-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۳:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواب دیدم این دنیا جهانبخت نشسته بود گریه میکرد
موهاشم صورتی بود
منم فقط نگاش میکردمیهو خوابم وارد فضای اینستا شد ، البته خیلی شبیه اینستاگرام نبود، بیشتر شبیه ویسگون بود ، شبیه ویسگون هم نبود، فک کنم یه چیز جدید بود ... اونجا از گریه هاش عکس گذاشته بود :/... اومدن کامنت گذاشتن مسخره اش کردن
یادم نبود بهش بگم خدا خیرت بده تو ،چجوری در حال گریه عکس انداختی من نفهمیدمخواب بود دیگه حواسم نبود ازش بپرسم...ولی خوشحالم بعد از اینهمه دیدن خواب توپ های مثلثی ومعلق، بالاخره یه آدم اومد تو خوابم
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
صبح همگی به خیر
روز خوبی داشته باشینشاید باورتون نشه ولی من الان تو همین مدل لیوان چایی خوردم/:
(دلخوشی من همین چیزای کوچیکه) -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط masoud انجام شده
-
خواب دیدم این دنیا جهانبخت نشسته بود گریه میکرد
موهاشم صورتی بود
منم فقط نگاش میکردمیهو خوابم وارد فضای اینستا شد ، البته خیلی شبیه اینستاگرام نبود، بیشتر شبیه ویسگون بود ، شبیه ویسگون هم نبود، فک کنم یه چیز جدید بود ... اونجا از گریه هاش عکس گذاشته بود :/... اومدن کامنت گذاشتن مسخره اش کردن
یادم نبود بهش بگم خدا خیرت بده تو ،چجوری در حال گریه عکس انداختی من نفهمیدمخواب بود دیگه حواسم نبود ازش بپرسم...ولی خوشحالم بعد از اینهمه دیدن خواب توپ های مثلثی ومعلق، بالاخره یه آدم اومد تو خوابم
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره والا نمیدونم چی بگم دنیا ساسی طلا ...
:| -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز یکی از این تازه کنکوریا زنگ زده بود در مورد دانشگامون سوال بپرسه،
یکی از سوالاش این بود که فضای سبزدانشگاتون چطوریه؟!
میخواس بچره فک کنم :| -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خنده متولدين ماه ها
فروردين: اکثرا پوزخند ميزنند بس که مغرورا
ارديبهشت : با صداي بلند ميخندند اما دلنشين
خرداد :بسيار زيبا و دلنشين ميخندند این ادما
تير:بخاطره شخصیته مهربونشون از ته دل قهقهه میزنن
مرداد:این افراد کلا ديوانه وار ميخندند
شهريور : لبخند مليح و زيبایی دارن
مهر : زياد نميخندد ولي وقتي بخندد پخش زمين ميشود
آبان: با عشوه ميخندد
آذر :خنده هاي زورکي دارن فقط
دي: هميشه خندان است
بهمن :خنده هايي آرام و ناز دارن این خوشکلا
اسفند : ظريف ميخندد خیلی گوگولین
️
-
خنده متولدين ماه ها
️
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan شهریور (؛
-
خنده متولدين ماه ها
️
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan من مغرورم ایاااااااا؟چراهمه بافروردینیابدن؟ولی عاشق مردادیام
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دردها فراموش میشوند ولی همدردها نه!
-
miliarderjavan من مغرورم ایاااااااا؟چراهمه بافروردینیابدن؟ولی عاشق مردادیام
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری خب من که نمیدونم مغروری :دی برو یقه کسی که این آمار رو گرفته بپرس
من فقط با شهریوریا حال میکنم:d
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری جفتش فراموش نمیشند گاهی اوقات ...
بعضی وقتا هم همون همدردها باعث به وجود اومدن درد میشن .. -
بعضی وقتا هم همون همدردها باعث به وجود اومدن درد میشن ..نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بعضی وقتا هم همون همدردها باعث به وجود اومدن درد میشن ..دردم ازدوست هستودردمان نیزهم /دل فدای اوشدوجان نیزهم (گاهی اوقات درداانقدری شدیدا که باهیچی خوب نمیشن شایدخوب شناولی علامتش همیشه میمونه)
-
miliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بعضی وقتا هم همون همدردها باعث به وجود اومدن درد میشن ..دردم ازدوست هستودردمان نیزهم /دل فدای اوشدوجان نیزهم (گاهی اوقات درداانقدری شدیدا که باهیچی خوب نمیشن شایدخوب شناولی علامتش همیشه میمونه)
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری دوست ، دوستی از وقتی بهترین رفیقام دمشون گرم نامردی کردن هیچ وقت با این کلمات دیگه حال نکردم ... زدم تو فاز تنها بودن و تا اخرشم همینجوری ادامه میدم ...
امام علی میگه به دوستت اعتماد بیش از اندازه نکن ... باید این جلمه رو قاب گرفت ... -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی یه سوال دوستان برای خانوم سوگل اتفاقی افتاده ؟ من فقط پیاماشونو دیدم نمیدونم قضیه چیه ....
-
miliarderjavan شهریور (؛
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
miliarderjavan شهریور (؛
کلا شهریوریا همه چیزشون خوبهه!ما اینیم دیگه!!:))))★__★
-
@فاطمه-کنکوری دوست ، دوستی از وقتی بهترین رفیقام دمشون گرم نامردی کردن هیچ وقت با این کلمات دیگه حال نکردم ... زدم تو فاز تنها بودن و تا اخرشم همینجوری ادامه میدم ...
امام علی میگه به دوستت اعتماد بیش از اندازه نکن ... باید این جلمه رو قاب گرفت ...نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@فاطمه-کنکوری دوست ، دوستی از وقتی بهترین رفیقام دمشون گرم نامردی کردن هیچ وقت با این کلمات دیگه حال نکردم ... زدم تو فاز تنها بودن و تا اخرشم همینجوری ادامه میدم ...
امام علی میگه به دوستت اعتماد بیش از اندازه نکن ... باید این جلمه رو قاب گرفت ...من نیز هم..........
-
راستی یه سوال دوستان برای خانوم سوگل اتفاقی افتاده ؟ من فقط پیاماشونو دیدم نمیدونم قضیه چیه ....
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
منم نمیدونم،لطفا یکی بگه چی شده؟!)؟
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خوب ما دوست داشتنی هستیم.دیگه چه کنیم