپوشم ینی یادم نمیاد کی پالتو پوشیدم و دست کش دستم کردم یا شال گردنی
من تو زمستون لباس استین کوتاه میپوشم و خیلی از این بابت تعجب میکنن (نه میخای تعجب نکنن تعجب اوره دیگه)
هیچ موقع سردم نمیشه با وجود اینکه تو منطقه ی کوهستانی هستیم.تو غذا خوردنم باید بگم من تو بچگی سیب زمینی رو خام میخوردم نمیدونین که با چه مصیبتی ترک کردم این عادتو (ولی هنوز که هنوزه گاهی اوقات هوس میکنم
)
حرص بقیه رو در بیارم لذت میبرم ( بچه ی بد
)
هر چند وقت یکبار تمام استخون هامو دست و پامو میشکُونم
اکثرا خونه کسی دستشویی نمیرم .
آهان وقتی یه نفر نزدیکم بشینه نمیتونم درس بخونم یا کاری که دارم میکنم رو باتمرکز انجام بدم… حتی اگه هیچ حرفی نزنه… رو اعصابمه… مگه اینکه خیلی دوسش داشته باشم…
شیر بخورم کهیر میزنم
لبامم میکَنم تا زخم نشه ول کن نیستم دارم روش کار میکنم که ترک کنم چون سر این مسئله با مامانم دعوام میشه همش
عصبی بشم بدعصبی میشم...
عروسی رو زباد دوست ندارم...
بر خلاف دخترا از خریدم زیاد خوشم نمیاد . زیاد رفتارای دخترونه ندارم
به شدت اهل دعوا بودم حتی با پسرای بزرگتر از خودم سابقم در این زمینه بسیار درخشانه
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMasoumeh در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
لبامم میکَنم تا زخم نشه ول کن نیستم دارم روش کار میکنم که ترک کنم چون سر این مسئله با مامانم دعوام میشه همش
دقیقا!!!:/
+با اینکه عاشق آلو و آلوچه ام اما متنفرم از خورشت آلو/آلوچه!!
+سبک لباس:ست و اتو کشیده! نباشن نمیپوشمشون..کلا حساسم رو تریپ(تیپ:) ) و لباس و اینا
+تکه کلام:چه ربطی داره!! که مامانم متنفره ازین تکه کلامم:/ -
Masoumeh در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
دقیقا!!!:/
+با اینکه عاشق آلو و آلوچه ام اما متنفرم از خورشت آلو/آلوچه!!
+سبک لباس:ست و اتو کشیده! نباشن نمیپوشمشون..کلا حساسم رو تریپ(تیپ:) ) و لباس و اینا
+تکه کلام:چه ربطی داره!! که مامانم متنفره ازین تکه کلامم:/دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط Mehdi_Zr انجام شده+تکه کلام:چه ربطی داره!! که بابام متنفره ازین تکه کلامم:/
@Dr-Saraaa
منم همینطور با اندکی تغییر -
+تکه کلام:چه ربطی داره!! که بابام متنفره ازین تکه کلامم:/
@Dr-Saraaa
منم همینطور با اندکی تغییرنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi_Zr در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
+تکه کلام:چه ربطی داره!! که بابام متنفره ازین تکه کلامم:/
@Dr-Saraaa
منم همینطور با اندکی تغییر -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به شدت شکموام .ینی الان غذا میخورم 10 مین بعد گشنمه .اگه ی روز هله هوله نخورم میمیرم .باوجود تمام شکموییم 45کیلوام واین واسه اطرافیانم خیلی عجیبه منی که انقدر میخورم چطوری انقدر لاغرم
ی چیزی که خیلی واسه خودمم عجیبه اینه که اتفاقاتی که در گذشتم رخ داده فقط ی هاله محوی ازشون یادمه بااین که اتفاقات خیلی بد ودردناکی بودن
باهر کسی دقیقا مثه خودش برخورد میکنم
حوصله عشق وعاشقی و این چیزا ندارم ی جورایی معتقدم هرچیزی به وقتش
میگن کپی برابر اصل هندیام (البته از نوع خوشملش)
دیگه چیزی یادم نمیاد -
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب من :|
کلا کم مصرفم! از هر نظر غذا، لباس، پول و ... بزور بهم پول میدن!دوس دارم پیاده روی بکنم زیاد! یه بار از خونمون تا ایستگا متروی کرج پیاده رفتم! حدودا 17 کیلومتره! رفتم تهران کتاب گرفتم اومدم
سختی خیلی دوس دارم!
