-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط mahraz انجام شده
roz در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سکوت یعنی
همه یحرف هایی که می تونستم بزنم
اما نزدم
..................همیشه آخر همه چیز خوب میشه ،اگه نشد ،هنوز آخرش نرسیده
چارلی چاپلین -
roz در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سکوت یعنی
همه یحرف هایی که می تونستم بزنم
اما نزدم
..................همیشه آخر همه چیز خوب میشه ،اگه نشد ،هنوز آخرش نرسیده
چارلی چاپلیننوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@a.s یاد یه دیالوگ افتادم که میگفت پایان خوش مال قصه هاست ...
-
@a.s یاد یه دیالوگ افتادم که میگفت پایان خوش مال قصه هاست ...
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بستگی به دیدگاهت داره! -
miliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بستگی به دیدگاهت داره!نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@a.s من خودم زیاد قبول ندارم ولی خیلی جاها به این رسیدم ...
وگرنه اول و اخر هرچی فک کنی همونجوری میشه ولی بعضی وقتا خب همه کار میکنی اما ... -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدم ها جدا از عطری که به خودشون می زنن،عطر دیگه ای هم دارن که اتفاقا تاثیر گذارتر هم هست؛
عطر چشم هاشون، عطر حرف هاشون، عطری که فقط مختص شخصیت اون هاست و متاسفانه در هیچ مغازه ی عطر فروشی پیدا نمیشه.
#miliarderjavan -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه ماهه - مهدی احمدوند
قشنگه -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آن کیست که عالم همه دیوانه ی اوست؟...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
من -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
به حروف زیر به مدت ۱۰ ثانیه بدون پلک زدن خیره بشوید.
.
.
.
سپس چشمهایتان را بمدت پنج ثانیه ببندید و بعد برید پایین رو بخونیدbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
.
.
.
.
.
.هیچی نمیشه!
درسته؟
دوست دارم هیچی نشه
اول اسم خودمه -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خداجون
میخوام ازت تشکر کنم واسه همههه چیی...واسه روزایی که منو هدایت کردی به راه کج نرم...واسه روزای تنهاییم که تنهام نذاشتی و همدمم تو بودی...واسه روزای خوشحالیم که بازم کنارم بودی...واسه روزایی که ناامید بودم از همه کس و همه چیز ،ولی تو آغوشتو برای من باز گذاشتی تا احساس ناامیدی و تنهایی نکنم و یادم نره که خدای بزرگی دارم که اگه اون بخواد ناممکن ممکن میشه و....خداجون میدونم خوب نبودم ،میدونم تلاش زیادی نکردم ..ولی خودت میدونی ته دلم میخواستم ..حالا ازت میخوام بهم نیروی عظیم بدی..یه اعتماد به نفس ...یه انگیزه..یه انرژی..که بتونم از حالا به بعد عالی باشم و حرفای بقیه برام مهم نباشه...کمکم کن تا به اون مدیری که یه روزی چشم امید مدرسش من بودم ،ولی بعد قبول نشدم کلی تخریبم کرد و گفت پشت کنکور بمونم رتبم بدتر میشه،نشون بدم که میتونم و حرف بقیه برام مهم نست..نشون بدم که خدای بزرگی دارم که اگه اون بخواد به کسی کمک کنه هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره....خدایا کمکم کن...خدایا بعد تو تکیه گاهم حضرت زهراس..همونی که نوزاد بودم اسمشو تو گوشم گفتن ..بعد اون امام زمان...خدایا جز تو تکیه گاهی ندارم...تو همدم اون شبایی که گریه میکردم ،بودی و هستی...من بدم؟!؟باشه ..حداقل به خاطر اینکه زحمتای مامان بابام به هدر نره و مثل پارسال ناراحت نشن کمکم کن...کمکم کن که خیلیی به وجودت نیاز دارم...میدونم که کمک میکنی.........خدایااادوست دارم...دوست داشتم حرفامو کتبی بنویسم تا همیییشه بمونه ....................................... -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط miliarderjavan انجام شده
-
سلام خداجون
میخوام ازت تشکر کنم واسه همههه چیی...واسه روزایی که منو هدایت کردی به راه کج نرم...واسه روزای تنهاییم که تنهام نذاشتی و همدمم تو بودی...واسه روزای خوشحالیم که بازم کنارم بودی...واسه روزایی که ناامید بودم از همه کس و همه چیز ،ولی تو آغوشتو برای من باز گذاشتی تا احساس ناامیدی و تنهایی نکنم و یادم نره که خدای بزرگی دارم که اگه اون بخواد ناممکن ممکن میشه و....خداجون میدونم خوب نبودم ،میدونم تلاش زیادی نکردم ..ولی خودت میدونی ته دلم میخواستم ..حالا ازت میخوام بهم نیروی عظیم بدی..یه اعتماد به نفس ...یه انگیزه..یه انرژی..که بتونم از حالا به بعد عالی باشم و حرفای بقیه برام مهم نباشه...کمکم کن تا به اون مدیری که یه روزی چشم امید مدرسش من بودم ،ولی بعد قبول نشدم کلی تخریبم کرد و گفت پشت کنکور بمونم رتبم بدتر میشه،نشون بدم که میتونم و حرف بقیه برام مهم نست..نشون بدم که خدای بزرگی دارم که اگه اون بخواد به کسی کمک کنه هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره....خدایا کمکم کن...خدایا بعد تو تکیه گاهم حضرت زهراس..همونی که نوزاد بودم اسمشو تو گوشم گفتن ..بعد اون امام زمان...خدایا جز تو تکیه گاهی ندارم...تو همدم اون شبایی که گریه میکردم ،بودی و هستی...من بدم؟!؟باشه ..حداقل به خاطر اینکه زحمتای مامان بابام به هدر نره و مثل پارسال ناراحت نشن کمکم کن...کمکم کن که خیلیی به وجودت نیاز دارم...میدونم که کمک میکنی.........خدایااادوست دارم...دوست داشتم حرفامو کتبی بنویسم تا همیییشه بمونه .......................................نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahsa_F
ستایش کنم ایزد پاک را / که گویا و بینا کند خاک را
به موری دهد مالش نره شیر / کند پشه بر پیل جنگی دلیر
جهان را بلندی و پستی تویی / ندانم چه ای آنچه هستی تویی . . .موفق میشی به اون بالا سری فقط نگاه کن (؛
-
@mahsa_F
جهان را بلندی و پستی تویی / ندانم چه ای آنچه هستی تویی . . .موفق میشی به اون بالا سری فقط نگاه کن (؛
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@mahsa_F
من نگاهم بالاس ،میدونم خداهم نگاهش پایینه....میدونم خدا در دل شکسته بیشتر جا داره....
-
miliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@mahsa_F
من نگاهم بالاس ،میدونم خداهم نگاهش پایینه....میدونم خدا در دل شکسته بیشتر جا داره....
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahsa_F تو تلاشتو بکن بقیشو بزار به عهده خدا یه جوری برات درست میکنه که حظ کنی (؛