هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib بنده نزدیک دو هفته است های ۱۸ کردم
Marzieh Abouei
اخه عزیزمن ۱۸ سالت شده اینجوری حرف میزنی؟ -
-
Marzieh Abouei
اخه عزیزمن ۱۸ سالت شده اینجوری حرف میزنی؟نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib خو چرا؟!!
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر کاربر جدید
-
gomnam gharib خو چرا؟!!
Marzieh Abouei
الان به این چیزا فکرنکن اصلا -
gomnam gharib بنده نزدیک دو هفته است های ۱۸ کردم
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei من بدبخت تیر ماهیم همه الان گواهی نامه گرفتن من با اینقدر پشم باید چوب 4 ماه بخورم
-
چقدر کاربر جدید
chichak am
خوشبختیم
البته اسمتونم نمیدونیم -
gomnam gharib خو چرا؟!!
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei گود نایقت🤍
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
چقدر دلم برات تنگ شده -
maryam111 مهم اینه چشتو بگیره ما خو شانس نداریم
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei پیوی ببند بیو یک شعر بزار عکس هم یک عکس تو کلاس کم حرف بزن ولی حرف درست وعالی بزن . شک نکن خر اونی ک نیاد سمتت خخخ
-
Marzieh Abouei پیوی ببند بیو یک شعر بزار عکس هم یک عکس تو کلاس کم حرف بزن ولی حرف درست وعالی بزن . شک نکن خر اونی ک نیاد سمتت خخخ
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد میخوام صد سال سیاا نیاد
-
چقدر کاربر جدید
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر کاربر جدید
چیچکی سیلاام
یه نفر آشنا بالاخره یافتمچه خبرا؟؟
-
مجتبی ازاد میخوام صد سال سیاا نیاد
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei بیا دو دقیقه ادم نیستی بعد میگی شانس نداری . یارو تو دانشگاه بهت رو انداخت نزار بره این بره دیگه هیچ کی نمیاد خخخ .همون اولی رو سفت بچسب . تجربه دارم میگم
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چطوری کوثر
-
chichak am در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر کاربر جدید
چیچکی سیلاام
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi 17 هزار اعتبار ددم وای
-
Marzieh Abouei بیا دو دقیقه ادم نیستی بعد میگی شانس نداری . یارو تو دانشگاه بهت رو انداخت نزار بره این بره دیگه هیچ کی نمیاد خخخ .همون اولی رو سفت بچسب . تجربه دارم میگم
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد من وایه زندگی اودم اناففف انافم
دیگ رفتم
-
یکی تو فامیلامون
بالای ۱۵ تا خواستگار داشت
اونم همه پولدار و تحصیل کرده ولی ازدواج نکرد الان ۳۸ سالسه -
چطوری کوثر
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
مجتبی ازاد من وایه زندگی اودم اناففف انافم
دیگ رفتم
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei فارسی بگو
-
چقدر کاربر جدید
چیچکی سیلاام
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر کاربر جدید
چیچکی سیلاام
سلام سلام سلام
قربونت
وای اره
سبامای درگیر درس و کنکور و استرس اینا
شما چه خبر از دانشگاه؟