هرچقد درس بخونم خسته نمیشم! مگه اینکه گردنم اذیتم کنه :|
عجیب نیستن ولی خب
-
کلا کم مصرفم! از هر نظر غذا، لباس، پول و ... بزور بهم پول میدن!دوس دارم پیاده روی بکنم زیاد! یه بار از خونمون تا ایستگا متروی کرج پیاده رفتم! حدودا 17 کیلومتره! رفتم تهران کتاب گرفتم اومدم
سختی خیلی دوس دارم!
عجیب نیستن ولی خب
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در رفتارای عجیبمون!! گفته است:
کلا کم مصرفم! از هر نظر غذا، لباس، پول و ... بزور بهم پول میدن!یه بار از خونمون تا ایستگا متروی کرج پیاده رفتم!
جونم کرج
عجیب نیستن ولی خب
عجیبن
-
سختی خیلی دوس دارم!
عجیب نیستن ولی خب
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi ایول .جالب بود
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط mrz انجام شده
منم نسکافه میخورم خوابم میگیره
با اینکه دخترم ولی از صورتی زیاد خوشم نمیاد..عاشق آبی ام یجورایی میمیرم براش -
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط Amir_M_Saberi انجام شده
نامرتبم...اتاقم ریختو پاشه اکثرااا.
کمی وسواس سر بهتر در اومدن کاری که میکنم..
اهل ورژش های رزمی به خصوص کار با چوب و نیزه..کلا شمشیر ... -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط mobindanesh انجام شده
عجیب میخواین من
کل تابستون امسال رو زیر لحاف و روی زمین سفت خوابیدم ، خواهرم گفت رو زمین سفت میخوابی بدنت درد میگیره ! فردا صبحش طرف چپ بدنم فولنج کرد ناجور
منم مثل دکتر برنوسی خیلی کم خرجم
آخرین باری که لباس خریدم زمستان 3 سال پیش بود
اتاق شلخته البته عجیب نیست چون کنکوریا به نظرم شلخته میشن توی سال آخر
یبار موهامو از ته میزنم ، یبار یکسال سلمانی نمیرم البته الان حدود 2 سال سلمانی نرفتم موهامو خودم میزنم
بارسایی و پرسپولیسی
پسرم ولی به آشپزی های جدید علاقه دارم کیک میپزم هلو، حلوا میپزم باقلوا ولی املت خیلی قوی نیستم توش
سعی میکنم ساده باشم ولی عجیب دوس دارم پول دار بشم
دوچرخه سواری خیلی دوس دارم ، همیشه جاهایی که میرم با دوچرخه نسبت به تاکسی زود تر میرسم ی بار قهر کردم شب تا صب با دوچرخه تو خیابون گشت زدم
البته ورزش کردنو کلا دوس دارم
قهرمان ایران هم بودم توی دو و میدانی -
خاتون اصن گفتی گوشیت رمز نداره من عصابم خوردشد:|||| چجوری اخه میتونی تحمل کنی کسی ب وصیله شخصیت دست بزنه؟ گوشی من اگ رو زمین باشه کسی نزدیکشم راه نمیره چ برسه ب اینکه بخان دس بزنن بش
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alizadeh-m
از دلایل رمز نذاشتنم میتونم به فراموش کار بودنم اشاره کنم
که یه بار رمز گذاشتم و در هفته سه بار گوشیمو فلش زدم موبایل فروشه گفت خانوم تو دیگه رمز نذار